Sari la conținut

marius3084

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marius3084

  • Dată Naștere 02.10.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bocsa

Vizitatori Recenți Profil

1.193 citiri profil

marius3084's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna ziua tuturor.vreau sa las si eu o recenzie.e prima si imi cer scuze daca nu o fac cum trebuie.am sunat la numarul din anunt.mi-a raspuns o voce placuta.am cerut detalii despre servicii si locatie.mi-ar raspuns la toate detaliile cerute,pentru cei din oras va ghideaza simplu si pentru cei care nu sunt din oras e foarte simplu cu un gps sau maps pe tel sa ajungi.am ajuns in locatie,facut prezentari.am vrut o finalizare si am trecut la percutie.nu am facut igienizare pentru ca prefer sa fac acasa.persoana e cea din poze,nu e la prima tinerete.vreo 30 de ani cel putin cred,costumatie ca in poze care sunt reale.a inceput cu oral neprotejat destul de ok care a durat cat am vrut eu nu m-a grabit,dupa care un normal protejat ca ea peste mine in actiune la fel cat am dorit eu fara graba.destul de stramta si eu nu sunt chiar dotat periculos.dupa care a urmat un anal pe la spate destul de ok.am pompat cum am vrut fara comentarii din partea ei.am preferat finalizarea cu manutza din partea ei si e buna la handjob.notele din partea mea: ON:9 NP:8 AP:9 ASPECT:7 nu e chiar tinerica si sani putin lasati dar e acceptabila la trup pentru o escapada. factura:150 si am ales eu sa mai las ceva cadou pentru a se desfasura treaba in bune conditii si fara graba in lipsa de altceva si pentru cine doreste o escapada merge.de revenit da,daca nu gasesc altceva,sunt genul care prefera tot timpul ceva nou. locatia e ok,nu e lux dar pentru scopul de a da la buci merge.toate cele bune va doresc,o sa incerc sa mai las recenzii pe unde am mai trecut si pe unde o sa mai trec daca sunteti de parere ca am fost ok la prima recenzie.
  2. sunt interesat si eu.daca ne poate da cineva detalii :P
  3. te salut Colectionarule.sper ca nu deranjez cu o intrebare pe aici.acum ceva timp vorbeai de o fata tanara pe care o cunosti.as fi interesat.imi cer scuze daca am scris unde nu trebuia.sincer nu prea le am cu forumurile.
  4. aclysto boss ....multi ar trebuii sa-ti roage de sanatate ... mai ales cei care erau interesati sa mearga pe acolo.eu unul personal nu frecventez caranasebesu dar iti apreciez raspunsul si promptitudinea si simplu fapt ca ti-ai spus parerea.multi stiu dar nu spun.
  5. mare sau mica .....din pacate se pare ca nu mai e in zona ....cel putin nu mai e anuntul ... daca nu mai apare am ratat-o
  6. oooo da .......si eu am in plan sa o testez .....problema e ca am sunat la ea in cateva zile cand am fost dispus si liber ......dar nu a raspuns ....eu nu am insistat ca nu era cazul si nici interesul meu atat de mult ....ea nu a revenit cu un apel asa ca n-am mai ajuns ......o sa mai incerc.daca ajung primul las o parere .... in caz ca ajunge altcineva ... ar fi bine sa ne spuna daca se merita sau nu,
  7. hmmm trista treaba ... speram sa mai fi aparut ceva la orizont .... stii cumva daca stau si seara pe afara?ziua nu as vrea sa merg prin zona )) sper ca nu au tarife de cocaina
  8. vine caldura .... nu au aparut fete pe la strada?
  9. eu zic ca e in continuare de evitat.e prea smechera,prea mecanica si nu isi merita pretul.pe vremea cand avea colega era mai ok,inclusiv colega ei era de 10 ori mai ok in orice.acum ca are rechin chiar nu merita vizitata.e doar parerea mea.altii poate au alta parere dar e problema lor.
  10. Brazilianca e ok.merita sa mergi la ea.un pic plinuta dar isi face treaba bine.pe colega ei nu o stiu
  11. toate sunt venite din alte orase ......cam aceleasi fete doar ca se rotesc intre ele........vin o perioada si pleaca.apoi apar altele si tot asa.pacat ca nu avem ceva autentic din resita ....inteleg ca e un oras mic si probabil din cauza discretiei evita fetele ......dar eu tot sper sa apara si ceva autentic de la noi.
  12. marius3084

    diana

    Multumim pentru info wxxtrqq.imi pare rau ca nu a fost ce trebuie.asa trebuie procedat cu toate in prima faza la telefon...stabilit ce face si ce nu....dupa e cam prea tarziu.multumiri si tie rosssi21.chiar daca se pare ca nu prea merita ....o sa dau si eu un telefon ...in functie de asta o sa vad daca fac o vizita sau nu,desii mi-a cam scazut elanul.toate cele bune si sper sa mai fie noutati pe la noi prin orasel
  13. marius3084

    diana

    asteptam o recenzie de la cei care ajung pe acolo.daca o sa ajung eu inainte o sa va anunt....sper sa nu dispara intre timp ....de obicei cam pleaca in scurt timp.
  14. mai concret expertul?in care piata )) sau e la caterinca raspunsul tau
×
×
  • Creează nouă...