Sari la conținut

mishul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mishul

  • Dată Naștere 05.04.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

mishul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Cred ca daca se amesteca lucrurile iese un rahat. Inteleg spiritul de gluma, dar tot off-topic e
  2. In cel mai rau caz revin 3 fraieri timp de cateva saptamani. Sa fim seriosi!!!
  3. Cum as putea sa selectez? Chiar sunt curios si tu, fiind o fata super ok din ce am vazut ca scrii pe aici, poate ma poti ajuta, Si nu sunt de acord, majoritatea nu ne uitam ca la ciuma. Eu cel putin respect o meserie grea si riscanta. Mai am un user pe aici cu un pic de rep, dar nu am vrut sa amestec chestiile (au mai luat altii ban ca au duba, io nu am si nu-mi iau duba). Imi ajunge apartamentul cu care m-am pricopsit, vreau sa fac ceva cu el daca tot nu pot sa-l vand.
  4. E un ap. construit in 1963, cu mobilier din 1964. Trebuie ras tot la caramida si retencuit. Mobila noua. Termopane, ca ferestrele de 50 de ani nu prea se mai inchid ca lumea. Plus ceva mobila, o masina de spalat rufe, aragaz, hota etc. Mie cam 9000 mi-a iesit socoteala. Macar de-ar fi 8000.
  5. Rodrigo, mare noroc ca ai raspuns si tu, nu stiu ce ma faceam fara parerea ta
  6. Sorina, de ce zici ca sunt de bagat 3000 eur dupa 1 an? Ca asta suna a vandalizare
  7. Zona am luat-o eu in calcul deja si stiu ca ... treaba e ca nu pot vinde din motive legale
  8. Corect Cassy, mea culpa. Totusi am intrebat aici, nu pe imobiliare.ro Si acum, ca pare deja clar, e destul daca se pun la dispozitie echipamente suficiente de igienizare, destule prosoape / lenjerii si aia e. Adica de restul (spalat carpe, aspirat covor, cumparat gel de dus sau Ariel) se ocupa clientele? Sau tre sa trimit o tanti joi de la 9 la 12 ? Mi s-ar parea suprarealist, dar atat timp cat nu stiu, eu intreb. Ca o intrebare n-a omorat pe nimeni.
  9. Sorry, am gresit la calcul, deci 2 camere x 5 clienti = 10 asternuturi, ca in primul post Tx
  10. 3 camere semidecomandat = 2 camere de lucru 5 clienti pe zi (zic de ceva relativ civilizat) / camera = 20 lenjerii Cassy, chiar ai reputatie, dar nu pricep deloc din ce perspectiva ai raspuns. Sa ma ocup de dezinfectie baie dupa fiecare client? Adica angajez si femeie de serviciu cu norma dubla, sa stea in bucatarie??? Ce-ar mai fi? Sau poate n-am fost clar: nu vreau sa ofer servicii de genul 50 ron / 3 ore pentru ca nu imi permite timpul sa ma ocup de asta. Ma gândeam ce ar presupune închirierea pentru cateva zile, gen o saptamana, Dotez locatia cu masina de spalat, bucatarie etc. Adica s-ar putea si locui acolo
  11. Si eu nou pe aici, un prieten mi-a zis de forum. Am o problema simpla si va cer ajutorul. M-am ales recent cu un apartament semidecomandat de 3 camere in zona Pta Progresul, care necesita investitii de minim 5000 eur pentru a il vinde si minim 9000 pentru inchiriere. Vorbind cu prietenul care mi-a zis de forum mi s-a ivit ideea sa il inchiriez in regim hotelier, insa nu sunt prea priceput. Acest regim de inchiriere ar presupune si angajarea unei menajere? E necesar si ca cele 20 de prosoape zilnice + 10 lenjerii sa fie spalate de altcineva sau rezolva chiriasele :-) ? Adica e de inteles ca proprietarul sa se ocupe de avarii majore, dar sa trimiti o menajera joi de la 9 la 12 mi se pare aiurea. Multumesc fetelor care raspund
×
×
  • Creează nouă...