Sari la conținut

alexd.69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexd.69

  • Dată Naștere 10.06.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

765 citiri profil

alexd.69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna Diana se poate o programare pe luni 24.07 ? Nu te pot suna din motive de (sunt cu familia in concediu). Ti-am lasat un mail. Daca se poate luni in jurul orei 14:00 let me know si te sun luni dimineata. Multumesc !
  2. Am mai spus ca imi plac curvele ? alea care se injosesc si fac tot felu de injosiri pentru bani.
  3. Mie imi plac curvele in general indiferent din ce categorie fac parte ! mi se par cele mai misto femei mai putin alea care fac anal neprotejat si in mijlocu verii la 30+ grade zicea "iaute ce frumooos ningeee" cazul nicol..
  4. Da sigur, si eu cred la fel ca tre sa iti placa cumva sau sa ai ceva tangente sa ajungi cumva in aceasta situatie, dar vezi ca sunt si cazuri reale, cazul filmului Taken. Oricum si femeile se coboara la un nivel scursuric asta nebuna facea anal neprotejat de placere tragea ea de clienti si ii intreba daca vor si zicea ca nu se poate vindeca de fantezie ca o mai avut cu uro si abia s-a vindecat ce plm de duse...
  5. Eu i-as castra pe toti pestii, nu am nimic cu curvele, cine vrea sa faca asta e libera dar de buna voia nu batut/obligat/maltrat, suntem o tara libera in plm daca cineva vrea sa sex pt bani o poate face nu mi se pare normal sa vina niste pulai din astia frustrati sa faca banii pe spatele muncii unor femei neajutorate, ca in fata cu dragonul i-as lega, sodomiza cu un dildo de 30cm din metal si cu bila in varf, i-as tatua si arunca la gunoi ca niste mizerii ce sunt si le-as taia penisul.
  6. Stai relaxat ca nu e chiar asa simplu, daca te duci singur pleci cu ochii sparti astia nu stau singuri niciodata ca is niste lasi fatalai, plus de cele mai multe ori au ori arme ori caini. Cel mai bine sa cauti una care face gangbang sa mergi 4-8 oameni si sa distrugeti tot si pestele legat de maini si aruncat pe geam dezbracat la curu gol.
  7. Vrajeli. Nicole era inalta bruneta si vorbea numai prostii era usor de identificat cu ea a urcat. Facea anal neprotejat se stie despre cine-i vorba.
  8. Un bulet bagat intr-un buzunar la un client ? se gaseau metode, plus eram odata cu prietenul meu care mergea la Nicol si a sunat-o si era jos la magazin a asteptat-o la scara si au urcat impreuna. Deci de iesit iesea plus ca asta voia sa o scoata de acolo si mereu o intreba daca e ok viata asta si nu vrea sa faca altceva etc si zicea ca-i foarte ok acolo si nu ar vrea sa faca altceva. Cine mai stie...pacat ca o merlit cred ca era o fata de treaba ! dar ii si placea ca altfel nu ajungea in aceasta situatie/anturaj trebuie recunoscut acest lucru.
  9. Mai se practica asa ceva in bucuresti ? Trebuia sa fi zis se puteau rezolva problemele.
  10. Nu era drogata. din pacate avea probleme la mansarda, suferea de ceva tulburari psihice si din cauza lipsei de discernamant facea tot felu de aberatii (anal neprotejat, te ruga ea nu trebuia sa intrebi tu si sa platesti extra lucru complet imbecil mai ales ca o femeie poate lua hiv foarte usor de la un barbat avand in vedere scurgerile de lichid prespermatic din timpul actului sexual care pot contine virusul iar daca vorbim de anal vase de sange, mucoasa, zgarieturi deja e foarte riscant). Eu cand am fost ultima data la ea si am intrebat-o ce are de gand sa faca cu viata ei zicea ca nu o intereseaza ca oricum nu prinde batranetea deci stia ea ceva.
  11. Domnilor tipa avea tot felu de chestii pe corp, la un momentdat era rosie pe piept si maini si o manca (zona zoster probabil) avea pe spate o umflatura de marimea unei mingi de fotbal plus ca o luase rau razna (efectele sifilisului netratat) facea anal neprotejat cu oricine si nu la cererea clientului tragea ea de clienti sa faca anal neprotejat cu ea deci care ati fost pe la facetiva analizele ! Prietenu meu a scapat aparent nu are nimic. Tipa a merlit de sifilis 90%.
  12. Pentru cei care mergeau la Nicole, colegul meu de camera era in relatii f bune cu ea, a dormit in bordel de 8 martie, mergea saptamanal la ea etc. Am inteles (de la el) ca donsoara s-ar fi stins din cauza unor probleme de sanatate (netratate) nu stiu cu exactitate ce (se banuie ca sifilis). Aceste informatii nu sunt 100% sigure sunt spuse de o fosta colega catre amicul meu care plange dupa ea de vreo 2 luni. Sper sa nu fie adevarate.
×
×
  • Creează nouă...