Sari la conținut

boy4you43

VIP Member
  • Număr conținut

    4.170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre boy4you43

  • Dată Naștere 15.02.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucharest
  • Interese
    Only beautifull girls.

Vizitatori Recenți Profil

15.778 citiri profil

boy4you43's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,7k

Reputație

  1. Nu e vorba de faptul ca raspunde greu, fata asta nu raspunde deloc. Nici wapp, nici apel, nici nimic. Încercat de pe mai multe numere. O singura data a răspuns la apel dar nu se auzea nimic. Are anunțuri și pe Publi24 dar degeaba, nema răspuns. Atât de ocupata să fie? Sau nu mai activează, dar atunci de ce mai postează anunțuri?
  2. Am încercat de mai multe ori să o contactez și pe telefon și pe wapp nu raspunde deloc, făcuse la un moment dat programare pentru sâmbătă trecută după care zice ca nu mai e valabil ca pleacă din oraș, la întrebarea când se poate reprograma întâlnirea canci răspuns. Am încercat și de pe alt numar, la fel, nema răspuns. Foarte ciudata fata asta ori nu are nevoie de clienți, are prea mulți de când cu topicul asta, sau nu știu ce să mai cred, vad însă ca pe Publi24 are anunțuri mai mereu. Nu înțeleg pentru ce postează daca nu e de găsit niciodată.
  3. Pe care dintre numerele ee telefon ai reușit să dai de ea? Cel din titlu sau celălat din link-ul Publi24? Și cum, prin apel, wapp sau SMS? Ca eu unul am sunat de câteva ori plus mesaj wapp zilele astea dar nu a răspuns. Mersi.
  4. Am făcut pentru astăzi o programare , revin cu o recenzie mai pe îndelete.
  5. Postez si anuntul fetei https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-de-relaxare-Vem4vn#R4J2r9, numărul de telefon este 0791xxxxx
  6. În după-amiaza aceasta având ceva dureri de spate m-am hotărât sa caut o fata pentru un masaj de relaxare imbinat cu erotic, asa ca accesez biblia AT. Îmi răspund câteva voci plictisite care la întrebarea dacă ofera posibilitatea de a sta nud ma refuza categoric. Dupa ceva cautari peste un anunț pe care nu îl mai văzusem pana acum, îmi răspunde o voce dulcica și îmi spune ca oferă masaj de relaxare body și erotic cu finalizare pentru 100 lei 30 minute și 200 lei ora. Cum locatia este în apropiere de unde ma aflam hotărăsc sa ii fac o vizita asa ca îmi fac o programare în 30 minute. Ma duc sa fac un dus și purced către locația indicata, undeva în Drumul Taberei în apropiere de metroul Tudor Vladmirescu. Ajung, programare respectata, urc la etajul indicat si ma așteaptă o domnisoara imbracata intr-un body negru. Facem cunoștință, o persoana sociabilă si prietenoasa, după un mic chit-chat ii spun ca decid pentru prima vizita sa rămân pentru un masaj de 30 minute pentru a vedea despre ce e vorba. Intram în camera, o întreb legat de cuninugulus și french kiss însă îmi spune ca nu oferă aceste servicii. Trecem la treaba se dezbraca, are niște sani absolut superbi mari, cu sfarcuri proeminente. Un corp superb o piele foarte fina și o curățenie impecabila. Ma întind pe pat, pentru masajul de relaxare căci mai mult pentru asta venisem, fata asta are mâini de aur, după câteva minute de masaj simt ca m-am născut a doua oara. Ma întorc și trecem la masajul body, se freacă cu samii de penis, intr-un mod excitant , priveliște frumoasa, asa ca simt ca îmi dau drumul. Și purced la treaba direct pe sfarcurile proeminente. Ca si concluzie, o experiența inedita, o fata frumusica și plăcută ca și comunicare, insa din păcate lipsa french kiss și cuninugulus o depunctează. Eu unul m-am simțit bine și voi reveni pentru o experiența de de 1 ora.
  7. Tocmai ce i-am făcut o vizita rapida Mikai, o sa revin cu o recenzie mai pe indelete.
  8. Asa din poze arata ca destul de interesant. Laury, ai vizitat-o pana la urma sau doar ai vb cu ea la telefon?
  9. Urat este ca in anul 2022 se mai intampla astfel de situatii. In cazul asta nu erau indicii evidente de teapa (tariful peste medie, cartierul unul civilizat, nu avea gama de servicii pe post de momeala). Eu am sunat-o acum vreo 1 luna jumate poate 2 luni si vb chiar amabil insa mi s-a parut mult 400 lei ora pt ce ofera. Am sunat din nou in urma cu vreo 2 saptamani dupa ce am dat de anuntul ei si a raspuns cu vocea balbaita cum ai zis si tu. Probabil ca a batut-o pestele sau se drogheaza de a dat-o in balbaiala. Legat de ce ai patit nu ai incercat sa suni la 112 dupa ce ai plecat de acolo? Astia lasati asa vor prinde tupeu cu timpul si nu e ok.
  10. Incantat de pozele de le anuntul.ro am sunat-o. Voce cu accent rusesc, probabil este din Republica Moldova. Destul de dulcica la telefon si parea destul de obedienta. A zis ca accepta preludiu, FK etc. Interesanta oferta, iar ca pret la telefon mi-a spus 70 fin si 150 ora. Asta-i partea buna, partea naspa e ca adresa este la o casa cu curte undeva in Colentina, Strada Litovoi Voievod.
  11. Eu abia joi ajung in Bucuresti. Legat de poze a zis ca garantează ca sunt reale, ramane să vedem ce și cum va fi prestația.
  12. 0739411315 asta e numarul. Trebuie modificat si in titlu, nu stiu cum se poate face.
  13. https://m.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-dristor-kDbBlP#Q6QO9l
×
×
  • Creează nouă...