Sari la conținut

lindicel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lindicel

  • Dată Naștere 14.10.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    1

lindicel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Atitudine pro client,sociabila,arata mult mai bine decat in poze.Revin cu recenzia cand "o sa am loc" :)
  2. Salutam,ceva miscare prin Bologna? Dupa multe cautari rezultatele au fost dezamagitoare.Se poate un link cu un forum de aici din Italia? Mulțumesc!
  3. Va multumesc pentru raspunsul promt,de agatat nu am avut timp,momentan ma obisnuiesc cu locul,vroiam ceva "rapid" Daca gasesc ceva la gara,o iau acasa sa o spal 😂😂😂 Succesuri!
  4. Pot sa folosesc un limbaj licentios sa te descriu,nu o fac. Si eu tot din Republica sunt idiotule,tocmai dasta am deschis aici un topic,cretinule.
  5. Respectele mele,am tot cautat de 3 zile ceva miscare in Bologna,din pacate doar dezamagiri. Daca stiti ceva de actualitate nu ezitati sa postati,va mulțumesc.
  6. lindicel

    Lorena 0721890858

    imi cer scuze,domnilor profesori
  7. lindicel

    Lorena 0721890858

    Salut,fiind plecat in "deplasare" la Cfr Cluj,am apelat la serviciile "domniței"Lorena Sunat,îndrumat către fostul Jet-oil din Malul Rosu Gasind apartamentul cu pricina,intru,si fac pt prima data cunostinta cu Lorena,o fata cu "bine facuta"aproape de nota 9 ASTA DUPA GUSTUL MEU! Locatie 9+,miros placut si curatenie(badarani vor fii bătuți cu mopul care este in apropierea intrări 😂😂)nota 10 pt tinuta purtata la întâlnire Intram in camera cu pricina,am optat pt 30 min/100 ron(asta dupa ce mi-a fost prezentat meniul) Oral protejat(alegerea mea) bineeeeee executat,urmat de lady on top and BINEÃŽNÈšELES trebuia incercata si privelistea din spate unde am si finalizat Lorena,nu este o fata slim,aviz celor ce vor fete de 40 kg ,sanii frumoși,putin lasati dar bine proporționati,putina burtica ,dar am specificat mai sus nota 9 DUPA GUSTURILE MELE Exceleaza la gfe-nota 9,am discutat o gramada,parca ne cunoșteam de ceva ani,chiar simtindu-ma ca sunt in prezenta prietenei/sotiei,pnm fiecare dupa posibilitati 😃 Am plecat cu zambetul pe buze,si am de gand sa revin curand Locatie 9 Oral 8 (a fost protejat,altfel cred ca se ridica la 9) Normal 9 Halat 100 ron/30 min(care cred ca au fost depășite cu mult) Inainte de a incheia ,va asigur ca nu sunt peste,rechin,crap sau alte specimene din bălți Vine caldura,si va doresc vremuri futacioase 😊
  8. nu am fost la Carmen,doar am banuit...
  9. lindicel

    0755808255

    Salut, vizitat domniță din anunt. Sunat la nr din topic,raspuns o voce placuta,programat locatie langa restaurant Caraiman Urcat la etaj superior intampinat de dom'shoara blonda ulterior aparand si o doamna mai in varsta cam 40....(sper sa ma insel,sa nu fie Carmen...)prezentat oferta fara anal daca voiam anal se ocupa doamna de mine ajunsi in camera de "lucru" care arata destul de bine,ne dezbracam(dusul facusem acasa),Blonda arata destul de bine nu sunt sigur ca are 23...cel mai probabil un 26...forme slim,sâni micuti dar jucausi cat sa ii prinzi in palme Oral protejat(nu face np)foarte bun fara zone adiacente(am stabilit ca nu imi place) normal,schimbat 2 -3 poziții fara a bolborosii cum fac altele,ajuns la spatelei dom'shoarei are la baza fundului un tatuaj,bah da are un fund.....pielea tare plm....nu am mai rezistat mult si evacuat in balon locatie 9 oral. 8 normal 9 halatul 100 "parai" de revenit,foarte simpatica si vorbareata, singurul incovenient nu are tenul de pe fata foarte ok plm eu nu la aua m-am uitat... bafta si spor !
  10. Salut, vizitat domniță din anunt. Sunat la nr din topic,raspuns o voce placuta,programat locatie langa restaurant Caraiman Urcat la etaj superior intampinat de dom'shoara blonda ulterior aparand si o doamna mai in varsta cam 40....(sper sa ma insel,sa nu fie Carmen...)prezentat oferta fara anal daca voiam anal se ocupa doamna de mine ajunsi in camera de "lucru" care arata destul de bine,ne dezbracam(dusul facusem acasa),Blonda arata destul de bine nu sunt sigur ca are 23...cel mai probabil un 26...forme slim,sâni micuti dar jucausi cat sa ii prinzi in palme Oral protejat(nu face np)foarte bun fara zone adiacente(am stabilit ca nu imi place) normal,schimbat 2 -3 poziții fara a bolborosii cum fac altele,ajuns la spatelei dom'shoarei are la baza fundului un tatuaj,bah da are un fund.....pielea tare plm....nu am mai rezistat mult si evacuat in balon locatie 9 oral. 8 normal 9 halatul 100 "parai" de revenit,foarte simpatica si vorbareata, singurul incovenient nu are tenul de pe fata foarte ok plm eu nu la aua m-am uitat... bafta si spor !
  11. lindicel

    outcall

    Salutam băieții,o escorta outcall pt Ploiesti....toate cautarile mele pe forum au dus catre nimic. Mulțumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...