Sari la conținut

paul899

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paul899

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pussy

paul899's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Hey, vad ca ai telefonul inchis sau intra direct mesageria. Poti sa imi raspunzi la msg pls? Gipsy tattoo
  2. Scuze de offtopic,cand revine deea ? Ai o data estimativa gen,saptamana viitoare ? Gracias
  3. Hey, sa inteleg ca maine nu lucrati ?
  4. Salutare,am contul de ceva ani doar ca nu prea postez,de obicei stau si citesc xD.
  5. +1,am fost si eu astazi dar am ales sa raman urcand atatea etaje si vroiam sa ma descarc. Exact ce a spus si niceguy, fata e pusa pe fast fuck. Am intrat, am fost sa ma spal ca eram un pic transpirat si in timpul asta vorbea la telefon cu un alt client caruia i-a spus ca in 15 minute e gata,tinand cont ca eu tocmai intrasem in dus. Intram in camera de ostilitati, incepe un OP eu crezand ca il face neprotejat. O suge la foc automat 2 minute,dupa imi zice hai sa i-o bag. Deja nu mai aveam nici un chef,mi se luase de tot. Nu am putut sa finalizez,vedeam ca o doare la pizda abia astepta clientul urmator. Mi-am bagat pula si am renuntat,dupa care imi zice "ia-ti-o la laba", . M-am dus sa ma spal si am plecat.Nu dau note ca nu ma pricep,e prima mea recenzie,una dintre cele mai proaste experiente ever. Poate ca altor useri de aici le-a placut,mie nu,poate am prins-o intr-o zi naspa sau poate asa este ea,pusa pe fast fuck. Arata decent,are tate misto dar cam atat,atitudine de cacat. Nu recomand. O zi buna.
  6. Incerc sa sun, si imi spune momentan clientul nu poate fi contactat si vad ca andra a fost online pe forum acum 3 minute. Wtf?
  7. Salutare,sunt genul de user care doar citeste posturile voastre. Acum vreau sa va intreb daca stiti ceva despre acest anunt? Aceasta domnisoara pare prea buna ca sa fie adevarata si ma intrebam poate stiti careva ceva despre ea. sunt noua pentru prima data iti pot oferi *** normal *** oral cu ********** non stop https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bdul-bucuresti-prima-zi-in-ploiestipoze-reale-prima-zii/7b006c70716f645f.html
×
×
  • Creează nouă...