Sari la conținut

fullcontact

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fullcontact

  • Dată Naștere 26.03.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.093 citiri profil

fullcontact's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

20

Reputație

  1. Ai poze pe juma de corp zici ca ție rușine cu tine da preturi de top , wtf !
  2. Doamna este o țeapă cu ț mare adic ț De la țeapa ! Nu merita ! Servicii la telefon una la locație alta invoca tot felu de motive , e dificila ! Dacă nu ți a dat nimeni de furca într-o zi pe banii tai ai ocazia cu doamna sa te convingi ca ai greșit adresa ! Pass !
  3. Am fost ieri la domnișoara! Zona . Vitan /Zizin (bloc nou) se ajunge ușor. Ea. Miniona pe tocuri aranjata, costumata , plăcută , carne tare Oral protejat și doar asa din păcate.. bun Normal, cu lubrifiant .. Achitat 150 ron .(la inceput)
  4. Salutare Am fost și eu la titulara acum 2 serii și rau n a fost , Am sunat și în jumătate de ora am fost la ea . Eram in sun plaza am luat un taxi via Rin Am găsit-o pe picior de plecare la magazin .. i am zis ca nu o rețin mult și sa nu vorbim cât facem . Zis si facut in timp ce se dezbraca bate cineva la ușa, bum bum ... ..... era alt client care venise direct la ușa. Locația. RIN , putina dezordine dar mi a plăcut ea și am ramas , la fața nu e vreo frumusețe da la aspect frumos , piele curata, țațici nice , cur frumos Fk. Ne am pupat puțin, n am simțit-o reticenta Am indrumat -o eu Prestația : Oral nu a fost cu artificii dar corect pentru mine ,neprotejat (no cim) Pasarica frumoasa , curata , cum o pui asa sta , am dat în "toate direcțiile și pozițiile" Am vrut sa o combin cu cim dar după ce l am mai pupat puțin am finalizat pe țațici Plătit 150 , îmbrăcat și lansat către casa . Re revenit: nu ( ca să nu mă certe ăștia ca am zis ok de ea ) :)))))))) per total de revenit.
  5. Topicu poate sa aibe 2 luni .. nu mai găsesc un topic mai vechi , de ceva anii .. Ca și corp mi a plăcut tare .. am plătit extra și speram la ceva mai ..implicata mai silitoare:)) Servicii slabe în general , părerea mea.
  6. 10 minute ca are tren spre Elveția! Fata e pe forum de 4 ani , apare dispare și reapare ! Eu am fost de 2 ori , nemulțumit de ambele dați!
  7. Salutare , A revenit domnișoară la capitala și am mai vizitat o o data , a schimbat locația ( nu e din București ) Am sunat , am programat, s a tinut de programare și mi a dat detalii despre zona(adresa) Locație Berceni bloc stradal , garsoniera, etaj superior , curata , singura , tipa e undeva la 165,50 kg Am fumat o țigară am făcut un dus sa fie fresh toată treaba și am dat drumu la treaba Acțiunea, oral neprotejat (extra) schimbat poziții, bum bum tronc poc, fleoșc Preturi 200/300 extra neprotejat oral 50. Fără finalizare orala Am revenit cu placere , nu am avut timp sa stau mai mult , dar este a 2 oara când merg la ea și voi revenii dacă mai sta pe aici . Ciocane tarii !!!
  8. Poate plecase din ce am inteles nu era din București.. și venise și ea la munca
  9. Oral este neprotejat contracost , cim nu știu. Este o puștoaică, singurica piele frumoasa , despre frumusețe fiecare are criteriile sale, pentru mine a fost o experienta plăcută.
  10. Salutare , am sunat, am vorbit , mi a confirmat ca nu a reușit sa încarce poze dar am vorbit puțin pe whatsap , am programat și plecat spre ea. Locație: zona romana , strada caderea bastiliei locație într un bloc vis a vis de ase Ajuns la bloc apelez pentru interfon , etaj, etc și surpriza a coborât după mine . Ajunsi sus, locație curata fără surprize și singura am fumat o țigară ne am dezbrăcat și let's player Despre ea: Tipa e slim ) sanii țâțe frumoase , curata Oral , destul de bun cu tente de deep , La normal accepta diferite poziții, ne am învârtit ne am sucit am.finalizat în prezervativ , am mai fumat o țigară, am lăsat 200 preț finalizare, ora am înțeles ca este 300 De revenit, mie mi a plăcut Acum nu știu dacă o mai prind , nu e din zona și nu sta decât un City break :))))
  11. salutari Văzut , placut , atras și am sunat si cerut detalii , la primu apel nu am fost convins , am mai citit si niste recenzii si am zis ca nu e bine . Pe parcusu zilei am mai sunat o data sa vad daca ajung la locație si dau de nasol ,spre surprinderea mea după ce am citit.. chiar amabilă si a vorbit frumos oferind tot ce m a interesat . Deci m a convins si uite-ma îmbrăcat si plecat cu dorința si putere spre ea. Ajuns în zona blocului cu programare inainte nu a fost nevoie sa mai stau sa astept sau alte surprize . Am apelat interfon si urcat , ușa este deschisa si te întâmpină ca in poze. pare mai sexy live si are si niște sânii frumoși. Acțiunea se petrece intr o garsoniera din zona Dristor , curata , cald înăuntru ținând cont că afară era - , avea si prosop curat pentru eventual duș Acțiunea cu un oral neprotejat , curat , cinstit ,atenta Normal (protejat) schimba poziții, se implica si pare sa isi dea interesul daca se simte si ea bine . Tipa() undeva la 165 In jur de 47 kg ,blonda , piele alba , curata fara mirosuri cu câteva tatto Nu ma grabit , chiar am avut timp duș de 2 țigării una inainte alta după + Nu am intrebat cim, fk... Cado : 100 / 200 Mi-ar fi placut daca făcea si anal in schimb. Atitudinea ei cred mai depinde si de fiecare individ. Nu-i fac reclama dar daca a fost ok , a fost.
  12. frend , ma scuzi ca te-am obosit citind atat ! plimba ursu !
  13. e foarte bine ca unii au timp sa dea la buci ieftine si altii au timp sa scrie si sa citeascace fac altii la respectivele "buci" multumim ca ne aduci la cunostinta lucruri noi si concluzii de deontolog.
×
×
  • Creează nouă...