Sari la conținut

georgen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgen

  • Dată Naștere 16.12.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

georgen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Larisa, azi pana la ce ora ai fost "la birou"? te-am sunat pe la 17:10 si nu ai raspuns..probabil ai plecat mai devreme..maine pe la ce ora ajungi "la birou"?
  2. ale cui sunt aceste frumoase labii, te rog a-mi spune, domnule Obi? multumesc anticipat
  3. La mult ani, Roxana! Multa sanatate, fericire si tot ce ti-ai propus sa ti se indeplineasca! Toate cele bune!
  4. aici ne asemanam..exact la astea ma uit si eu
  5. nice banuiesc ca daca te uiti la Storage Wars sigur iti place si Pawn Stars ..buzele alea de pe funduletul tau cer sarutate cat mai curand
  6. ahaha..uite cine se uita la Storage Wars ..si funduletul ala al tau..obraznic tare
  7. neymarjr esti sigur ca ai fost la Corina si nu la vreo "indianca" ? de ce trebuie sa vii cu astfel de afirmatii defaimatoare la adresa Corinei cand stii foarte bine ca sunt departe de adevar si realitate..daca te-a nemultumit ceva spune-i fetei in fata sau in privat, nu trebuie sa apelezi la asemenea trucuri ieftine ca nu tin..toata lumea stie ce fel de fata este Corina si cum isi trateaza clientii..si mai toti au cuvinte numai de lauda la adresa ei..asa ca las-o moarta..ca pute a minciuna!
  8. Salutare, Recent i-am facut o vizita Cristinei (era pentru prima oara cand ajung la ea) si am plecat de la ea super multumit ..voi reveni cu siguranta la aceasta domnisoara ce stie sa te faca sa te simti special! Totul s-a desfasurat intr-un mod relaxat (Cristina stie cum sa te ia ca atmosfera sa fie placuta si sederea si mai placuta) ..am primit toate necesare..dupa un dus din partea ei si a mea am trecut la fapte: Cristina, domnilor, ridica sexul oral la rang de arta! Pur si simplu WOW..fata chiar stie sa te satisfaca!..Sexul normal a decurs la fel de fain ca si oralul..incercand mai multe pozitii..am terminat la ambele sesiuni (de obicei a doua oara nu mai reusesc, dar Cristina reuseste sa te termine, are secretele ei )..nu m-a zorit deloc..nici vorba de fast fuck sau stat cu ochii pe ceas..mi-a si precizat lucrul asta, ca nu e genul care sa stea cu ochii pe ceas..door to door cred ca au fost aproape 2 ore (1h45m cam asa), insa Cristina m-a taxat doar pentru 1h (apreciez gestul!)..cadoul: 150 lei...Concluzie: domnilor, nu veti regreta timpul petrecut in compania Cristinei..din contra..va recomand o vizita..merita din plin! Eu, personal o sa revin cu siguranta! Numai bine! Note: Locatie: 9 Aspect fizic: 9.5 ( aici sunt subiectiv..fiecare cu gusturile lui ) Igiena: 10 Oral 10+ Normal: 9.5 GFE: 10 De revenit? : Cu siguranta!
  9. ok..multumesc..ne auzim maine la un tel..sper sa te prind disponibila
  10. cristina, maine esti disponibila?
  11. pentru putin..oricum stii tu cum sa te revansezi..ai tu o arma secreta a ta
  12. e ok..inteleg..se mai intampla! ramane pe data viitoare
  13. ai uitat si de programarea de sambata ..ceva se intampla cu tine..sigur nu esti inlove?
  14. mhai Roxana? ce ti-am zis eu cu mesajele de atentionare pentru cei cu inima slaba? vrei sa ai victime sigure pe aici? sa le ai pe constiinta?
×
×
  • Creează nouă...