Sari la conținut

jackjohny

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jackjohny

  • Dată Naștere 19.08.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.713 citiri profil

jackjohny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Buna Ana Masaj erotic mai faci? Daca da scrie te rog tariful.ms
  2. Data viitoare ma lasi sa ma joc cu sanii?nu cu mana,cu gura.
  3. Am vizitat domnisoara recent.calitatea serviciilor este destul de ok.ce m-a surprins ca nu ma lasa sa o pup pe sani pe motiv ca am barba si se irita...am avut parte de oral neprotejat executa destul de bine. ON-8 CORP-7 IGIENA-10 LOCATIE-9 HALAT:100. Spor la futut!
  4. jackjohny

    Lara 0741558286

    Am fost la Lara nu de mult si am fost surprins...fata are cateva kg in plus dar te face sa te simti bine.de 3 ori am fost la ea dar numai oral am facut de fiecare data.eu personal o recomand face un oral de nota 10.
  5. O colega are.cica a 3-a fata ii o prietena ai a venit cu ea ca se plictiseste singura in bucuresti...
  6. Stie meserie doamna.face oral excelent.a inceput sa o suga cand fumam dar nu am apucat sa fumez jumat de tigara ca m-a terminat.la 100 de lei eu zic ca este o investitie buna.
  7. Am fost la domnisoara asta ieri.am vrut sa am o experienta cu o fata plinuta.din pacate nu am avut o experienta prea placuta...desi spune ca face oral adanc...nici 20% din pula nu inghite...la normal pot soune ca a fost mai placut numai ca am simtit cevairosuri suspecte cand o pompam...acum notele.ON-5.NP-6.GFE-5 80% din intalnire cu telefonul in mana.De revenit NU.De recomandat?NU.Si aveti grija ca suna inapoi...si insista...
  8. te sun luni.abia astept sa pun mana si gura pe sanii aia apetisanti ☺
×
×
  • Creează nouă...