Sari la conținut

nirolf_felix

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nirolf_felix

  • Dată Naștere 19.07.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Copsa mica

nirolf_felix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Salut, sambata seara pe la ora 22 o sun pe domnisoara pentru o sedinta, raspunde imi spune locatia si imi zice sa astept 30 de min. Intre timp ajng la licatia de pe bulevardul mihai viteazu langa orange. O sun pe fata iar ea nu ras. Am incercat de cateva ori bune . deci dezamagit.
  2. salut dragi colegi, de curand (acum 3 saptamani) am fost la domnisoara. adresa nu o mai tin minte bine dar , locuia langa un oficui asirom la etajul 1. am vorbit cu dansa la telefon am programat tot i ma duc la adresa, acolo ajung si vad o roscata nicidecum o bruneta, are 1.65 slabuta. incepem cu un oral NP dar foarte scurt cam 2-3 min.... dupa care un lady on top jalnic , mosuletului ia venit de somn, dupa care se de jos si se apuca cu mana sa il trezeasca... bine inteles ca atitudinea iei facea totul (gen masina). intrun final dupa multe atentionari ca mi sa trminat timpul a venit si explozia unpic fortata. poate o sa fiu banat, dar asta sa intamplat oral : nota 3 normal : nota nu il pot imparti pe zero atitudine : sper sa intelegeti halat : 150/ nr concluzie nu o sa mai trec in viata mea pe la ea.
  3. nirolf_felix

    Tanara sani mari

    Sincer astept ras tau,deoarece ma bate gandu sa ii fac o vizita
  4. Eu am crezut ca aici gasesc niste oameni seriosi care vor sa ajute cu un sfat din propria experienta dar vad doar useri inactivi si alti care se ling pe bot , care vin cu alte probleme decat cele la care ma asteptam. Inca odata sper sa terminati cu glumele si sa nominalizati si voi pe cnv eu am fost la 2-@ dar nu am fost foarte multumit si as vrea sa vad daca e vreo excorta de vizitat .
  5. Sincer ma asteptam la cateva nume de excorte dar in schimb am primit doar replici de doi bani si jigniri . sincer nu am treaba cu gramatica nimanui si sa incercati si voi sa postati de pe mobil sa cedeti ce misto e . oricum sper sa primesc niste indicati sau propuneri de excorte (escorte)
  6. Nu e nici o legatura dar eu in motorul de cautare introduc "excorte sibiu " si asa gasesc ce vreau ... Dar pt mn conteaza sa stiu o excorta buna ccare sa isi merite bani
  7. Salut colegi , am o propunere pentru toti useri care vor sa isi aleaga o excorta buna si reala (deoarece dupa cum stiti avem fake-uri cu gramada). Ii rog pe cei care au fost la mai multe excorte sa faca niste recomandari? Acest topic as vrea sa fie intrun scop de informatie si educativ.
  8. Salut colegi Frecventez de mult acest forum si mam gandit ca in seara asta sa va dau un review la aceasta domnisoara . Eram in sibiu si am zis sa vad ce poate o excorta si zis si facut dau pe google o vad pe detoatepentrutoti si o sun raspunde rapid si ma planifica in 45 de minute , ma duc la adresa, o casa cu etaj (un minibloc) sta la parter bat la usa si raspunde o bruneta , un pic mai invarstra decat ma asteptam intru in living foarte frumos undeva in dreapta era colega ei pe canapea era pe laptop si parea indispusa, si ma intreaba bruneta pe care o aleg si bine inteles ca pe bruneta era intr-o lenjerie neagra ma conduce in dormitorul din stanga , am stabilit o finalizare 100 ron si cer sa merg la baie pt igienizare imi da prosop , intru in baie totul ok fac un dus rapid , ma intorc in camera si incepem actiunea cu un oral cu caciulita undeva la 5 min se pune pe mn gemea dar nu prea convingator , ma pun pe ea incepe cu "stigatele" la care soldatelul era sa moara si la sfarsit finalizare in o caciulita intrun oral bine facut . Totul a durat 20 25 de min . ma conduce in living ma invita sa iau un loc si ma intreaba daca vreau sa beau ceva am vrut apa scoate sticla de carpatica din frigider si imi ofera un pahar de apa. P.s. nu a acceptat oral nep. Si in timpul actului nu a vrut poz capra , nu accepta saruturi. Sincer nu o sa ma mai intorc sani marimea 2 dar foarte moi fundul la fel de moale , actul in sine e de nota 5 oralul de nota 8 spre 9 locatie ok 9 baie nota 9 si e foarte deschisa la vorba. Pt mine a fost o curiozitate sa vad ce poate o excorta dar e difereta mare fata de prietena mea , excorta mai are de invatat
×
×
  • Creează nouă...