Sari la conținut

jeanlucbdsm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jeanlucbdsm

  • Dată Naștere 19.12.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

697 citiri profil

jeanlucbdsm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. "unelte" folosite: dominaguide.net si domina.lap.hu
  2. Imi pare rau ca nu-ti pot oferi mai multe detalii concrete si "suculente"...trebuie sa cauti pe net si sa fii creativ...in Germania trebuie si un pic de selectie daca nu vorbesti germana......
  3. Salut, sunt umblat prin lume, intr-adevar, dar domine nu am frecventat prea mult, ca sunt zgarcit ... In Germania am fost la Hamburg pe Suderstrasse 167 daca nu ma insel, nu este in zona felinarelor rosii, acolo am platit 220 euro pt o ora cu o domina spanioloaica destul de sexy. Acolo este un studio mare, unde lucreaza inclusiv romance, dar eu am fost in weekend...si am gasit-o pe respectiva singura, deci era singura optiune. In timpul saptamanii cand sunt la lucru, pretul e 160, conform reclamei de pe site. In zona felinarelor, cu alta ocazie, am gasit o domina ad-hoc intr-un salon de curve si m-a lasat mai sarac cu 150 euro. Prestatia a fost insa super ok. Studio adevarat si super-profi, utilat cu tot ce-ti trece prin cap este la Valkenswaard langa Eindhoven. Aici am profitat de serviciile Stapanei Dani, servicii ireprosabile! Singurul loc unde nu am regretat nici o clipa ca am cheltuit 215 euro, plata prin card. Daca ai cash, scapi cu 195 euro. In rest, am fost la vreo 4 stapane in Budapesta, aici cel mai scump a fost 100 euro/h, la una dintre ele, cu studio profi, dar fizic care mie nu imi inspira prea multe...A si in Bruxelles am gasit o domina ad-hoc, cu talent pentru dominare, dar tot la curve...O miniona superba din Bucuresti...70 euro/ juma de ora(de extaz)...Bafta multa!
  4. 500 de euro pentru o ora de dominare e absurd. Ai alternative mult mai ok...prin Europa, de exemplu la Domination Palace in Valkenswaard, NL, platesti 195 euro/h si ai absolut toate optiunile, studio si stapane profi in adevaratul sens al cuvantului...si in Germania media e de 200 euro. Mai ieftin gasesti la Budapesta, cca 50 euro/h. Bafta!
  5. Buna tuturor! Sunt in cautare de sex condimentat...bdsm, stapane, foot fetish....samd. Sexul normal e ok, dar nu ma atrage in mod special. Sunt genul care considera ca femeia e mult mai interesanta imbracata. Din cate vad, nu prea exista oferta aici la noi pentru ceea ce caut.Exclud Bucuresti, ca e departe si nepractic pentru mine. Am avut senzatii supreme in Olanda, Belgia, Ungaria...deci sunt destul de exigent. O domina buna cu un pic de studio cunoasteti prin Ardeal? Ma deplasez pentru ceva care merita! Un an bun tuturor!
×
×
  • Creează nouă...