Sari la conținut

31ker

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 31ker

  • Dată Naștere 13.12.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Petrosani
  • Interese
    Sex

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

1.186 citiri profil

31ker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. https://nimfomane.com/forum/topic/137071-blonda-miniona/
  2. Salutare! Cuprins de monotonia serviciului, și a plictiselii de după, am zis să-mi încerc norocul la fata asta minunată, iar amu' sara am avut ocazia de a o cunoaște pe Diana. Am vorbit cu ea prin SMS-uri după masă cu încercarea de a face o programare pe seară, dar mi-a spus că nu lucră cu programări și că ne auzim cu jumătate de oră înainte de a vrea să merg. Sun seara cu jumătate de oră înainte, îmi spune că este liberă, mă urc în mașină și îi dau pedală spre locația indicată (Circumvalațiunii). Ajuns la scară sun din nou pentru ultimele indicații, iar de nerăbdător ce eram s-o văd pe Diana, am tras de ușa de la intrare și ghici ce, trebuia să sun la interfon . Reușesc să intru, iau liftul, ciocănesc la ușă și îmi deschide poarta raiului o fată foarte frumoasă, ascunsă după ușă pentru că era doar în chiloței. Mrrr! Mă invită în cameră, stăm puțin la povești (are un accent tare fain), dar nu prea mult că vorba multă, sărăcia omului și mai ales că abia așteptam să o savurez. Mă dezbrac, la duș n-am mai fost pentru că am venit direct de acasă dușulit, o cuprind pe la spate și încep să o țuc pe gât. Se întoarce la mine și începem să ne țucăm și după ne aruncăm în pat. O țuc iar pe gât, după trec la sânii ceia frumoși coborând ușor, ușor spre piersicuță (frumoasă, curată, tunsă, parfumată și delicioasă). După tăt tacâmul ăsta, cucul meu cânta de fericire și începe să-l smotocească cătinel cu un oral neprotejat exact pe placul meu. Trece domnișoara deasupra la normal, se simte bine, se mișcă bine, o mai iau în brațe, ne țucăm și treaba merge ca unsă. Doar că așe unsă mergea, încât cucul se pregătea să cânte de oră fixă, o pun pe spate încercând să preiau eu controlul acțiunii și să mai trag puțin de timp, dar fără succes. Finalizez în balonaș, primesc șervețele umede, curăț zona de lucru și după o mai iau puțin pe la spate și o țuc. Mă îmbrac, achit meniul, încă câteva țucături și dus am fost. Notele sunt 10 pe linie din punctul meu de vedere, iar nota de plată a fost 150 de leuți și o ciocolată. De revenit, cu siguranță da! Mulțam tare mult pentru primirea călduroasă și treaba făcută, dragă Diana, și data viitoare sper să șed mai mult cu tine! . (băiatul pupăcios) Numa' bine!
  3. Am trecut intr-o seara pe varianta in Petrosani, era una ce statea in fund pe bordura pe partea stanga cum mergi spre Hateg dupa autogara, am oprit sa vad care-i oferta si a spun oral si normal protejat la 50, am spus ca e mult si am plecat, eram curios doar de pret, ca aspectul lasa de dorit. Specific, e de etnie si cu multe kg in plus.
  4. Nu pot sa iti trimit mesaje, si aici ma gandesc ca nu am voie sa-l postez
  5. Daa, are doua poze de profil, dar nu cred ca e' cea de care spui. Poza de profil o are in ceva bluzita roz, iar in spatele ei e' un televizor si usa ), iar poza de cover intr'o bluza verde
  6. Cauta pe Facebook, Raluca Raluca, la persoane din Vulcan, ii un profil la care te lasa sa dai cerere de prietenie si are doar 2 poze
  7. Salut! Ii o tipa Raluca in Vulcan, are topic deschis pe "Escorte din Hunedoara, Deva si imprejurimi" cu titlul "Ajutor din Petrosani (Vulcan)"
  8. Salutare futaciosi si futacioase! Sunt din jud. Hunedoara - Valea Jiului....
×
×
  • Creează nouă...