Sari la conținut

bini di tat1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bini di tat1

  • Dată Naștere 14.03.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj n

Vizitatori Recenți Profil

237 citiri profil

bini di tat1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. La recomandarea unui prieten am ajuns si eu pe la Cleo. Zona linistita, am ajuns intr-o zi pe la ora 3 dupa-amiaza. Trei fete asteptau, doua dintre ele foarte somnoroase si plictisite plus una mai pe faza, inalta, pe tocuri cam 175-180 cm, la prima vedere arata bine. Ajuns in camera am descoperit ca nu avea sani aproape deloc dar cracii ff faini. Dus, cateva glume, apoi actiunea. Masaj de relaxare jenant, dupa 5 minute am oprit-o, am zis ca trecem direct la erotic, dupa ce mi-a spus ca nu-i voie sarut, degete la pasarica, sa o strang tare de sani a inceput sa traga de penis de parca venea apocalipsa. Am calmat-o explicandu-i ca mai avem timp suficient, am luat-o la pipaieli, picioare si buci misto, piele ok, nu celulita sau cosuri etc. Fata studenta dar cam taranca, nu prea am gasit vreun subiect comun. M-am plictisit dupa ceva timp si am invitat-o s-o ia la frecat iar dupa o vreme am terminat fara glorie. Actiune masaj foarte slab, aproape uscat sa nu consume ulei, in graba, trecut repede la erotic si terminat fortat de parca eram la concurs. Toata actiunea max 30 minute plus dusurile. Note Locatie 6 baie cu apa pe jos, hol neincalzit. Fata 7 aceptabil la corp si la fata destul de draguta. Masaj 4 nu stie sa faca masaj e mai mult un fel de mangaiere. Atitudine 6 atata pot desi incearca.
  2. salut . ajung in fata blocului sun imi spune ca o sa coboare imediat si pret de o tigara imi apare un fata o pustoaica satena spre brunet care ma invita sa intru ajungem sus la ultimul etaj in locatie care sincer s-a spun nu prea impresioneaza dar am inteles ca o s-a se schimbe ,deci s-a trecem peste, dupa un dus ,ne introducem in camera de lucru ,cam dezordonata dar de in stilul pustoaicelor din ziua de azi ,nederanjant prea tare incepem usurel cu o conversatie care s-a mai dezghete atmosfera fumam cite o tigara si incepem usor cu mici sarutari pe corp ea usor ajunge la gigel si incepe o hirjoana cu dinsul eu in timpul acesta imi gaseam de lucru pe la pasarica ei , ea incepe o treaba serioasa cu gigel ceva incercari de deep dar nu prea ii iese (nu prea are experinta )eu ne rezistind imaginii o trag intrun 69 de toata frumusetea in momentul acela parca am simtit si o intensificare a activitatii in jurul lui gigel si parca cu un plus de implicare ,eu nu ma saturam de dinsa si in felul acesta o tinem o perioada nu stiu s-a spun cit dar pot spune ca in felul acesta am finalizat in gurita ei micuta, ea scuipa frumos dupa intr-un servetel si se aseaza linga mine la o tigara si cum venisem pentru o ora incepem s-a sporovaim despre una despre alta ma rog senzatia mea pe masura discutiei imi amintea de perioda de liceu cind puneam si eu mana pe cite una si incercam s-a par mai destept decit eram in mod normal as mai fi avut timp de o finalizare dar nu mai imi doream asta ,ajungem la discutia despre forum unde ea chiar doreste s-a fie placuta recenziile noastre le considera la capitolul de invatat din greseli e fara experienta si are acea naivitate de inceput per total are potential mai are de lucru la tehnica dar asta vine cu rutina si daca pastreaza acest interes pentru satisfacerea clientului are un viitor frumos in bransa ,o recomand cu mentiunea doar celor care au rabdarea s-a o invete ce s-a faca este destul de docila si dornica de a invata daca o indrumi poate iesi ceva frumos acum momentul cu notare :locatie 6 ,gfe7,corp 8, oral 9. Timp petrecut: aprox 40 de minute Halat: 200 de lei/h Dupa mine este de revenit pentru o muie si socializare,imbratisari,sarutari.
  3. Locatia este binecunoscuta Eftimiu murgu. Camera in care s-a desfasurat actiunea este camera mica, fara aer conditionat.Fata este foarte frumoasa din punctul meu de vedere. Inalta, peste 1.70m, bruneta, parul brunet lung si drept, sani numarul 3 cred, rotunzi si tari, picioare lungi si foarte interesant lucrate, fund maricel dar frumos.Pentru ca se vedea ca desi incearca sa se faca placuta este putin distanta si discutia noastra nu era una foarte relaxata, am cerut un prosop si am mers la dus, nu inainte de a lasa cadoul pe masa. Intors in camera, desi am incercat sa o fac sa se relaxeze, am simtit-o totusi distantata.Desfasurarea actiuni- pus clientul pe burtă, uns cu prea mult ulei, masat peste tot prin mişcări simpliste - nişte frământări cu mâinile şi atât, fără alte tehnici, fără nicio legătură cu ce înseamnă un masaj "profesionist" (alt cuvânt mare folosit degeaba în reclame) - întors clientul pe faţă, uns cu prea mult ulei, frecat câteva minute cu corpul/sânii, apoi direct mânuţa pe trompă (mai exact un inel făcut din degetul mare şi arătător) şi dă-i cu frecări ritmice în sus şi-n jos ca să scăpăm cât mai repede (fără să conteze dacă există o erecţie de care să aibă rost să tragi aşa, fără vreo idee despre genul de stimulări delicate de care ar fi nevoie ca să creezi o erecţie dacă nu găseşti una de-a gata). Imediat ce m-am întors cu faţa-n sus lucrurile au luat-o la vale. Senzaţiile erau estompate şi înecate în ulei de masaj, mişcările prea simpliste şi fără pic de imaginaţie - nimic senzual, nimic incitant, doar frământări continue şi totale de parcă făcea aluat de pâine din mine - evident că n-au dus în niciunul dintre cazuri la vreo erecţie, iar la sfârşit chinuri aiurea de a provoca o finalizare prin mişcarea unui inel făcut din două degete în susul şi-n josul unui penis semi-flask.Nume maseuza Bianca. Corp: 9 (sani micuti dar fermi si sexy, fund tare si usor bombat, Atitudine: 8 Servicii: masaj erotic cu 1 finalizare prin tehnici de masaj Tehnici de masaj: 6 Tehnici de finalizare: una singura - labutza, pe care o face corespunzator Experienta per ansamblu:7 Halatu':Prosopul curat oferit la dush m-a costat 150 RON În concluzie nu mai am ce căuta pe acolo .
  4. Salutare! Am avut de curand ocazia sa vizitez salonul acesta. Locatia nu este greu de gasit . Casa este usor retrasa de la strada dar iti asigura suficienta discretie. Am fost intampinat de o domnisoara - probabil patroana sau administrator al salonului cu un zambet debordant pe buze. Interiorul ingrijit si curat,nimic special decorat sau mobilat decat vreo 2-3 camere video in sala de asteptare. La comanda apar domnitele 4 la nr. desi la telefon mi s-a spus 8 fete, imbracate in lenjerie intima eleganta, se aliniaza si apoi am ales. Am ales o domnisoara mai slabuta, de o frumusete rara, cu un machiaz elegant si corp frumos. Am ales un masaj cu 150 /h.Actiunea de masaj a fost slabuta. Se vedea ca fata nu prea stie ce e masajul ci doar sa mangaie. Partea de erotic a fost ok, dar nimic deosebit. Nici fizicul, sani mici, n-o avantaja dar a muncit "cinstit" sa zicem asa. Per total a fost o experienta ok, dar as prefera mai mult masaj de calitate si erotic mai bun. Daca revin cu siguranta e cu alta fata. Apo la dus, dat jos uleiul si plecat. Locatie:9 Aspect fata: 8 Igiena:8 Masaj de relaxare:5 Masaj erotic:6 Atitudine:8 Organizare:8 Concluzie finala: de revenit, in anumite conditii (alta fata)
  5. Salutare dragi prieteni. Eu am vizitat salonul intr-o seara.Sunat la 0748.992.021 Am ajuns,la intrare m-a primit secretara ( o blonda micuta de statura)si m-a condus la etaj unde erau aliniate 3 fete... Doar una m-a atras dintre ele,o domnisoara de 20 de ani dupa spusele ei,circa 1.60/1.70m bruneta ,sanii potriviti .am ales pentru 1ora de masaj la 150 lei achitat pe loc inainte de masaj.Salonul este echipat asa cum trebuie prosoape curate.M-a condus in camera am primit un prosop si la ďuş cu mine..Camera respectiva avea baie proprie, gel de dus,facut dus si plecat in camera..fata deja ma astepta in camera.A inceput masajul pe spate si dupa vreo 10 min mi.a cerut sa ma intorc cu fata sprea ea..M-am intors si a inceput cu relaxare a continuat pe piet abdomen dupa s-a dat cu ulei pe sani si sa frecat de mine A inceput sa ii de-a atentie si la cel voinic.Mangaiat frecat cu mana dupa care cu ajutorul sanilor. Am trecut in pozitia 69 ,am inceput sa ii mangai corpul,are o piela foarte fina..am gustat si din pruna...Are o pizda curata si buna la gust..Dupa m.a sters cu stervetel. Nu mai imi amintesc exact numele ,parca Gina. Note: Locatie - 7Aspect maseuza - 8 Masaj de relaxare - 6 Masaj erotic - 5 Raport calitate - pret - 5 Concluzia: De incercat macar odata. Prestatia a fost slabuta dar pentru tineretea ei de invidiat eu unu mai revin.
×
×
  • Creează nouă...