Sari la conținut

paladinu'

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paladinu'

  • Dată Naștere 10.08.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.326 citiri profil

paladinu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

444

Reputație

  1. Salutare tuturor! Zilele trecute am bifat si eu o vizita la domnisoara din imagine, am cam strans din cur cu programarea, la prima strigare era full si apoi am gasit ceva liber la sfarsit de program. In fine...treaba este ca fata isi merita toate premiile dobandite si ne dobandite... Locatie centrala....curat, cu ceva probleme pe la baie...minore....singura in locatie...mare plus.... Cat despre domnisoara pot sa spun ca am petrecut 1 ora cu o fata minunata( m a spart cu accentul ei combiant de moldova cu ardeal) iar serviciile au fost ireprosabile. Fata exceleaza la oral....este bine de tot....lar la normal la fel. Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc ca cine stie cand mai reusesc sa o prind...cu toate ca m-as cam muta la ea. De jurizat....plm....9.5 pe linie... Halat....300 1 h Mie mi a placut tare....RECOMAD! Spor la pasa! Ps: Te pupa baiatul cu ciocolata!
  2. Salutare! Hai ca a trecut ceva timp de când nu am mai lăsat o recenzii, dar de data asta trebuie sa reconfirm faultul ca Raluca este o escorta de top. M am programat telefonic, am avut bulan de loc liber și m am prezentat la datorie. Detaliile sunt mai puțin importante, în schimb, faptul ca ea reușește sa rămână cu aceleasi prestații minunate este important. Atitudine pro client, pasarica c an filme, locație bună, servicii de calitate. Daca făcea și cim sau cof cu oral neprotejat era de 10 pe linie, asa ma vad obligat sa notez acțiunea cu nota 9. Eu o recomand cu drag celor care nu se feresc de oralul protejat. Halat... 250 1h fără stres. Spor la treaba!
  3. Salutare! Zilele trecute am bagat si eu o vizita la domisoara Bety, nu de alta dar ma gandeam sa nu fuga in lume cu Rahova si sa raman cu ochii in soare. Programare pe wapp...mare bulan am avut ..s a epuizat stocul in 15 min. Locatie centrala...locuri de parcare se gasesc si in fata si in spate. Dom soara...piesa! A fost una din acele intalniri la care ajungi cu emotii si totul dispare in 15 secunde....draguta si foarte comunicativa dar mai ales...parca stie ce sa te intrebe . In fine....am schimbat cateva vorbe, am decartat si am plecat la dus. Apoi....actiuune.... M a intins in pat si a inceput sa ma pupe...si pe colo...si pe colo de parca era gagica mea din liceu...s a apucat de un oral frumos.....am bagat si un 69......s a urcat pe mine....si de fericit ce eram ca face ci CIM si COF......am dar la rame pana am terminat in prezervativ. M am bagat la dus...si ne am intins la vorba de ne mai trebuia vreo 2 ore sa ne apucam de treaba iar. Da daca nu fuge cu Rahova si o mai prind....ma razbun ! Acu....ce sa zic...ca o concluzie ....nu a fost cea mai reusita partida a mea , dar a fost totul foarte natural si asta mi a placut tare. Halat..300 Note...plm..Mi a palcut si fata merita vizitata. Pana una alta...ciocane tari sa aveti!
  4. Salutare! Am bifat si eu o vizita la domnisoara. Am facut progamare pe Wapp, m am prezentat la adresa, am alergat de mi au iesit ochii din cap dupa un ATM si hop la dom'soara la usa. Imbracata ca in poza de mai sus..m a intampinat cu tatisoarele alea dementiale de nu mai stiam de capul meu. M am dusat si am trecut la treaba..oral neprotejat ...soft ....nu ca nu mi a placut dar parca i a lipsit ceva... Am trecut la normal si am bagat un LOT sa ma bucur de sanii aia superbi pe care i am molfait cu placere pana am dat ochii peste cap. Numarul 2....a inceput bine si s a terinat...Am momente cand nu imi ajunge 1 ora pt 2 fin...Asta este ,....data viitoare. Deci...fata este super draguta si sensibila de nu stii de unde sa o apuci, are o pereche de tzatze dementiale si sta bine si pe posterior....dar mai are de lucrat la aptitudini...cred ca este o chestiune de timp....Oricum...mi a placut...si mai vin. Halat 300 lei pt 1 ora. Ps: Te pupa baitul cu pinguinii! Va salut
  5. Hai noroc! Dupa caum vorbeam si cu domnisoara, o recenzie tarzie nu isi mai are rostul, daaaar, avand in vedere ca nu este chiar asa de tarzie si de faptul ca domnisoara o merita din plin, am zis sa bag cateva randuri ca si asa am sarit ceva recenzii din lipsa timpilui. Am bagat si eu o vizita la caprioara din imagine. Si cum ziceam ca nu am timp....sunt sub stricta supravegere a scutului de la Deveselu....o sa va fac un rezumat scurt al actiunii. Programare telefonica, sincronizare,bomboane..hop la usa. Ba baiatule, fata este bine de tot...mi au cazut putin plombele dar mi am revenit repede...am socializat putin, m am tras intr o apa si baga material....oral protejat...finalizare... Am bagat o partida de chat intre numere...diverse...si am trecut la treaba...de data asta fara oral...si ce sa vezi....o pasarica stramta tare in care sa dai ca surdu' in clopot( dar nu ca nebunu asa ca fata nu este chiar pornista...mai cu blandete)...si am pompat si am schibat cateva pozitii si mi am dat duhul din nou. Ba nenica...eu mai vreau! Notele sunt de prisos din punctul meu de vedere... Fata...10 Oral :8,5 ca este protejat Normal..10 cu felicitari Anal...nu cred ca face Locatie cam slabuta...da nu mai fut garsoniere sau 2 camere de mult Tarif...250 /h De revenit:...da....cu abonament. Te pupic Ralca! Voi restu....Spor la futai!
  6. Salutare! Zilele treute am trecut si eu pe la Silvia. Am cam ramas gura casca ....Fata este bine de tot la toate capitolele.... Nu am sa detaliez mare lucru ....sunt pe fuga....si parca mi a si trecut vremea cand scriam povesti. Programare pe wapp, confirmata, respectata Locatie -7-8....era mai bine daca era singura, daca baia era mai aranjata si ate chestii minore De aici ---10 pe linie Raport calitate pret foarte bun! Halat 250 1h De revenit: clar, abonament, ma duc si in foc! Pana una alta....ciocane tari!
  7. Salutare! Am bagat un "bis" la domnisoara.....ramane valabil ce am scris mai sus! Hai...ciocane tari!
  8. Salutare tuturor! Tinanad cont ca nu am mai bagat nicio recenzie in ultimul timp....ca na...merge cam la aceleasi fete si este absurd sa scriu de fiecare data " mama ce bine a fost", am zis sa incerc ceva nou sa vad cum sta treaba. Am citit putin topicul domnisoarei si vazand atatea cuvinte de lauda am zis sa incerc si eu...si bine am facut. Programare prin sms, primit indicatii complete pe sms....bun asa, m-am prezentat la ora stabilita la locatie( intr o zona care imi trezeste niste amintiri foarte placute de pe vremea cand ma bucuram de serviciile Adelei)...tras aer in piept si mers sa dau ochii cu dom'soara. Aici incepe treaba buna....Fata super joviala, nici nu am intrat bine in casa si parca ne cunosteam de o viata. Am socializat putin, mers la dus, totul ok acolo si pune te pe treaba nene....muzica buna pe fundal, am fost abordat usor in pasi de dans si pupacit corespunzator( nu prea fac fk de obicei) dar nu m am putut abtine si cu aceleasi miscari suave am fost supt corespunzator pana am dat ochii peste cap. Am bagat cate un dus....am vorbit vrute si ne vrute, ai cu cine, si am trecut la treaba....acelasi oral bun de tot apoi ne am pus pe rupt patul unde am bagat o partida de sex incendiar de mama focului....se misca bine de tot, coopereaza...una peste alta ..te cam fute. Pentru mine a fost o intalnire reusita si ma bucur ca am cunoscut o, este o fata extraordinara! Media notelor---9 Halat --250 1h De revenit.....clar Asa ca sper sa va iasa si voua. Succesuri si ciocane tari!
  9. Salutare! Am bagat si eu o vizita la domnisoara acum cateva zile si nu imi pare rau. Programare prin sms, ne am sincronizat programele si am purces la actiune. Am avut ceva dificultati cu adresa...**spam editat**e...locatie prin Titan....garsoniera cu tot ce trebuie. Ajuns acolo am fost intampinat de caprioara imbracata sumar, ca in pozele de mai sus,cu niste buci fenomenale care se miscau agale in fata ochilor mei. Fata este bruneta la ten....ca sa tot discuta pe aici....da si eu sunt si nu sunt de etnie....si daca este ....mi se rupe....ce sens are aceasta intrebare???Hai sa fim seriosi...iti place ramai...nu iti place pleci....indiferent de culoare ,etc. In fine...socializare,,dus, si trecut la treaba. Fata a bagat un oral...bun rau, nu ma asteptam dupa ce citisem cateva recenzii....dar ce se vezi...m a facut bine de tot . Igienizare , am barfit una alta si am trecut la nr 2...a mai bagat fata un oral frumos si apoi am trecut la o caprita la marginea patului de toata frumusetea, vorba aia...am dat la buci...si am dat pana am dat ochii peste cap. Si uite asa am bifat o intalnire reusita cu o fata draguta. Nu stiu cum a fost cu altii dar cu mine a fost fix ce trebuie, nu tu grabit ,nu tu alte chestii...ce sa zic ne-am potrivit. Note: Locatie: zona atipica, garsoniera curata si dotata cu tot ce trebuie...pana la urma asta conteaza Servicii: Oral -9...cu tot ce trbuie/ normal:-9 se implica ,este stramta...pt o singura pozitie nu pot spune mare lucru dar bucile alea sunt de efect Halat: 300 1 ora De revenit....eu da...mi a placut. O seara buna va urez si spor la treaba..
  10. Hai noroc! Au trecut cateva zile de cand am am fost la Erika, nu ne-am mai vazut de ceva vreme si parca imi era dor de o fata cu atentie la detalii asa cum este ea, mai ales pe vremurile astea. Ma programez frumos(de dimineata sa prind loc) si ma infiintez la domnisoara la usa, pe undeva pe laga policlinica Titan, bloc nou,buna locatia, nu lipseste nimic. Primesc indicattile de necesare si tzarrr la usa,ne pupacim de revedere si ne punem la taclale, mai ca as mai fi luat o ora doar sa stam de vorba(despre zodii...etc:))), in fine, ma trag intr o apa si se apuca domnisoara de un oral de zile mari, cum stie ea mai bine, cu atentie la detalii, punem fes si ne apucam de facut dragoste....da da...dragoste si uite asa am dat ochii peste cap de numa numa. Ma revergorez putin, iar taclale si trecem la nr 2, treaba buna....oral mai pornache de data asta si futai...energic...schimbat cateva pozitii si finish. Si uite asa am incheiat o ora frumoasa cu Erika, din punctul meu de vedere, o fata de top.din punct de vedere servicii, caltate..etc Note: 10 pe linie...si nu exagerez...si este opinia mea. Mie imi place si ma mai duc. Voi...faceti cum credeti! Pana data viitoare....Hai noroc!
  11. Salutare! Vad ca nu vorbeste nimeni de faptul ca acum ceva timp a aparut un grup " Flirt.." pe whatsapp in care au fost introduse minunatele numere de telefon ale clientilor acestiu site..... Unii au rupt usa repede...altii s-au prins in hora. Eu intreb... Pai este normal frate sa se intample asta.? Unde este discretia sustinuta de fete? Vor exista cazuri de santaj? Acu' sincer...e grava frate....poze de profil...nr de tel... etc! Va salut!
  12. Salutare! Dupa vacante,trandaveli si ce naiba am mai fact eu in ultima perioada,am zis sa ma mai bucur si de o sedinta de masaj asa cum trebuie,stiam unde il gasesc si am pus mana pe telefon pentru programare. Intalnirea a decurs cum ma asteptam...socializare buna,masaj bun, finalizare.....toate bune. Elenuta este inca in forma si stie sa te fac sa uiti de griji si sa te satisfaca....iar tzatele alea....sa ma bata mama! Eu unul revin cu placere de fiecare data. Despre recomandat....normal....dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Va salut si spor la treaba!
  13. Monica...stiu clar ce inseamna 20 de min...discutia a fost sa ne vedem in 20 de min....nu cred ca am intarziat 20 de min...altfel te as fi inteles...dar cand eu ti am dat sms ca intarzii 5 min tu deja avea tel inchis....asa ca ....iarta ma ca am indraznit sa imi exprim experienta....dar sa stii ca sunt unul din clientii cinstiti ai acestui forum. Numai bine!
  14. Salutare All! Plecat cu treburi pe meleagurile patriei, ma asez cateva zile prin Brasov si zic sa imi fac de cap...analizez oferta...cam saba pentru un oras mare...si dupa o semi teapa...nu am apucat sa ies din camera ca ma anunta tanti ca aintervenit ceva...de bun simt...zic sa mai trag un loz...Raspunde domnisoara aci de fata si stabilim sa ne vedem...ma pun la drum...sfantu' waze ...ma opresc la bancomat...ca banuiesc ca POS ul domnisoarei nu da chitanta...ma pun in miscare...ajung pe strada cu pricina...caut disperat un loc de parcare ...sa nu intarzii zic...si cand ma dau jos din masina si sun....MUIE.(PSD) domnisoara a ramas fara baterie...ca nu vreau sa cred ca a inchis intentionat telefonul...astia ai locului sunt oameni de cuvant...nu ca noi Bucurestenii. Asa ca in loc sa dau...am luat.MUIE(PSD). Rusinica domnita...un sms era sfant...cacaturi se intampla.(google translate). In fin...eu in Bv mai vin...la matale nu cred...si cu atitudinea asta ...cred ca ramai singura. Scuzati logoreea dar sunt singur si...ne vorbit! Hai spor la ...ce vreti voi!
×
×
  • Creează nouă...