Sari la conținut

emptyempty36

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emptyempty36

  • Dată Naștere 25.03.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Targu-Mures

emptyempty36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Daca a fost cineva la noua locatie, puteti sa scrieti o mica recenzie in legatura cu spatiul unde se petrece actiunea si daca mai e si altcineva in alea locuinta pe parcursul acesteia?
  2. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Madalina38-de-ani/7b00647e7d68645f.html A fost cineva pe la dansa?
  3. Am uitat sa mentionez aspectele legate de locatie. Peretii si mirosul sunt intradevar cum sunt descrise in comentariile anterioare, fiind infundat si atent la dameza nu am sesizat asa profund mirosul. Cainele in schimb nu si-a facut aparitia. Baia nu stiu cum e ca nu am intrat asa ca nu ma voi pronunta. Patul este elegand, erau pegatite toate cele necesare pe pat cand am ajuns, gaura am sesizat-o de dinainte de a ma pune in pat asa ca am evitat-o cu usurinta. Per ansamblu nota 5 la locatie. Raportul pret calitate merita, la 70 ron pe ora nu poti cere mai mult. Mirosul l-am simtit pana dupa ce am facut dus acasa, dar dupa a trecut.
  4. Am vizitat-o pe Noemi acum cateva ore si m-am gandit sa impartasesc experienta. Am stabilit ora la telefon (a raspuns imediat cum am sunat) si mi-a spus sa o sun cand ajung la locatia indicata. Ajuns la locatie am sunat-o si m-a ghidat catre locul unde avea sa se petreaca actiunea. Mi-a deschis usa, astept doua secunde, nevazand pe nimeni in fata si intru. De dupa usa o femeie care dupa fata mi se parea in varsta de 30 de ani, ea mi-a spus ca are 26, slabuta, cu acele benzi clasice pe sani, picioare frumoase si un fund putin bombat acoperit de o pereche de chilori. Ma invita sa intru, ma intreaba daca am venit de acasa si i-am spus ca am facut dus, asa ca m-am dezbracat si m-am pus in pat. M-a rugat sa stau pe spate si sa ma relaxez, si a inceput cu un oral neprotejat facut incep, umed si cu grija in zonele adiacente. Oralul a durat in jur de 10 minute, facut cu alternari intre blowjob-handjob dar totul incet si cu atentie. Am ejaculat partial in gura, partial pe abdomenul meu. M-a intrebat daca vreau sa ma intind pe burta si sa imi faca un masaj de relaxare inainte sa trecem la normal. Eu epuizat i-am spus ca e binevenit masajul. Dupa aproximativ 10-15 minute in acre am simtit doua maini fine maingaindu-mi spatele am spus sa trecem la al doilea numar. Masajul a fost cu putin ulei, chiar am apreciat ca s-a straduit sa il faca cat mai bine si m-am relaxat. Ajuns din nou pe spate a inceput cu un oral, de data asta putin mai rapid pentru erectie, m-a intrebat daca mai vreau sau daca poate sa puna caciulita. I-am spus ca putem trece la treaba. Dupa inca aproximativ 10 minute in care am facut-o incet (mi-a placut ca dupa ce am dat de doua trei ori mi-a simtit ritmul si a facut si ea odata cu mine ) a venit si a doua ejaculare. A stat cu spatele la mine, am prins fundul moale si bombat. M-am sters, m-am imbracat, nu am intrebat de dus pentru ca stiam ca merg direct acasa dupa ce plec, am fumat o tigara in care nu am povestit foarte mult, i-am multumit pentru primire si am parasit locul. M-am uitat cat timp a trecut de cand am intrat si pana cand am iesit, au trecut 45 min. Notele: Oral: 8, e atenta si il face incet, nu se grabeste (asa imi place mie), cateva tentative de DP. Normal: 7 nu gesticuleaza nimic, dar nici nu e deranjanta, l-a final s-a udat putin si pana atunci a trebuit sa ma chinui sa ramana in erectie dar per ansamblu ok. Masaj: 9 chiar a prins bine dupa ejaculare si a fost relaxant. Halat: 70 RON
  5. Buna, vreau sa stiu daca ada mai presteaza servicii.
×
×
  • Creează nouă...