Sari la conținut

pustiubmb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pustiubmb

  • Dată Naștere 14.01.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

759 citiri profil

pustiubmb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Salutare fratilor , am fost zilele trecute la domnisoara Izza curios fiind din cauza recenziilor bune , am fost in proportie de 50 % dezamagit , am vazut prin coms utilizatori care supeneau de gfe de fk de parfum costumatie sexy plm nu stiu unde au vazut ei , sa incepem cu notele Locatie : 4 submediocra la intrare miroase a caine destul de rau , chiar daca iubesc cainii nu era un miros tocmai placut , zona de actiune cam dezordonata . ON :7 Oralul a fost bunicel dar fara facefuck cum o lauda unii pe aici , am dat 7 deoarece a fost cim , daca era si cu inghitire cum se lauda era un 8 NP : 7 Nu am pompat foarte mult eram pe graba am vrut sa termin repede , stramta , geme . AP: - nu s a intamplat din cauza marimii , eu mai mult pt anal si facefuck venisem Cadou 100 de lei 15 20 min dtd m am simtit umpic grabit deoarece dupa 5-7 min de oral mi s a spus daca vreau sa facem altceva De revenit , nu !
  2. Merci frumos mi-ai salvat ziua 😂😂
  3. https://m.anuntul.ro/anunt-masaj-la-mine-berceni-resita-noua-B43Wdm#Jb9ozO A fost careva la ea ? ðŸ˜
  4. Sunt dar nasoale am fost cam la toate din zonele spuse de tine nimic wow nu-si merita banii nici una preturi intre 60 si 150 de lei
  5. Daca doriti sa mergeti la Carla o puteti face cu cea mai mare incredere !! Aspect 8/10 , locatie 10/10 oral 9/10 normal 10/10 , atitudine pro client etc.. pe scurt nu va pierdeti nici timpul nici banii!
  6. Daca doriti sa mergeti la Carla o puteti face cu cea mai mare incredere !! Aspect 8/10 , locatie 10/10 oral 9/10 normal 10/10 , atitudine pro client etc.. pe scurt nu va pierdeti nici timpul nici banii!
  7. Salut , sunt PustiuBMb , bine vam gasit !
×
×
  • Creează nouă...