Sari la conținut

anne marie

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anne marie

  • Dată Naștere 15.08.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Decebal(Zvon Cafe)

Informatii de Contact

  • Telefon:
    anne.marie842

Vizitatori Recenți Profil

14.787 citiri profil

anne marie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

178

Reputație

  1. Nu esti persoana de care mi-as face griji ca nu ar intelege ceea ce trebuie,iar daca citeai mai atent "printre randuri" iti dadeai seama de prima data la ce m-am referit.....
  2. Nici nu am spus ca te-am descoperit sau ca te cunosc,ma refeream la modul in care au decurs acele discutii!Modul manierat in care te-ai comportat si ai vorbit...doar la asta m-am limitat!!
  3. Nici nu imi faceam griji din punctul asta de vedere si anume ca ai avea ceva in mod personal cu mine si nici nu ma indoiesc si nu m-am indoit niciodata(in ciuda evenimentului anterior) de tine(de tot ceea ce implica felul tau de a fi,de a vorbi etc..).Legat de episodul cu "300roni" a fost un act de comun acord,nicidecum ceva infaptuit impotriva vointei tale..right?
  4. WOW....ma surprinde atat limajul pe care tu ai incercat sa il reproduci ca fiind al meu ,cat si imaginatia de-a dreptul fabuloasa.Nu imi amintesc sa fi folosit un astfel de limbaj in prezenta cuiva,iar daca nu am fost pe aceeasi lungime de unda si nu ai simtit "atractie"de la bun inceput de ce nu te-ai retras??Inteleg "pofta"de a relata cele intamplate,,,dar aici trebuie sa scrii ceea ce s-a intamplat exact nu sa fabulezi si sa incerci(de dragul scrisului)sa iti infloresti recenzia. RASFOIND putin acet topic iti puteai face o idee inainte de a stabili o programare,in ce conditii imi desfasor activitatea,ce este permis si ce nu!
  5. Draga "bestgeorge"observ sa esti membru VIP deci ma faci sa inteleg ca stii deja scopul initial al acestui forum si anume testezi si dupa comentezi.Din moment ce tu nu ai avut pana in momentul de fata nici-o legatura directa cu mine de ce te agiti sa arunci cu pareri in stanga si in dreapta??Te sfatuiesc sa te informezi cu privire la aspectul fizic al unei persoane,notiune pe care nu o stapanesti f bine si dupa permiteti luxul de a adauga etichete de care observ ca esti insetat.Una este sa fii gras si alta este sa fii dezvoltat,cu forme bine definite in totala armonie cu corpul.Tin sa precizez asta,nu pt ca sunt deranjata de parerea ta,ci pentru ca pe viitor sa stii si tu in ce circumstante sa adaugi etichete.Ma simt f bine cu mine in primul rand si cu corpul meu,drept dovada nu duc lipsa de "admiratori"si persoane care stiu sa aprecieze o femeie in adevaratul sens al cuvantului.Sper ca am vorbit aceeasi limba si ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun.
  6. Il iau ca atare... intradevar am observat dupa ce am postat-o cum se vede ...nu este extrem de reusita din punct de vedere calitativ ce-i drept
  7. Buna dragilor! :bye Astazi voi fi disponibila pana la ora 24:00! Pupiciiii P.S:poza nu imi apartine,dar mi-a placut si am zis sa o postez!
  8. daca rasfoiesti putin in urma vei vedea mai multe poze nu numai 1
  9. Sentimentul e reciproc,ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem.Te astept cu drag oricand vei dori sa ne revedem.
×
×
  • Creează nouă...