Sari la conținut

robert1908

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robert1908

  • Dată Naștere 19.02.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.553 citiri profil

robert1908's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. sunt interesat, da-mi un mp te rog:)
  2. Doar pentru doamne ,exclusi domni :))) https://ibb.co/zR9TRXH
  3. @naughtymilf , am incercat sa iti scriu dar mi a dat eroare, spunandu mi ca emailul este invalid, l-ai sters intre timp?
  4. Si pe mine ma incanta noua aparitie, poate cine stie,iesim la un brunch sa radem putin
  5. Daca te plictisesti de ea oricand poti sa o shareuiesti :))
  6. Te salut, te sfatuiesc s-o dai elegant si sa scapi cat mai repede de ea pentru ca altfel ii vei da apa la moara si se va atasa de tine si atunci chiar e nasol.Ce pot spune eu din experienta , si pe mine m-a mancat in fund rau sa am neaparat o experienta cu o femeie matura, nu stiu de ce, am acest fetish de cand eram la gradinita,cu educatoarea mea, stiu, sunt bolnav :))Sa povestesc pe scurt,intre mine si ea era diferenta de 20 ani ,deci si mai si .Chestia care ma frapeaza pe mine e, ca femeile astea care sunt la a doua tinerete,si divortate ,sunt cele mai vulnerabile mai ales daca au si copii .Multe dintre ele viseaza la barbati mai tineri pentru ca sunt satule de ce au avut acasa,probabil nu sunt complimentate,nu li se ofera atentie,sunt neglijate,sexul e plictisitor si stiu ca barbatii mai tineri, tocmai, pentru a ajunge la o femeie mai in varsta sunt mai atenti.Ele trateaza chestia asta ca pe o aventura ca sa isi dea un refresh dar daca incepi sa le dai atentie si sa stai cu ele ,va fi foarte greu sa scapi.Trateaza chestia asta ca pe un hit&run daca spui ca nu ti-a placut deloc experienta si micsoreaza rangeul la 35-37.Eu personal,sunt atras si am fost mereu atras de femeile mai in varsta pentru ca si eu sunt mai matur de fel chiar daca ma tradeaza varsta,dar pentru mine diferenta de 20 ani a fost mult prea mare chiar daca experienta in sine a fost un succes pentru amandoi.Ce pot sa spun ,fi destept si noroc !
  7. Nu sunt cordit deloc ,poate tu esti putin cam idiot de fel , m-am prins de gluma lui rocker27 si i-am raspuns frumos ...dar tu ai vrut sa iti arati latura de om prost comentandu-mi mie ca sunt cordit. E o opinie publica asa ca nu te ataca , tot meltean ramai ! Iti doresc o zi buna !
  8. Salut dragi confutaciosi! Fiind un june al acestui domeniu de "specialitate", sindromul pe care il posed numit lene m-a facut ca de abia acum sa imi incep viata de critic al placerilor trupesti, desi am avut o multitudine de experiente placute si neplacute cu diferite escorte. In fine, ca sa nu mai aburesc atat de mult vreau sa incep prin a spune ca de mult voiam sa ajung la cristina datorita recenziilor in legatura cu oralul demential 😂 Intalnirea a avut loc in seara de miercuri,3 iunie ,deoarece joi trebuia sa prezint un atestat la liceu si voiam sa dorm ca un bebelus 😂😂Ajuns la cristina am dat de o fata de 30m ,glumesc dar f inalta ,eu avand 1.94,pana si mie mi s.a parut f inalta ,insa este un aspect bun deoarece imi plac fetele cu picioare lungi . Ajuns in camera dupa un mic chit-chat ,i-am indemanat banii pt ca sunt obisnuit sa ii dau de la inceput.Actiunea a decurs in patul matrimonial unde am poftit.o pe cristina sa imi arate de ce e in stare.Fiind foarte degajata si glumeata m.a intrebat daca doresc niste guma pe deasupra sau curat,bineinteles ca am ales metoda oralului cinstit adica neprotejat.Un oral de nota 9 cu atentie la toate vecinatatile si in timp ce ma relaxam privindu.i corpul sensibil la perversiuni de natura pasionala datorita solarului ,am inteles.o si doar am mangaiat.o trecand.o peste mine intr.un 69 unde i.am admirat pasarica epilata si curata pana cand am terminat. Si acum concluziile : Locatia: 7 Fata: 8 Corp: 7,putina burtica dar nu deranjeaza deloc ,arata super ok Oral: 9-9.5 pentru ca a fost cu CIM Cadou : 60 pesos P.s: Cristina mi s.a parut ca o prietena ,glumeata,de treaba si cred ca este genul acela care face orice sa te simti bine ,depinde de de click.Eu o recomand si o sa o vizitez pentru un pachet complet dupa ce termin cu bac-ul 😂😂
  9. salutare dragi confutadori ,imi pare bine sa impart viitoarele experiente cu voi
×
×
  • Creează nouă...