Sari la conținut

mx_cluj

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mx_cluj

mx_cluj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. mx_cluj

    Anca - 0721049288

    am fost acum cu domnisoara, si fac o recenzie cat inca imi e proaspata in memorie aventura :)Loc: in masina (nu am ce descrie...)Domnisoara: Destul de inalta, par blond, lung (mai jos de umeri) si usor cret. Arata bine la fata, si are o voce usor ragusita. Sanii sunt relativ mici, dar frumosi. Foarte curata, epilata. Pe picioare incepea sa creasca parul, dar nu deranjant. Ca o particularitate, are labiile foarte carnoase. Tipa este inteligenta peste medie, ai ce povesti cu ea, dar usor timida.Prestatia: ne-am dus pe bancheta din spate, s-a dezbracat si am inceput sa ne sarutam. Cand o sarutam pe gat si sani gemea intr-un mode ce parea real. Sfarcurile intarite, corpul frumos arcuit. Am trecut la cunilingus, gemete reale (asa pareau), indicatii despre cum sa ma joc eu ea. Labiile, datorita diomensiunilor, sunt o delicatesa Reveniti intr-o pozitie mai comoda mi-a facut un oral neprotejat bunicel. Intre timp imi dadea indicatii cum sa ma joc cu ea. Penetrarea a fost in pozitia misionarului, atat cat permitea bancheta din spate... Fiind limitati de spatiu si pozitie, nu pot sa apreciez miscari, implicare, etc... Ce pot spune e ca nu am avut ce sa reprosez.Pret: 150 leiConcluzie: avand in vedere circumstantele "campului de lupta" i-as da nota 9. Cu siguranta voi reveni intr-o ambianta mai prietenoasa pentru o experienta completa.
  2. @mocu: de mult mi-a sarit in ochi tipa datorita mersului ciudat si bronzului exagerat. citind descrierea si asociind zi strada Jupiter... a fost simplu de identificat. Ieri am vazut-o traversand strada si am profitat de ocazie@Ciocan: e plin de poze cu caracter personal pe forum pentru care sunt 99.99% sigur ca nu aveti acordul de publicare. Anyway, am inteles regulile si nu o sa mai postez poze.
  3. Salutare,Nu am fost la Laura (as fi vrut sa merg daca ar raspunde la telefon...) dar din descrierile voastre cred ca am identificat-o in "trafic". Cei care au vizita-o ar putea confirma daca ea este in poza asta. DELETED.Tipa merge foarte ciudat, de parca ar avea pantofii cu cateva numere mai mici. In rest, e buna NU ACCEPTAM POZE CU CARACTER PERSONAL, MAI ALES FARA ACORDUL POSESOAREI.
×
×
  • Creează nouă...