Sari la conținut

a.l.i.n.80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre a.l.i.n.80

  • Dată Naștere 04.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.559 citiri profil

a.l.i.n.80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputație

  1. Stau și ma întreb ce ți o fi făcut fata asta sa ai un asemenea comportament?!?!pana acuma ai fost un super profesionist.raspunsuri obiective și scurte.acuma sa faci remarci de genul retardat ca am făcut o aluzie ca nu pune poze deși multă lume i cere asta trebuie sa fi cel puțin deplasat,sa nu folosesc cuvinte jignitoare cum ai făcut o tu. Multă sănătate și vorba "nu face vântul cu pomul ce face puta cu omul" se pare ca te prinde de minune.
  2. Ce folos ca pui pozele astea provocatoare dacă nu ți plac limbile vaginal și anal?!
  3. Am derulat 11 pagini și nicio poza....doar linckuri expirate (404 Not Found)
  4. Am fost la Paula...am prins ultimul tren de astăzi. Fata este frumoasa,amabila,mi a permis sa fumez o tigara chiar dacă e nefumătoare și m a întrebat ce vreau sa beau. Ca note ar fi Aspect 9 GFE 9.5 Oral 10 Normal 9.5 Fata se implica și este o prezenta plăcută! Halat 150 lei jumătate de ora.
  5. Când nu o sa mai fi colega ca țiganca sa scrii sa ți fac și eu o vizita.
  6. Mi ai luat 200 lei.pt mine banii nu contează prea mult...nu plâng după 200 lei..am scris pt cei ce nu au de aruncat pe geam 200 lei.
  7. Am fost și eu la Nadia... Ce pot sa spun...au spus alții...o laba trista dr 200 lei în vreo 10 min...probabil și la mine a "simțit miros de fraier" Clar la tre sa fi fraier sa mergi la Nadia când la 150-200 ai Bianca fosta top,Beatrice top, Giulia sagului...
  8. Pfoai...am citit vreo 10 pagini și nici o recenzie...după corp extrem de sexi...după cum scrie mai un plus.clar trebuie sa o cunosc...săptămâna viitoare doresc sa ți fac o vizita!
  9. Nu ți place oamenii dar banii lor sunt buni...sper sa se sesizeze unul cu covid sa meargă la tine în vizita
  10. Azi am ajuns la Giulia. Fata este frumoasa,foarte prietenoasă, o prezenta foarte plăcută. Am.venit cu gânduri mari la ea.dar la primul număr m a terminat din oral (ceea ce mi se întâmplă foarte rar).după finalizare a continuat sa o suga înghițind bineînțeles tot.apoi mi a făcut un masaj de relaxare foarte bun,de m a relaxat total. M am simțit foarte bine în compania ei și restul ce aveam în plan ramane pe data viitoare...anal,normal... Note 10 pe linie.
  11. Bună. Am citit câteva pagini din forum și nu m am.dumerit ce servicii oferi.am înțeles ca nu mai folosești jucării doar. Sex oral faci?sau accepți sa ți se facă?
  12. Ceau.se poate mai multe detalii la DUO?!?! Servicii,preț...
×
×
  • Creează nouă...