Sari la conținut

horatiu1977

Serious Contributor
  • Număr conținut

    381
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre horatiu1977

  • Dată Naștere 01.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

4.198 citiri profil

horatiu1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

280

Reputație

  1. Initial am vrut si eu sa merg la ea, din cauza ofertei slabe din Tg Mures, dar pe masura ce am citit recenziile proaste din alte orase, special Timisoara, am renuntat. Din pacate pentru ea, recenziile pozitive sunt foarte putine. Pacat, are potential, mai ales ca acum a slabit. Poate isi reconsidera atitudinea.
  2. Am fost si eu la Ioana zilele trecute, dar nu sunt la fel de incantat ca si ceilalti colegi care au oferit recenzii. Programare usoara, apartament cu o camera destul de curat, pe care il imparte cu o colega si un bichon dragut. Din care am inteles, colega e dispusa sa intre la threesome, dar varianta de baza, fara a avea nici o interactiune intre ele. Mi-a placut cum arata, tinerica, draguta, relativ volubila, mica de inaltime, corp frumos, deh varsta ... desi ar merge o tonifiere. Si cam atat e partea pozitiva. Abordare abrupta a problemei, banii, repede la dus si ... Mi-ar fi placut un pahar de apa inainte, dar nu am primit. Asta e! Desi stiam ca ofera GF putin, nu ma asteptam sa nu fie chiar deloc. Niciodata nu m-a atins cu ambele maini deodata, desi eu nu ma consider respingator. Oral neprotejat basic, printre cele mai slabute primite, bagat in gura maxim 30%, desi nu sunt Terente si eram proaspat epilat. La futut - papusa gonflabila, cum o pui, asa sta, dar apreciez docilitatea si rabdareape care a avut-o. Restrictii legate de deget inauntru, tinut de cap la oral ... Trecere foarte fortata de la o actiune la alta. Concluzie: Desi pare foarte critica, recenzia nu este chiar asa. Fata e ok, deocamdata de stat cu ea, nu de futut. Nu are experienta, dar nici trucurile celor cu experienta in domeniu. Daca va intelege cu ce se mananca meseria asta pe care si-a ales-o, cred ca are viitor. E obligatoriu cresterea nivelului de GF. Dar la acest moment, la banii astia (200 cu ON) prin comparatie cu ceea ce ofera celelalte fete din Tg Mures, sa nu zic Cluj e ffff mult. Probabil a citit aici 2 -- 3 recenzii favorabile si a decis imediat sa ridice pretul. E alererea ei, nu o comentez. Mi-am permis sa ii dau aceste sfaturi prietenesti datorita experientei pe care o am in domeniu. Amin!
  3. Salut. Am tot incercat sa dau azi de Dia pe watsup, nici un raspuns. Voi ati reusit sa luati legatura cu ea? A ajuns la Tg Mures?
  4. Salutare. Mai esti in Tg Mures? De 2 zile iti trimit mesaje pe whats up, fara sa primesc raspuns. Sper ca nu sunt blocat .... Mersi.
  5. Am vizitat zilele trecute caprioara, corespunde 100% cu pozele postate, in locatia verde, etaj nr. impar, catel simpatic in locatie. Mi-a placut modalitatea de contact, pe whats up, explicatiile cum sa ajung. Mi-a placut ca m-a asteptat imbracata exact cum i-am cerut, apartamentulfoarte misto, foarte curat. Mi-a placut ca m-a servit cu apa, foarte volubila, originara din sudul tarii, discutiile anterioare actului. Este draguta la fata, slim, calitate datorata exclusiv retinerii de la mancare. Dupa umila mea parere , tinand cont de profesia sa, ar trebui sa se gandeasca sa frecventeze si sala de sport ... Referitor la sani, sunt siliconati, dar au o consistenta foarte misto, aproape ca cei naturali. Nu mi-a placut ca m-a trimis in dormitor sa o astept, in timp ce ea a butonat cateva minute telefonul, in timp ce eu stateam si ma uitam ca prostul la ea. Mi-a placut ca se implica in timpul actului, FK de 8.5, restrictii normale: fara degete in pasa, fara strans de sani. Mi-au placut micile discutii intre numere. Nu mi-a placut ca m-a atentionat in timpul actului ca este "fara 10" si ca "la si 10 vine urmatorul client", motiv pentru care al doilea numar nu s-a mai finalizat. Am ajuns in lift la fix 55 minute de cand am primit mesajul cu numarul apartamentului .... am plecat ... asa si asa, nici nu injuram, nici nu zburam. Consider experienta subunitara tinand cont de pretul ridicat pe care il practica , un pret corect fata de ceea ce ofera il estimez a fi 250 lei ora (strict parerea mea). Eu nu mai revin.
  6. Nu stiu daca mai au voie sau nu sa posteze, dar recenzii pot fi facute de cei cu care se intalnesc. Eu le-am mai trimis cate un mesaj, dar nu au raspuns. Poate nu mai sunt interesati. Oricum, mare pierdere!
  7. Salut. Mai stiti ceva despre cei doi? Tot incerc sa iau legatura cu ei dar degeaba. Mai viziteaza Tg Muresul?
  8. Pentru a fi mai usoara comunicarea, v-as sugera sa postati aici intervalul in care sunteti disponibili.
  9. Am fost azi pe la frumoasa basarabeana ... si bine am facut! Ma stiti pretentios, dar nu am ce face, trebuie sa dau 10 pe linie. Desi am intarziat, nu din cauza mea, din cauza ... trenului, m-a asteptat zambitoare, glumeata, cu chef de povesti si nu numai, imbracata sexy. Atitudine ireprosabila, servicii la superlativ. Acum ii inteleg pe colegii mei care o tot laudau. Nimic de reprosat, spersa ramana asa. Fiti domni cu ea ca merita. Am plecat de la ea zambind. O sa ne mai revedem. Bafta.
  10. Asa e! Au fost dispusi sa vina in alt oras, doar pentru mine, fara a cere bani in plus.
  11. Salut. M-am intalnit azi dimineata cu cei doi ... si bine am facut!!! Dupa cateva probleme de comunicare, am reusit sa ne intalnim la un loc ales de mine in natura, unde s-a petrecut actiunea. Zicea ca vor avea locatie dupa ce vine sezonul rece, asta inseamna ca ii vom mai avea in zona! Super veste! Daca ea ar lucra singura intr-un apartament, cu FK si anal in mediu (servicii pe care am inteles ca le ofera, dar nu de la prima intalnire) ar fi senzatie, la ani lumina fata de ceea ce este pe piata din Tg Mures. Dar asta nu cred ca se va intampla. Asa cum zicea un confutador, e inata, slim, corp frumos, cu sani peste medie, epilata, placut mirositoare. Ceea ce completez eu e ca e educata, vorbeste frumos, scrie corect gramatical, explica cu rabdare.A venit imbracata cu o fusta scurta, fara nimic pe dedesupt! Actiunea a fost la superlativ (partea ei) si dezastru (partea mea). Dar asta e! data viitoare sper sa ma ridic la nivelul ei. Fratilor, ii place sa se futa! Geme, te trage in ea, DT maxim, facut cu placere cat am vrut, se umezeste natural fara probleme! Nu te grabeste, dupa finalizare cred ca am ramas in ea inca cateva zeci de secunde fara sa comenteze. Initial credeam ca chestia asta cu cuckoldul este o strategie de marketing sau ca ea sa se simta in siguranta, dar nu! Cand le-am spus ca vrreau doar cu ea, am vazut dezamagirea lor, au incercat sa ma convinga, dar nu m-am simtit ok. El a renuntat si am mers doar cu ea, el asteptand in masina. Dupa vreo ora m-a contactat sa ma intrebe daca m-am simtit ok (Incredibil!!!!) si mai ca m-a pus sa promit ca data viitoare o sa o facem in trei. Plm, nu m-am putut abtine, i-am promis! Oricum, cred ca nu vor mai accepta mult timp ca el sa stea deoparte, e pararea mea. Se simte ca e la inceput, inca nu are smecheria celor vechi din bransa dar sunt 100% sigur ca o face si din placere!!!!!!
  12. Ati ajuns in tg mures? Whats up ul nu va merge!!!!!
  13. Aveti probleme cu wats up-ul? Nu va vad activi in aplicatie.
  14. Imi poti imprumuta mopul? Si eu am nevoie de el! Felicitari pt intalnire si pentru stilul de narat! Il invidiez sincer pe Sorin. Bravo!
  15. Poate colegul e din alt oras, de-aia nu poate in ziua respectiva. Nici aici nu vad o problema.
×
×
  • Creează nouă...