Sari la conținut

bolundu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bolundu

  • Dată Naștere 17.01.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

bolundu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Vizitat astazi domnisoara Rebeca . O fire vesela, binedispusa Nu mia placut ca intre timp colega ei primise un alt vizitator si e destul de stanjenitor sa te ascunzi prin camere . Locatie de 9 OP 9 NP10 Halat 100 ron o fin sau 200 ora Per total de revenit . Pret ok raportat la servicii .
  2. bolundu

    Dominare

    Blonda siliconata face dominare . Daca vrei si uro sa anunti din timp .
  3. Fost, vazut, futut. E cea din poze . Are vreo 19 ani dar sexul a fost bun.aparatamentul actual e foarte fain zina parklake residence undeva pe dunarii( nu sunt din cluj , cam cam dupa ce am vazut pe usi pe acolo) . Am platit o finalizare si chiar nu ma grabit deloc. Are sani foarte frumosi si ii place sa ii prinzi in timpul sexului Facut un dus inainte si apoi a inceput cu un oral protejat Pana iam zis eu ca putem incepe cu fofoloanca . Am in ceput cu o calarie ( ea pe mine ) pana a omobit apoi un misionar apoi picioere in aer si apoi capritA a zis ca ii place capra cel mai mult si palme peste fund. Ok nu e colorata deloc. Da fata e de la tara dar e foarte guraliva. Halatul 100 ron Recomand pentru ceca carne fres
  4. bolundu

    0728428017

    Man pozele sunt false. Tipa e in schimb super buna . treaba voastra. eu zic ca merita si locatia si tipa in sine .
  5. bolundu

    0728428017

    Salutare am sunat saptaman trecuta la nr de tel si mi-a raspuns o voce care se vedea ca nu e plictisita. dupa ce am stabilit tariful 200 juma de ora si 300 ora cu 2 finalizari, m-am prezentat pe centru pe dorobantilor langa power center. Tipa nu e ce cea din poze dar arata beton. Silicoane botoc piercing in clitoris si buric , subtirica, locatia de nota 10 am paltit 300 unde am avut de ales intre 2 finalizari sau 1 finalziare lunga. am ales una mai lunga . e foarte curata si poti face si conversatie cu ea.E din brasov opereaza doar pe cluj si eventual pe Oradea. De revenit? Cu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...