Sari la conținut

costel85

Serious Contributor
  • Număr conținut

    403
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costel85

  • Dată Naștere 10.06.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

3.524 citiri profil

costel85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

287

Reputație

  1. costel85

    Criss Arad 0743507871

    Hai Criss intoarce-te, ca ne e dor de tine !!!
  2. Buna Katja. Cand te intorci in Arad ?
  3. Da ,Alexandra merita vizitata. E o fata cu mult bun simt si atenta la client !
  4. costel85

    Show Erotic pe Skype

    Din pacate asa e cand esti prea dependent de un telefon. Naspa !!!
  5. Nu stiu cum reusiti voi s-o prindeti. Eu incerc de vreo 6 luni fara succes...
  6. Numarul meu precis nu e intre cele favorite. Degeaba tot sun !
  7. Unele vor doar bani fara sa ofere mai nimic !!!
  8. Am o vaga impresie ca s-a gandit la Bianca ... Nu ca n-ar avea loc in bratele mele, dar totusi ...
  9. Pentru putin timp a fost 300. A revenit la 250. Probabil stia deja ca v-a pleca definitiv. Tu nu citesti aici pe forum ? S-a mai scris si de altii tarifele ...
  10. Am fost si eu ieri la Bianca in dorinta de a mai beneficia de niscai sex cu ea pana mai e in Arad. Am discutat destul de mult despre cum vrea sa-si reorganizeze viata de-acum incolo, ce planuri are etc etc. Am inteles ca v-a mai fi disponibila pana prin 13 Decembrie, asa ca am hotarat sa ne mai vedem pana atunci daca programul ei cam incarcat o v-a permite. Am stat o ora pentru 250 lei , ora in care totul a fost la superlativ. Fiind mult mai slaba acum am putut incerca si ceva puzitii mai fanteziste pe care le aveam in cap de multa vreme.
  11. https://nimfomane.com/forum/topic/138934-dama-de-companie-tel-0759865879/ Am descoperit.Cand am sunat vocea mi se parea cunoscuta. Este vorba de Bianca. Se pare ca incearca sa-si diversifice serviciile ! Mi se pare interesant. Poate vom petrece un week-end impreuna.
  12. Au trecut ceva luni de cand am fost la Bianca si simteam "nevoia"de a ne revedea . Am ales o ora cu doua finalizari la 300 lei in loc de jumatatea de ora la 200 nestiind ce se v-a intampla. La inceput totul ok ,nelipsita tigara de care nu puten scapa nici eu nici ea, un dus rapid si apoi incepe nebunia. Ma astepta in dormitor intinsa pe pat imbracata in doar niste bichinei si cand am inceput sa-i acopar corpuri cu mici saruturi s-a dezlantuit fata. Cred ca era deja excitata (probabil de altcineva dinaintea mea) dar se misca in pat ca un sarpe care-ti scapa mereu din mana.Nu mai stiam unde ne sunt mainile si gurile ,nu mai stiu cum a ajuns prezervativul la locul lui stiu doar ca am schimbat vreo 2 -3 pozitii pana a ajuns deasupra mea in lady on top cu spatele la mine , pozitie in care facea niste miscari cu fundul care m-au innebunit si efectiv am explodat in preze... A fost un orgasm atat de intens ca micul meu partener a hotarat ca i-a ajuns pe ziua respectiva cu toate ca Bianca a incercat diverse metode sa-l resusciteze pt al doilea numar. Note nu cred ca are rost sa mai dau . Cei vechi stiu, cei noi oricum nu vor crede pana n-o incearca. Ps : au dreptate cei care au spus ca la ea gasesti cel mai bun oral din Arad.
  13. Problematica fundului Biancai a mai fost dezbatuta cu cateva pagini mai in fata. Daca ai rabdare sa cauti gasesti pareri despre aceasta tema care se pare ca in continuare preocupa membrii Nimfomane...
×
×
  • Creează nouă...