Sari la conținut

nicusor922

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicusor922

  • Dată Naștere 01.06.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

nicusor922's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Mai fratilor am dat celebra lista la vreo 3-4 confrati care au zis ca nu a raspuns nimeni si am considerat ca nu are rost sa o mai dau, nici eu nu le-am mai cautat pe tipe. Daca vreti neaparat va dau indivizii carora le-am dat pe mail si mai stresatii si pe ei. Sau mai bine mai cautati si voi pe ici pe colo si hai sa facem schimb. Eu am fost la una si am postat, este una care are in titlu "noua", nu stiu cum o cheama. Hai sa vedem cine imi da un nr valabil si-i dau si eu unu de la o tipa de vreo 40 de ani care o suge beton si ia 30 lei pt tot tacamu'. Astept.
  2. Pret 100 in orice combinatie, cred ca se mai poate negocia daca vrei doar un oral
  3. Fost! Acum 10 min. Telefonul este cel din anunt, cautat ieri pe la 13:15, nu a raspuns, cautat azi pe la 12:15 a raspuns imediat. Stabilit intalnirea in 10 min. (eu discut detaliile face-to-face, chiar daca risc o deplasare inutila). Nota 8. Adresa: Cartier Steaua, zona statia de taxi din sensul giratoriu, bl. 1, sc. A, et. 3, ap. 38. Nota 9. Locatia: garsoniera, nu este cea din anunt, sau poate a fost remobilata, dar este decenta, are caldura si apa calda, pare singura in locatie. Nota 8. Aspect escorta: o tarancuta foarte slaba fara sani si fara un dinte frontal dar cu o pereche de buci misto. Nota 6,5 Atitudine: sta cuminte si colaboreaza, chiar incearca sa te ajute sa ajungi la orgasm, dar nu se grabeste cu orice pret, cred ca are o limita de aprox o jumatate de ora. Nota 7. Oral: mecanic cu ceva implicare, neprotejat, niste artificii cu lins pe oo, si atentionare ca nu accepta finalizare in gura, dar se poate finaliza din oral pe corp. Nota 7. Normal: protejat, orice pozitie, stramta, epilata, fara mirosuri, accepta orice chiar si mai dur, eu nu sunt genul, nu parea ca poate face anal, n-am incercat si nici n-am intrebat. Nota 8,5. Eu nu mai repet experienta, cu toate ca nu a fost cea mai nasoala. Spor la futut!
  4. Sal fratilor! Vreau si eu nr-le alea (Ramona, Catalina, etc.), va dau si eu la schimb cateva. [email protected].
  5. Sal fratilor! Vreau si eu nr-le alea (Ramona, Catalina, etc.), va dau si eu la schimb cateva. [email protected].
  6. 100, ieftin. Am si la 200: Ema, buna rau. Scumpa si nici macar nu o suge, dar dupa ce se obisnuieste cu tine face super treaba, cu putina insistenta poate o ia si in gura. Corp bestial: tate si buci beton, 20 ani, 1,60 m, nu are locatie, o saptamana pe luna e in Slaina, in rest e in Bucuresti la facultate. Cam greu o sa fie cu accesul la ea ca nu prea se baga in combinatii si eu nu pot sa va dau recomandare ca deja e cam full, nici nu i-am zis ca o dau in gat pe site, asa ca mucles. Totusi sa va dau si telu poate aveti noroc editat.
  7. Va mai dau eu una, cu rugamintea catre moderatori sa puna mesajele la locul lor ca eu nu ma pricep, scz ! O cheama Miki, tel editat, aproximativ 1,60 m, 55 kg (nu e skinny nici plinuta), vreo 20 de ani, tate medii si tari, curata, nu are locatie, dupa ora 14 (copil mic in intretinere), sta in Progresu, o arde prin Steaua. Accepta oral fara prez si cred ca si CIM, isi da silinta, e afectuoasa, dar nu prea se pricepe, nu se grabeste. O prezenta placuta fara sa te dea peste cap, o fata simpla si ascultatoare, cum o pui asa sta.
  8. Eu am stabilit o intalnire cu ea dupa multe incercari. Poate numai dupa ora 14. Nu are locatie. Accepta si in masina. Am stabilit sa ne intalnim in fata scolii Ceorge Poboran. Am asteptat-o in masina. A aparut o individa cu coada precum ciocanitoarea Wooddy, cu tigara in mana si racita pe deasupra (mi-am dat seama ca si-a suflat mucii in mana si i-a aruncat pe jos). M-a sunat ca a ajuns si i-am zis ca s-a ivit ceva si nu mai pot sa vin, mi-a zis ca nu e problema si am scapat. Nu recomand. Pe aici prin Slatina nu prea avem marfa de calitate, dar nici chir asa. Eu va recomand pe Oana. Daca va raspunde la sms poate sa iasa doar dimineata. Mai pleaca cate o saptamana pe luna in Italia. E genul skinny si cam 1.70 m, cu tate micute si foarte curata. Accepta CIM (cel putin cu mine). Costa intre 150 si 200 indiferent ca vrei un numar sau o ora. Nu are locatie. Tel editat. Nu i-am cerut voie sa o postez pe site, asa ca nu ma dati de gol.
  9. Sal! Sunt Marius din Slatina Bine v-am gasit si spor la bulangeala!
×
×
  • Creează nouă...