Sari la conținut

nomed72

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nomed72

  • Dată Naștere 18.11.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    .....

nomed72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Pe Loredana am văzut-o de Paști în Auchan Aradului . Era cu un BMW bordo cu număr de Ingolstadt.
  2. Am vizitat salonul acu ceva vreme a 3 oară. Venind de la drum super mega obosit negăsind altceva fiind destul de târziu și sfârșit de săptămână am sunat încă din vama mi sa confirmat ca e lejer pot sa vin. Am ajuns destul de târziu din cauza unor milițieni care făceau filtre. Când am ajuns aceeași primire din păcate se umpluse cu clienți. Mi sa zis ca dacă aștept juma de oră se eliberează o cameră. Am stat la povești până să eliberat. Cei care au fost înainte vreo 4-5 au luat fetele cele mai ok ,am avut noroc odată cu camera sa eliberat și o fată super ok pe nume Bea .Nu prea având din ce sa aleg am ales-o pe ea. Am trecut la duș până a pregătit camera. Fata e surprinzător de vorbăreata . A trecut la un masaj destul de bine executat chiar am avut nevoie după 2000 km de condus. Pe spate insistat exact acolo unde era nevoie. Mai departe a trecut la frecat cu ulei cu sânii până să deșteptat organul. Sa continuat cu o lába bună dar cam dură ptr mine. A durat ceva până am atenționat că sinteza mai sensibil în zona aia. Sa conformat și am finalizat rapid. Acuma o recenzie. Locația se știe nu sa schimbat nimic 9 Fata tinerica vorbăreață foarte de gașcă corp super, bronzata,întreținută câteva tatuaje.9 Masaj satisfăcător 8 Masaj erotic 8 a fost cam dură la frecat... Halat 150 De revenit eu zic ca da...cu toate ca am avut și o experiență neplăcută la acest salon. Depinde peste ce fata dai. O recomand pe Bea .
  3. Ms .La momentul potrivit te voi contacta telefonic și vom discuta detaliile. Ms anticipat.
  4. Am și eu o întrebare, un trio cu colega se poate? Este una din fanteziile mele care nu le-am experimentat . Ms .
  5. Am ajuns și eu acum ceva vreme la Timișoara și citind numai de bine despre Amalia am hotărât să o vizitez. Am sunat mia răspuns o voce ok am cerut informații despre preț locație servicii etc. Ma îndrumat către locație am urcat ma așteptata într-o ținută sexi. Am fost poftit la duș ...prosop curat geluri de duș bărbătești. După ce am făcut duș mama dus în cameră pat mare semi întuneric ea era goală așteptându- mă . A început cu săruturi pe corp...continuare cu ONU foarte OK cu deep cât să putut fără mâini. Pus prezervative urcat în poz.LOT super ok, strâmtă ,mișcări bune ,priveliște deosebita sâni ok par vârstă ei. Am vrut sa schimb poziția în misionar dar din păcate la"Johnny "nu ai place cu prezervative dădea semne de "indiferenta " așa am trecut din nou la oral cu CIM. Îmbrăcat am mai schimbat câteva vorbe și lăsat halat 150 RON și dus am fost. Acum o recenzie : Programat ..info.. 10 Locatie ușor de găsit ,curat ,prosop etc.10 Aspect 9 ptr vârsta ei super corp frumos bronzat piele fina... ON 8 am avut parte și de mai bun Anal :nu am întrebat NP :8 se mișcă bine ,strâmtă Halat:150/finalizarea De revenit cu siguranță. O recomand .O MILF cu adevărat bună. Sper că am fost de folos cu recenzia mea . Dacă am omis ceva a-mi cer scuze. Spor la futut.
  6. As avea și eu o întrebare. Ce șanse ar fi sa facem în 3, adică tu colega ta și cu mine. Ar fi posibil? Ms anticipat.
  7. Am văzut că e prin Arad parcă.
  8. Foarte greu de contactat am incercat anul trecut când am fost în România. Sper când voi veni la primăvară să reușesc să ne vedem . Minden jót kívánok ,remélem találkozunk valahogy.
  9. Și eu aș fi interesat.
  10. Am ajuns și eu zilele trecute în Arad venind de la drum din partea de vest a europei. Coborât de pe autostradă în direcția aeroport venind dinspre Vamă. Am sunat la salon mi sa explicat locația , nu era necesară programare. Am ajuns in câteva minute . Locația iluminată interior specific. Am fost servit cu un pahar de cola . Au venit fetele 3 la nr . Am fost întrebat de prețuri dacă vreau să le știu ...am pomenit de oferta citită de pe forum ...care mi sa spus ca este valabilă. Am ales o fată subțirică frumos proportionată cu înălțimea ei , brunetă ...simpatică vorbareata. Am urcat la etaj in cameră mam dezbrăcat trecut la duș . Până mam dezbrăcat eu a făcut ea duș. Trecut in dormitor pat mare...trecut la masaj foarte bine executat chiar am avut nevoie conducând 10 ore mașina. Am întrebat dacă se poate mângâiere săruturi pe corp a fost deacord. Fiind destul de obosit am finalizat destul de greu ..dar am reușit până la urmă. Câteva note ptr experiența. Locația 8 Masaj 9 Gfe 9 Preț 100 RON conform ofertei +bacșiș fetei bine meritat. Este una dintre cele mai bune experiențe de masaj. Pe fată o chema Andreea . De revenit cu siguranță voi reveni fiind ușor de găsit și ami este în drum.
  11. Mulțumesc mult. Ami spui și adresa te rog , parcă ave impresia că e în cealaltă parte a Aradului. Ms anticipat.
  12. Am și eu o întrebare către claudiu79dav se poate veni si fără programare? Țin sa menționez că o sa vin din Austria după condus 1000 km și probabil voi trece prin Arad in drum spre casă. Aș dori să fac un Pit Stop la voi mai mult ca sigur la ore târzii . Dacă am șansa să fiu servit fără sa mă anunț. Ms anticipat
  13. ))) deci o sa te ocupi cu spălare de bani....un sfat având în vedere că ai fost prima oară la un salon....fa ca și mine....eu merg cu bani fix iîn buzunar ...fără portofel fără telefon...doar cu cheile de la mașină.
×
×
  • Creează nouă...