Sari la conținut

fericitu007

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fericitu007

  • Dată Naștere 09.04.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

fericitu007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Te asteptam cu ciocanele tari! Oralul tau creaza dependenta!
  2. Te ai updatat perfect dupa concediu! Un marketing de milioane! Cind ma poti primi si pe mine domnita Mary? Cred ca piersicuta e pe polle positin asteptind startul? Seci eu zic 'SA FUTEM BINE!
  3. Stimabile, domn Picon! As fi de parere sa infiintam Academia Futaciosilor,ce spui! Urmatorul pas ar fi firesc Liga1 si Liga 2 de futing pentru ca multi dintre noi sunt purtatori ilegali de pula...Sa schimbam stilul adica sa vorbim mai putin si sa futem mai mult...nu? Cei doi motani pe creasta casei dupa o noapte ploioasa in care n au futut nimic..Futem ce mai futem si mergem dracu acasa!!! o iubesc pe mary! nu i nevoie de top ,,e nevoie cum te simti cind iesi pe usa si inchizi ochii pret de o secunda!
  4. Hai salut stimabili confutaciosi MOTO, baietii buni dau la buci lunea dimineata ceilalti cind apuca!!!!! Aflindu ma intr o zi minunata de iarna si mai ales de luni , pun mina pe telefon si ptr ca ursitoarele au fost corupte de ziua mea la secunda primesc confirmarea prin sms ptr ora 11,30 la locatia de acum celebra din Piata Amzei! Gentlemanul din mine urla si ma trimite dupa un trandafir si o ciocolata, deeh de moda veche, dar aveam garantia unei intilniri reusite. Sun la interfon urc ma asteapta ntr un neglijeu negru de mi venea s o fut la usa. Ogeac in adevaratul sens cusca nota 10 cu Mary pe post de leoaica sau dresoare habar n am. sarutari tandrete de nota 10 ca n filmele indiene cu Raj Kapoor ,,,mars la dus igienizare baie super curata un oral in ploaie ..fericitu asta mic era in al 9 lea al 10 lea si al 11 lea cer,.la iesire ma doteaza cu un bici se cracaneaza si da i ca tare i place leoacei sa se umezeasca instantaneu.dupa care se aseaza cu capul pe perna si ma invita la un deep extrem cu promisiuni ca decarteaza micul dejun daca sunt asa brutal, da i place 10..in finei i am zis ca nadia a luat 10 si ea trb sa fie Nadia deci de 10 ori in git prag cu voma rimel bale best porn live.10 ptr deep , ULTERIOR punem balonul se infige n pula cu spatele la mine , privelistea fantastica sa vezi ochisorul maron 5 cum se dilata ptr asta un alt 10,,Ma tot gindeam hai la anus si la multi ani , ca acolo i place lui ,la apa mica!ma si i a placut rau ca i elastica n poponet sa dai frate si tipa artistic 10 ptr asta Ma apropii de finalizare si se intoarce in genunchi ca o cadina supusa asteptind regizorul sa stabileasca , cum finalizam? evident in gurita in par pe sini de zile mari ptr asta propun un 11 [ rog mai putina rigiditate] Cu genunchii tremurind de fericire incerc sa scot furtunelul din gura ei..nu mai voia nebuna, atitudine , bravo PLATESC 100 HALATUL promitind revenirea ....sA FUTETI BINE!
  5. In vizita la Madalina !! Pentru ca nu prea mi a placut scoala luni m am hotarit sa i fac o vizita Madalinei de la facultatea Hyperion , gindindu ma ca daca fut o pasarica din zona mi se transfera indirect si ceva materie cenusie...raspuns corect NIET, sunt programat in 10 minute undeva in jurul orei 14 . Ajung la locatie imbratisari fara sarutari fata i cu principii ,inminam trandafirul din dotare si se lumineaza se muleaza mai mai sa ma futa n hol..rezist locatie super misto nota 10 baie rapida prosoape gel ok 10 , fuga n pat sa cupleze gurita la pexalul meu , bai si incepe un oral ,,,,cadea varul de pe tavan ..1- un 69 ma scoate din necaz ca tare eram inghesuit pe marginea patului mare cit un teren de fotbal. se implica bine calutul armasar , ihohoo..si o urc deasupra cu balonul din dotare si da i lupta nenicutule , nota 10 se misca ca o nebuna.si ptr ca mi place sa o privesc la finalizare ma urc deasupra si ntr un clasic de zile mari[10] dau la pedala precum bugs bunny pe contrele ei pina umplu balonul de fericire...curata frumos locul de munca igiena 10 , platesc si dispar ca un copil ce a furat o poala de cirese de la vecini.frumos 10 per total.Dc revin la Madalina? 1 comunicativa iti ofera ce vrei fara sa te intrebe [ mare arta] 2 curatenia plus 10 ,PARASESc locatia de a busilea dupa 40 de minute investite inteligent cu numai 100 lei. pistoale ncarcate stimabili confutaciosi!
  6. Salutare stimati confutaciosi Am vizitat o pe Lorena cind activa la Zepter. SINCer m am dus cu teama ptr ca mi se parea din fotografii o femeie ce domina barbatii un fel de femela alfa ...Totodata curiozitatea si sexapealul m au atras ca un magnet. Sunat stabilit urcat in lift batea inima ca la porumbei ,era imposibil zic facaturi fotoshop timpenii de baietas ...Deschide usa vulpita si ghici o bucata de gigel s a facut par instantaneu .Dus iesit din dus oral elicoptere scuipat pe nazdravan artificii pe tavan anal s au succedat toate de parca venisem din armata si mi am revazut iubita...superb dumnezeiesc cu un trup diavolesc...un mare 10 ptr marketingul ce ti l faci, ptr sinceritate, ptr oralul de cinci stele ptr analul bestial si ar mai fi dar nu vreau sa fiu catalogat drept file de crap ci un simplu futacios ce te admira! Un sfat prietenesc duceti va cu pistoalele ncarcate bine si va promit un spectacol de zile mari!
  7. Salutare stimabili confutaciosi,! Am cunoscut o pe Mary vara trecuta eram la un eveniment la Sala Palatului...plictiseala iau AT UL la butonat ceva vulpite prin zona si tzust sare n ochi nimfomana bla bla ,va dati seama ca nu halesc astfel de anunturi. Am ajuns cu putin noroc in 15 min la locatie .concluzia trasa a fost urmatoarea ;Mary o mare revelatie in viata mea anal, squirting deep , ce sa mai tot tacimul si eu intr o juma de ora cu genunchii de plastilina ...am mai mers o data acolo apoi am prins o pe Decebal demential cu o cada belea si un pat minunat iar ea o prestatie de 5 stele ajutata si de o floare cadou si o sticla de vin ...ulterior a ajuns la universitate si de acolo aici la Piata AMZEI.,mi am luat inima n dinti am sunat si mi a raspuns ca ne stim si ca ma asteapta.Surprize surprize cu Mary o ciocolata un suc ptr ca sunt un gentleman fuga n cada si da i si lupta cu oral la dus apoi Hitchcook cu camera n mina isi filma clipele de fericire cu vibratoare cu gemete squirting ....am finalizat artistic deeh sunt regizor pe fata cum vor producatorii de la HOLYWOOD,,Stric farmecul povesti daca dau note imi plac femeile la nebunie si Mary e un vis frumos ptr orice gentleman..sunt fanul tau 1 , 2 si 3 promit ca revin te as situa pe primul loc in top ca esti dulce la glas si la piersicuta iar squirtingul e demential...apropo cum ramine cu gang bang ul,,,vreau si eu.! pistoale ncarcate si gloante multe amigos!
  8. daca nu i de mers de ce nu dai si detalii? ar fi interesant sa nu te comporti ca o victima...ptr asta exista acest site sa comunicam, cel mai usor e sa dam cu noroi...poate le ajutam sa si schimbe atitudinea si atunci e cistig cistig?
  9. va salut confrati confutadori! glont pe teava si la cit mai multe ejaculari intirziate!!!
×
×
  • Creează nouă...