Sari la conținut

sonicmaster

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sonicmaster

  • Dată Naștere 26.08.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj napoca

Vizitatori Recenți Profil

1.618 citiri profil

sonicmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Salutare! In urma cu cateva zile avand ceva treaba prin Cluj, am trecut din nou pragul salonului. Disponibile erau 2 fete, Sandra si Alexandra! Am ales-o pe Sandra care m-a facut sa ma simt in al9lea cer timp de aproape o ora, nota 9.50 din partea mea, masajul de relaxare ok, cel erotic foarte bun, permisiva, vorbareata, draguta deci eu o sa o mai vizitez... Prima fata care am vizitat-o la acest salon a fost Alina, dupa care Ilinca si Sandra! Toate au fost foarte ok si le-as mai vizita in viitor... Raiza, care este cea mai tanara maseoza pe care o aveti? Ce varsta are? As vrea sa o vizitez...
  2. Buna! Am vizitat din nou la inceput de saptamana acest salon. Am ajuns la locatie, erau 2 fete disponibile Laura si Ilinca, am ales-o pe Ilinca. Urcat sus facut dush, asezat pe pat si inceput masajul de relaxare si apoi cel erotic. Ilinca este o fata extraodinara, frumoasa, draguta, comunicativa etc. D.p.m.d.v. o sa mai revin la ea, este super ok si o sa mai revin la salon ori de cate ori am ocazia... o zi buna tuturor!
  3. Buna! Am vizitat-o si eu pe Catalina saptamana trecuta. Sunat, raspuns, programat in 20 min, ajuns la apartament (peste drum de McDonalds), deschis usa, vazut pe Catalina, picat ochii jos... foarte frumoasa fata, ochii mari, buzele mari, parul negru si intins, sanii perfecti, pizdulicea carnoasa, ce mai ca aspect 10 din partea mea! Achiat 250 pt o ora, facut dush, schimbat 2-3 vorbe, un 69 cu ON, montat anvelopa, 30 secunde de misionar, umplut anvelopa, terminat prima runda, fugit la baie, reimprospatare, tigara si povesti in asteptarea celei de-a doua reprize... Fumat tigareta, asezat in pat, inceput frumusetea de Catalina un ON, sa-l trezeasca pe nenorocit. Dupa ce l-a trezit, montat cauciucul, a urmat LOT, DOGGY, MISIONAR unde a " lesinat problema" si a 2a finalizare nu a mai avut loc... Note: aspect 10, gfe10, igiena10, implicare cam 7( parerea mea este ca trebuia sa insiste si pe a2a finalizare si sa o duca la bun sfarsit)... Sa traiti bine!
  4. Salutare! Am vizitat pentru prima data acest salon saptamana trecuta si pot spune ca am doar cuvinte de lauda! Am facut programare, am ajuns, m-a intampinat doamna de la receptie iar dupa vreo 5 minute au venit 2 fete. Am ales-o pe Alina, am urcat sus, camera avea baie proprie, m-a invitat la dus apoi a inceput ora. Din punctul meu de vedere, ora de masaj a fost nemaipomenita, Alina la fel, masajul a decurs foarte bine si cel de relaxare si cel erotic. Ca prima vizita nu am ce sa bag de vina, iar pentru Alina dau un 10, am fost foarte multumit si am sa mai revin! Va doresc o zi minunata!
  5. Am fost zilele trecute la Alexandra, foarte frumoasa, servicii de 5 stele, nu am ce sa-i reprosez, am stat un numar, platit 150, din partea mea nota 10 si o sa mai revin!
  6. Intră invatatorul in clasa si incepe să faca prezenta : - Anton! - Prezent! - Achim! - Prezent! - Badea! - Prezent! - Bula! - Prezent! Din ultima banca se aude Nicușor cum radea. - Ce e asa amuzant Nicușor?, intreaba invatatorul. - Cum sa te cheme domn’ invatator Bula? Pui un P in loc de B si iese “pula”. Invatorul continua prezenta si ajunge la Nicușor. -Nicușor! - Prezent! Bula crapa de ras si invatatorul il intreaba : - Ce e asa amuzant Bula? - Cum sa te cheme domn’ invatator Nicușor? Mai pui cateva litere si iese “baga-mi-as pula-n ma-ta, Nicușor”
  7. Buna! Am vizitat-o pe Deea in urma cu cateva zile, sunat, organizat, ajuns in apartament, facut cunostinta, am discutat putin... Deea nu este o fata slim dar nici grasa, frumoasa la fata, ochi faini, vorbareata! Buuun, mi-a dat prosop, am mers la dush, in baie putin dezordine, apoi ajuns pe pat am cerut caprimul numar sa fie oral cu finalizare orala, fata s-a conformat si a iesit totul perfect! Mers la baie, igienizat din nou, am bagat o tigare si un pepsi in living si inceput numarul 2 cu un ON pt trezirea lui Gogu. Dupa ce s-a trezit Gogu, l-am imbracat in cauciuc si am inceput un NP de 2 minute ca pe Gogu iar l-a luat somnu. NP l-am inceput in misionar, nu a folosit lubrifiant, dar mi s-a parut un pic larguta. A dat jos prezervativu si a inceput din nou un oral lung pana ce l-a trezit pe nenorocit, pus alt prez, asezat pe spate si da-i bice pana am finalizat in prez in pozitia misionar... Note: pt atitudine, prestatie si interesul care si l-a dat ii dau 10 cu felicitari... - pt locatie ii dau maxim 7 - pt corp ii dau un 7 Achitat 250 lei la inceput, o recomand pt caliatea serviciilor, eu personal o sa mai revin! Succes!
  8. Buna dragi colegi de masaj, buna Cleo! Am fost cu aprox 2 saptamani in urma la Jessy, iar cu toate ca am asteptat vreo 20 min, doar cuvinte de lauda pot spune. Fata este frumoasa, tanara, carne tare, ce mai, pe placul meu. La capitolul masaj de relaxare ii dau un 9,50, iar la celalalt erotic un 9 cu tendinta de crestere la urmatoarea vizita... ce mai, totul a fost ok!
  9. Ciao Andreea, luni de la ce ora incepi activitatea?
  10. Buna! Am fost eu la Tania in urma cu aprox 2 saptamani, foarte draguta, frumoasa, tanara, sexi... nu stiu din ce cauza nu a fost prea permisiva, dar a promis k data viitoare v-a fi ok. Una cu alta a fost bine si voi mai reveni la ea...
  11. Buna, am vizitat salonul in urma cu 2 zile, am avut norocul sa o gasesc pe Antonia disponibila. Fata vorbareata, simpatica, lipicioasa a fost exact ce am avut nevoie... masajul de relaxare executat foarte bine, cel erotic deasemenea. Eu o recomand si o sa o mai vizitez! O seara buna sa aveti!
  12. Denisa, cand ne incanti cu o vizita? Ne e dor de tine!
  13. Buna seara! Acum k avem mai mult timp de "frecat" telefonul as vrea sa va povestesc experienta mea cu Denisa, Parca in a doua zi dupa ce si-a anuntat sosirea in Alba, am contactat-o. Mi-a explicat cu lux de amanunt detaliile despre locatie, dar din cauza grabei am urcat un etaj mai sus si am asteptat... ea m-a strigat si in cele din urma am ajuns la locul faptei. Am intrat, am facut cunostinta, mi-a prezentat camera de tortura si m-a invitat la dush. Am uitat sa zic k e o fata foarte frumoasa d.p.m.d.v., doarr k sanii sunt un pic micuti... Ok, facut dush, trecut in pat unde am cerut k oralul sa fie protejat (nota 9,5, altfel era 10☆☆☆). Primul numar a fost oral finalizand in prez. Dupa o tigara si un cola in bucatarie am pornit spre al2lea numar care a inceput cu OP, apoi LOT, apoi OP, apoi misionar unde am finalizat. A fost o experienta placuta, pe care, cu siguranta o sa o repet la urmatoarea ei vizita in Alba. Cadoul a fost 200ron pt o ora nemaipomenita. Multumesc Denisa!
  14. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/ig26g62856fe7878eii2499289f71f98.html
  15. Buna! Am fost la Andreea de vreo luna si pot sa spun k a plecat socat ( in sensul pozitiv). Ba fratilor, dupa ce ca fata asta ii foarte frumoasa, ii si sociabila si mai ales stie sa isi faca treaba. Am ajuns la ea, am discutat putin, am facut un dush dupa care am intrat in camera obscura unde a inceput actiunea care cum va spuneam m-a socat. Am optat pt OP (de vis) dupa care am continuat LOT unde am finalizat primul numar. Am fumat o tigare dupa care am continuat OP, LOT, DOGGY etc... nu am mai finalizat a2a oara k nu am mai putut... Din partea mea are doar 10 pe linie. Cand voi ajunge la Iasi cu siguranta o voi vizita din nou!
×
×
  • Creează nouă...