Sari la conținut

johnie bravo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnie bravo

  • Dată Naștere 01.08.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Earth

Vizitatori Recenți Profil

930 citiri profil

johnie bravo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Ho ho hooooo, merry christmas, eu ma bag....wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce nu raspundeeeee?
  2. Se spune ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, de data asta desi am plecat cu timp am vrut sa stau doar un numar. De mult voiam sa vizitez fata dar am zis las sa incerce altul prima data. Am ajuns la fata usor cu taxiul dupa un telefon in prealabil. M-a asteptat cu usa intredeschisa fara figuri cu ascunsul dupa usa, am crezut ca e mai inalta, asa pare in poze, e foarte dezinvolta si atragatoare. I-am inmanat dupa cum ne-am inteles la telefon, a trecut la oral cu succes, executat asa cum trebuie si foarte excitant a fost ca in timpul oralului isi mangaia pizduta intr-un fel foarte excitant introducandu-si doua degete inauntru apoi le scotea si isi tragea de labii si le intindea cat erau ele de elastice. Showul asta era sa ma de-a gata la oral dar am rezistat normal mai putin de un minut. A vrut sa ma curete ea dar m-am descurcat singur si am intrebat daca pot prelungi daca e libera in continuare si a fost de acord. Am legat cateva povesti timp in care nu a incetat sa se atinga pe sanii, pe fund, pe pizduta asa ca in cel mai scurt timp normal am luat-o cu asalt si am muncit-o pana cand eu am terminat in caciulita si ea a avut sau a mimat un orgasm innabusit sa nu tulbure vecinii. Fata asta chiar mi-a desumflat coaiele. Merita bifata si rasbifata.
  3. Salut, cine scapa bunatate de femeie ca Antonia e degeaba pe aici. Iata de ce spun asta: despre escorta Antonia am numai vorbe bune pentru ca este foarte frumoasa la fata, are sani obraznici si funduletul bombat, stie sa treaca cu mult amuzament de la stinjeneala din primele minute pana la sexul propriu-zis, tine cont de ce-ti place si face in asa fel incat sa-ti ofere placere maxima fara sa se uite la ceas. Nu stiu daca a mai simtit cineva asta dar parca s-a purtat cu mine ca si cand contam si parca a vrut sa plec satisfacut si cu gindul de a ma intoarce la ea...no asta mi-a placut asa tare ca deja imi planific sa o vizitez din nou. Bineinteles, gusturile nu se discuta, dar cu siguranta o sa va placa. Oricum eu o recomand cu caldura...si deabia astept sa ma duc din nou la ea.
  4. Se spune ca, la pomul laudat nu este bine sa te duci cu sacul, de asta am plecat cu gandul ca voi sta o finalizare, ca peste tot, nu mai mult de 30 minute. Cand am ajuns la locatia din Hipodrom, un apartament confort 3, foarte dezordonat, fata m-a asteptat intr-o costumatie de gospodina sexy, intr-un tricou larg, dar am trecut peste. Alaturi de fata asta am fost intampinat de inca doua colege, nici frumoase nici urate dar botoase deloc pe gustul meu si surpriza: desi ma intelesesem la 100 lei finalizarea mi-a cerut 150. M-am enervat dar nu m-am tiganit, am intrat in camera de nebunii, camera din fund, unde a inceput un oral fara caciulita destul de ok executat dar scurt de max 2 minute si actiunea a continuat cu un normal mecanic cu prezervativ, in care am schimbat vreo doua pozitii. Oricum statea se vaicarea ca o doare pana cand intr-un final mi-a murit la intrare si nu a mai fost in stare sa o scoale. Am plecat cu coaiele umflate, cu banii luati si cu siguranta ca nu am sa mai revin.
  5. Mai activeaza pe undeva domnisoara? De curiozitate as incerca o figura
×
×
  • Creează nouă...