Sari la conținut

perky

Serious Contributor
  • Număr conținut

    577
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre perky

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.537 citiri profil

perky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

146

Reputație

  1. Filme cu ea mai sunt? Parca erau pe aici dar nu le mai vad.
  2. Mi se pare o prostie ca in 2020 inca sa consideri casatoria standard al normalitatii si al calitatii vietii. Mai ales pentru varsta de 30 de ani care nu e chiar asa inaintata. Pot fi un milion de motive pentru care o femeie ajunge la 30 de ani si inca e "single". Relatie/relatii esuate, standarde ridicate, sau pur si simplu i-a placut viata si n-a gasit pe nimeni cu care sa vrea o relatie de lunga durata. Niciuna din aceste ipoteze n-o face pe femeie "distrusa", mai repede as zice ca oamenii care sar cu capul inainte intr-o relatie si fac repede nunta si copii pe motiv ca "asa se face" ajung distrusi dpdv psihologic mai incolo in viata cand isi dau seama ca poate n-au facut cele mai bune alegeri. Singurele femei de 30+ de care e bine sa te feresti sunt cele care sunt disperate sa-si gaseasca sot. De ele eu m-as feri, ca o sa faca pe dracu-n patru sa grabeasca totul si sa ajunga la nunta ASAP si nu cred ca e un mod sanatos de a incepe o relatie. Casatoria ar trebui sa fie un rezultat al unei relatii reusite, nu un scop in viata. Dar din pacate la noi in tara inca se merge pe ideea ca nunta si copiii sunt principalele realizari in viata si daca nu faci pasul ala cat mai repede, esti un/o distrus(a).
  3. Un lucru e clar, atitudinea ta trebuie sa se schimbe. Iar aceasta schimbare va aduce ori divort, ori impacare, dar nu poti ramane in situatia asta pentru ca iti irosesti viata. Citeste "No More Mr. Nice Guy" de Robert Glover, e adresata exact barbatilor ca tine (desi cred ca aproape orice barbat ar putea sa o citeasca pentru anumite aspecte din viata lor). Citeste-o cu atentie si poate chiar de doua ori, intelege-o si incearca sa aplici ce iti spune acolo, da chiar exemple de barbati in situatia ta.
  4. N-ar mai fi Nimfomane. Intotdeauna a fost asa p-aici, diverse interese, diversi nebuni, diversi trolli. Te lupti cu morile de vant cand scrii astfel de postari. Ignora userii care merita ignorati, tine cont de parerea celor care merita cititi si aia e.
  5. Alina, nu stiu care e motivul retragerii dar eu iti doresc mult succes! Nu stiu cum s-au purtat cu tine clientii care chiar te-au vizitat, insa pe forum e clar ca se scrie mult si se profita enorm de anonimitate pentru a arunca cu rahat in stanga si in dreapta fara motiv. A lua personal postarile aiurea de aici e aproape ca si cand ai citi "sugi pula" pe un perete si te-ai simti insultata. Sunt injurii aruncate in vant si ar trebui sa le ignori. Cum era vorba aia din engleza, nu te pune cu prostul ca te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta. In cazul asta nici macar nu te pui neaparat cu prostii, te pui cu niste oameni al caror singur scop e sa te enerveze si reactionand le faci jocul. Ignora-i si gata. Sfatul meu. Nu stiu cum esti ca escorta insa eu te apreciez pentru sinceritatea de pe primele pagini, faptul ca ti-ai anuntat retragerea si n-ai disparut subit si mai ales pentru ca ai avut curaj sa pui poze cu fata, ceva destul de rar pe aici. Sper sa ajung si eu pe la tine cand/daca te intorci.
×
×
  • Creează nouă...