Sari la conținut

ricox

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ricox

  • Dată Naștere 26.01.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.356 citiri profil

ricox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

27

Reputație

  1. Fiind un beneficiar vechiut al masajului tipic #nimenieu, am revenit pentru un refresh de primavara. Nu pot spune nimic altceva decat ca am beneficiat de acelas tratament superb, miscari lascive, masaj full body de relaxare a fiecarei celule corporale... la cel erotic nu imi amintesc foarte bine pentru ca a fost o finalizare exploziva spontana 🙂 desi doream sa rezist mai mult. Pt #nimenieu, sa nu te schimbi ever! Cel mai bun masaj depasind detasat tot ce am mai experimentat in tara si nu numai. Pt memberii forumului, sarbatori cu sanatate! 🥚🥚
  2. In pu)a lu’ san-petru! Intrii sa vezi ce este nou si dai de un cacat obosit care nu are ce face decat sa scrie romane aici. Du-te ba nene tare si lasa-ne! Cine stie ceva mai mult decat este scris in aceat forum, bravo lui sa tina pt el! Nu vorbesc despre nerespectarea programarilor sau probleme intampinate in timpul prestarii serviciilor). Restu’ sa arate putina decenta, nu ptr d’na in cauza ci ptr noi ... userii forumului.
  3. Buna seara. Acum cateva ore am plecat de la Betty, pot spune din start ca voi reveni. Ajuns la ea, am luat un loc pe canapea ptr a discuta “pachetul de servicii”, unde am optat ptr 1 ora, am mai socializat putintel dupa care am platit optiunea dorita :). Betty este o fata ff draguta, ssssimpatica(cred ca este putin ss-ita) si buna de tavalit printre perne, sanii sunt tunati de scurt timp motiv pt care am fost mai cuminte putin, are o catelusa tare de care nu prea am putut sa ma despart decat in timpul actiunii. Ca si locatie este relativ usor de ajuns, zona filicori, apoi te mai ghideaza ea putin. Mentionez ca mi-a vorbit foarte serios la telefon, incat am crezut ca gresisem numarul. Mers la dus, prosop curat, baie mica dar cu toate necesitatile. Distractia sa petrecut in dormitorul regal, a inceput cu un masaj mic la cuc de trezire, apoi a continuat cu un oral np bun nu foarte adanc(nici nu imi doream asta) bine lubrifiat, apoi un np in cateva pozitii, am optat ptr un 69 unde pasarica era putin lubrifiata natural, buna, curata, cu un miros placut, am optat ptr o finalizare orala unde am chinuit-o putin ca “asta mic” nu se grabes sa termine. Nu sa oprit chiar daca obosise de ceva timp, sa ajutat cu mana, pana la urma sa batut gogul de finish. Acum cateva note zic: ON 9 bun, cu scuipaturi, bine lubrifiat, plus finalizarea de vis NP 9 (are o pasarica stamta, vaaai, in cond incare eu nu sunt inzestrat cu vre-o mare maciuca) GFE as zice un 8 (e prima data cand ne vedem) Locatie 10, usor de ajuns, curat, etc I-am promis ca ii scriu recenzie, desi nu prea am timp, ma supun :). De revenit, clar daaa!
  4. Salutari! Ce stiti de salonul Angels Therapy?
  5. Salutari, am revizitat de curand serviciile si pot spune ca nu am mai intalnit asemenea masaj, sunat cu 1 ora inainte, ajuns in locatie, schimbat cateva vorbe, intrat la dush ptr refresh si start la relaxare. Dupa cateva clipe bune de framantat pe spate, picioare, gambe, talpi, gat, cap (nimic nu scapa), trecut la erotic care este de vis. D-ala de zici ca e vis erotic, uzi patul, etc. Masajul a fost presarat cu un ulei usor aromat si executat in fortza cu sanii si buzele de te face sa te urci pe pereti ca in filmele horror. Finalizarea sa facut prin masaj, exploziva de sa lasat cu un carcel la gamba :). Acum cateva note: Locatie : 7 (inchiriata, nu e lux dar am gasit curat, pana si deodorantul care il folosesc acasa) CIM : N/A FK : N/A O si N : N/A GFE : 10 din 10 tata (se pisiceste “after” de zici ca e iubita din liceu, nu te grabeste sa pleci) Halatul: 200 lasat 250 Lei tips :) De revenit cu siguranta! Pupici nimenieu!
  6. Salutari dragi colegi! Am avut cursa prin Sibiu si am vizitat cuibusorul cu puicute. Am gasit-o imbracata provocator pe dameza si pe colega ei. Super de treaba tipa, am discutat meniul si trecut la un dush ca eram fiert tot... Fetele super de trb, aspect frumos aman2. Țâța e baza la fata, e belea iti vine sa le mananci 24/24h. Actiunea sa desfasurat fara graba, chiar am intrebat daca sa ma grabesc, raspuns negativ. Notele: Aspect: 9. GFE: 7 (fara FK) ON: 9 (bine executat cu deep frumos si fara masele) NP: 9 (bun rapid, s-a terminat cu o finalizare comuna) Per total de revenit, daca mai sunt in pofta de ceva bun cand trec prin zona. Mentionez ca am incercat sa sunt la alte dameze, una mi-a promos marea cu sarea si apoi nu mai raspundea la telefon... etc. Halat 200 fire de iarba! Spor la ciocanit!
  7. Salutare tuturor! Sunt la inceput asa ca rog sa ma scuzati daca gresesc cu ceva in aceasta postare. Am sunat si eu la Sophie, am primit un raspuns favorabil peste 1 ora in binecunoscuta locatie. Revin cu un telefon pentru indrumari si gresesc usa, atentie la numerele de apartament ca nu corespund cu scarile obisnuite(eu m-am ratacit putin la etaj . Ajuns in locatie, pff ceva super frumos, cu gust, un acvariu frumos in living... Sophie ma intampinat de la inceput cu o bluzita semitransparenta care ma facut sa am putine emotii. Mers pe canapea, discutat despre servicii si intrat la dush ptr refresh... La baie, ca la hotel de 5 stele, cu diferite tipuri de gel de dush, prosoape curate, etc. Intrat in dormitor unde incepe un masaj super relaxant, aproape ca adormisem.. Intram in preludiu cu suptul de degete ( m-am revergorat imediat ) si incepe cu un oral super profi cu deep usor, finutz, elegant aproape ca explodez si ii spun ca vreau sa gust din savarina, curata fara alte griji sau probleme jos si ne punem de acord sa montam caciulitza.. Intrat usor strimt, se misca foarte bine la lady on top, dupa 2-3 min o rog sa se opreasca, gandindu-ma sa schimb cateva pozitii, dar ea mi-a transmis cateva contractii vag a.i. soldatelul a explodat in tura am stat putin curatat si iar la dush. Parerea mea ca este de revenit, am inteles ca ii place psihologia umana si face tot posibilul sa te simti foarte bine, lucru reusit cu brio la mine. Acum note: Locatia vis 10 Sophie 9 nu are 25 dar nici 40 este un MILF bun rau blonda creatza, cu lots of FK parca eram cu iubita. Masaj de relax/erotic 10/10 Oral 10 best de pana acum Normal 9 Halat 200, timp de aprox 1 ora. Spor la treaba baieti! Pup Sophie!
  8. Slautare! Astazi am fost si eu la salonul cu pricina, tarifele sunt la fel de exagerate, am fost intampinat de 2 pupeze pe numele lor Andreea si Maria. Am intrat cu Maria, ceva groaznic, cum se zice pe limba noastra "laba trista" fara pic de activitate din partea ei, spunea ca ii este foame si chiar ii auzeam ghiortaitul matelor. Am cerut a 2 -a domnisoara, platit iar masajul. Cea din urma Andreea a cenit cu forte proaspete, un pic mai hard asa.. unde am si terminat. Ceva actiune, spune ea doar cu cagula pusa. Postez acum notele fetelor Marina Aspect : 9 (arata bine, dar a stat cu ciloteii pe ea in timpul masajului) Gfe: 4 Masaj : 5 Andreea Aspect: 7 ( sanii lasati, fund ok) Gfe:5 Masaj:5 Locatia: 8 (apa la dus avea o presiune foarte slaba, zici ca vroia cineva sa o opreasca, in rest curat) De revenit, niciodata!
×
×
  • Creează nouă...