Sari la conținut

masajulperfect

Serious Contributor
  • Număr conținut

    404
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre masajulperfect

  • Dată Naștere 19.03.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

18.522 citiri profil

masajulperfect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

432

Reputație

  1. Începând de astazi nu mai lucrez. nu ma mai gasiti nici la locație nici la telefon.
  2. As vrea sa mai rectific ceva legat de dominarea în sine (hard) și cea (soft),pe care o execut. Muscata am fost in timpul unui masaj normal! Având în vedere că eu dominarea o fac soft,cu mici fetișuri, clientul citește și se conformează la diferența acestor 2 termeni: (cunnilingus si facesitting).Știe că termenul de cunnilingus vine de la a stimula clitorisul fetei,ceea ce eu nu sunt de acord și nu accept,(E contact sexual),iar termenul de facesitting vine de la a sta cu fesele pe fața clientului (îmbrăcată sau nu),depinde de fetiș și a-l chinuii puțin. Am detaliat, sunt total diferite. Mulțumesc! Dacă mai sunt nelamuriri, aștept întrebările si vă voi detalia!
  3. Dona: Am revenit,dar sunt disponibilă doar pt masajul de 30 minute care include doar mângâiere și finalizarea în sine. Pt cei care mă cunosc si pt cei noi,sunt încă la recuperare si nu pot executa celelalte pachete de masaj care necesita mai mult efort. multumesc pentru întelegere.
  4. Buna. sunt la locație. Colega revine la sfarsitul lunii. Multumesc.
  5. Raspunsul il gaseai si din celelalte postari. Nu cred ca as fi de acord si nici voi la randul vostru sa sarut fiecare client in parte. Asta e parerea mea si iti multumesc de intrebare. am scris de fiecare dată că nu ofer nimic legat de alte intimități. fiecare fată are propria barieră.
  6. Hey. Pupic! Va rog citiți descrierea inainte sa sunați. o zi frumoasa.
  7. Îmi cer scuze pentru inactivitatea din ultimele zile.. Disponibilă! Astazi sau maine voi pune poze noi. 0760121153 Liceu Hasdeu. Detalii la semnătura. Pupici.
  8. Disponibila. DonA 0728 637 523 Nou tip de masaj 70ron 30minute. Masaj si finalizare Nu accept cunnilingus.
  9. Apa este, pozele urmează.. sunt disponibila. Pupici! multumesc celor care m-au vizitat zilele trecute! :)
  10. Buna.astazi nu am apa calda si nu mai pot fi disponibila. S-ar putea sa revina maine. Revin si cu poze noi zilele aceste.pupici
×
×
  • Creează nouă...