Sari la conținut

alex4lust

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex4lust

alex4lust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. SalutareDupa cate am citit aici despre aceasta domnisoara, ieri, incepusem sa am dubii...sa incerc sa nu incerc, dar am zis "e prea buna" si am pus mana pe telefon si am sunat-o, astfel am stabilit o programare pe seara. Am ajuns la ea, locatia fii in acelasi apartament unde a fost si Bianca, asadar despre locatie nimic nou. Adina arata intr-un mare fel, un corp de milioane bine proportionat, doi sani absolut superbi si un fundulet care te scoate din minti (sper sa nu fiu acuzat de reclama, dar asta-i adevarul). Asa cum am mai spus, aveam dubii in ceea ce o priveste pe domnisoara, dar aseara s-au spulberat toate....tipa a fost foarte sociabila si totul a iesit bine, deoarece am plecat multumit de la ea si nu mi-a parut rau de banii dati sau ceva de genul asta. Cat despre mirosuri sau mai stiu eu ce altceva nu au fost probleme . Daca ar face si fk ar fi extraordinara din toate punctele de vedere. Inca o data va zic, nu ma pricep sa dau note, dar daca aveti intrebari nu va sfiiti sa le adresati.
  2. Am sunat astazi si mi s-a spus ca nu are nici un anunt pe nicaieri, de unde am numarul, etc......o explicatie, daca se poate.....MULTUMESC!
  3. Sunt doua fete intr-o garsoniera de pe str Papazoglu, de langa Nerva Traian. Amandoua sunt urate cu spume, iar daca totusi te incumeti si vrei ceva, s-ar putea sa stai sa astepti sa iasa celalalt client din camera. Nu am ramas, de aceea nu mai am ce sa vb de aceste aratari ale naturii. Multumesc.
  4. Salutare,Saptamana trecuta am fost pe la aceasta domnisoara, care zice ca are 22 de ani. Sun sa vad exact unde trebuie sa ajung si-mi spune ca pe la Casa de Pensii, iar apoi sa merg pe Foisorului sa ajung la un "niMIC.Ro", cred ca e nr 32, care e tocmai la mama dracului fata de Casa de pensii. Ajung la blocul cu pricina, etajul 1 ap 12, daca nu ma lasa memoria. Cand am intrat in apartament, venind de afara de unde era lumina, nu vedeam nimic, zici ca eram la vampiri acasa. Domnisoara arata bine, sani mari si frumosi, apartamentul e foarte frumos, daca vrei sa-l cumperi, baia deasemenea, deci curat. Pana aici cat de cat ok, dar cand a venit partea cu sexul am ramas cu gura cascata, dai banii degeaba. Mai bine iti dai singur 200 de lei si-ti faci o laba, este exact acelasi lucru. Nu are nici o treaba cu tine, hai sa te "fac" repede si sa-ti iau banii. Eu nu stiu altii daca au fost la ea, dar pentru mine au fost bani aruncati degeaba. Nu ma pricep sa dau note, dar chiar e mai buna o laba decat ea. Daca aveti intrebari, le astept. Va multumesc!!!
  5. SalutAsta-i primul meu post aici, desi sunt alaturi de voi de ceva vreme (am mai avut un cont care s-a sters din lipsa mea de ajutor catre altii) si cu ocazia asta vreau sa va multumesc pentru acest site care m-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de o informatie. Am trecut si eu pe la domnisoara in cauza si pot sa va spun ca e foarte buna in ceea ce face si am plecat foarte multumit de la ea. Nu ma pricep sa dau note aici cum faceti voi, dar va pot spune ca apartamentul e curat ca si baia de altfel (singurele incaperi vizitate, in afara de hol), tipa arata foarte bine la corp fara pic de celulita, epilata si ingrijita, cu silicoanele bine puse la punct. Partidele de sex au inceput cu un oral bun (chiar daca mai zgaria cu dintii, se mai intampla), iar la normal nu comenteaza la schimbari de pozitiie si nici nu sta ca o papusa gonflabila, deci se implica.Mi-a placut si o sa mai revin la ea, sper cat mai curand.Daca mai trebuiesc detalii va rog sa-mi spune-tiVa multumesc.
×
×
  • Creează nouă...