Sari la conținut

rechinuls

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rechinuls

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rechinuls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Salutare futaciosi , Saptamana trecuta am ajuns si eu pe la aceasta domnisoara , pot sa spun ca din pura intamplare , avand in vedere ca ora la care am ajuns a fost una destul de tarzie in noapte , undeva in jurul orei 4-5 dimineata ( e bine de stiut ca se gaseste ceva si la ora asta ) . Totusi pretul a diferit fata de al vostru din diverse motive , 200 ron numarul si 400 ron ora. Prea multe detalii despre aspectul domnisoare nu mai are rost sa dau deoarece au facut si "colegii" o recenzie adevarata despre corpul ei , pot sa spun ca am ramas surprins placut de funduletul ei , chiar pe gustul meu. Am inceput prin a face un dus impreuna , iar pe urma ne-am retras amandoi in camera . Dupa cateva mangaieri si sarutari a trecut la un oral in care se folosea destul de mult de mana , dar dupa ce am atentionato si i-am spus sa faca fara maini sa conformat foarte repede. Fiind o ora prea tarzie , si poate prea obosita a inceput sa se grabeasca (aici are un minus din partea mea) am schimbat cateva pozitii , iar ulterior am trecut la pozitia capra , unde avand in prim plan fundul ei perfect am si finalizat in caciulita . Pot sa spun ca nu mi-a atras atentia in momentul in care ii mai trageam cateva palmi peste fund , chiar cred ca ia facut placere.Mai are de lucrat insa destul de mult pentru pretul care il cere, in special la zona adiacenta din timpul oralului, iar cine stie poate pe viitor va fi dispusa sa faca si anal (sa ne faca o placere in plus). Oricum e de revenit , cu alta ocazie si la pretul platit de voi. Oral: 8,5 - 9 (avea zece daca facea DT si CIM) Normal: 8,5 (minusul e dat de faptul ca sa grabit) Corp: 9 (fundul face tot) Locatie: 10 (e curat) GFE: 8 (depinde mult de ce chef are)
  2. Într-o intersecţie, dimineaţă de dimineaţă un poliţist îl oprea pe şoferul Bulă şi pentru tot felul de motive îl amenda.- Buna dimineaţa, sergent Popescu de la brigada de poliţie rutieră, actele la control, vă rog.- Buna dimineaţa. Poftim.- Aveţi numerele murdare. Amendă 50.000.Bulă plăteşte şi înainte de a pleca îi spune:... ... - Să faci ca puiu’!Ziua următoare, ia amendă că are un bec ars. Bulă plăteşte şi la plecare spune:- Să faci ca puiu’!Şi azi aşa, mîine aşa, într-o dimineaţă:- Bună dimineaţa, sergent Popescu de la brigada de poliţie rutieră, actele la control, vă rog.- Ştiu, mă amendaţi că nu am şapcă.- Nu, dom’le, azi nu te mai amendez, da’ zi-mi şi mie care e chestia cu puiu’.- Păi puiul creşte, devine cocoş şi o f**e pe mă-sa. Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia penisului.Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe.Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte:- Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara… Acum, am 80 de ani, nenorocitele: cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca…
  3. Si eu am incercat sa sun de mai multe ori ! Nu raspunde sau iti da ocupat ! Eu consider ca ar trebui trecuta la tzeapa !
  4. Poze nu are , e posibil ca pe viitor. Eu am vorbit doar telefonic . Mergi si vezi , daca iti place ramai , daca nu pleci ! Nu e urata , doar ca e mai plinuta!
  5. Salutare dragi compatrioti ...Azi am trecut si eu pe la o domnisoara care zice ea e destul de noua in domeniu.Numarul de telefon al domnisoarei este : 0753/427878 .Tarife: 50 Ron / numarul - oral protejat / normal protejat (se poate oralul si neprotejat , depinde de ea , cel putin mie mi la facut neprotejat)100 Ron / ora - oral protejat / normal protejat .Locatia este pe Sovata in apropierea de Farmacia Lavanda, mai multe detalii va da ea prin telefon cum sa ajungeti.Domnisoara este o blonda c-am de 1,65 m si zic eu c-am la vre-o 65 de kg , e putin mai plinuta , dar este o persoana curata , ingrijita , pielea ii mirosea foarte bine , epilata la pusilica ! Are o atitudine pozitiva , si din discutia purtata cu ea , mi-a spus ca e noua in domeniu. Oralul il presteaza destul de bine zic eu , fara sa se foloseasca deloc de manute , aici ii dau un 9 , avea si cateva tentative de deep throat , dar din pacate daca ii dadeam mai repede se c-am ineca. Totusi e ok , daca ii propui ceva e dispusa sa incerce , ca sa-ti faca pe plac. Din pacate pe partea de sex normal nu am reusit sa incerc prea multe deoarece eu m-am axat mai mult pe oral , iar pe cand am trecut la normal , dupa cateva miscari monstruletii au si iesit in caciulita! Am trecut pe la baie , m-am spalat si dus am fost! Am inteles ca presteaza doar pana in jur de ora 20-21 maxim ! Astept sa treceti si voi pe la ea si sa veniti cu adaugari la recenzia mea .Spor la ............ce vreti voi )
  6. sunt singurele pe care le-am gasit ... daca sunt personaje din zona si identifica altceva ... ar fi de un real ajutor !
  7. Salutare dragi futaciosi .... am sa va trec mai jos cateva numere de telefon din Satu Mare . Momentan nu am reusit sa trec pe la nici una din lipsa de timp . Dar sper sa reusesc data viitoare sa vin cu o recenzie mai complexa , pana atunci poate reusiti voi mai multe .0757 / 331 169 - Se recomanda a fi o tipa bruneta , inalta 1,70 si ceva nu mai tine exact minte si vre-o 55 de kg , cu sanii medii . Preturile ar fi c-am asa 300 RON ora , normal + protejat , 150 RON juma de ora , si 100 RON numarul ! Toate numerele fiind protejate!0757 / 412 317 - Aici spuneau ca ar fi 2 tipe , o blonda si o bruneta , undeva in jur de 1,63-1,65 si 55-60 kg ! 100 RON numarul oral + normal protejat , 150 RON numarul oral neprotejat + normal protejat!0747 / 360 518 - Blonda sau bruneta .. nu mai retin exact ! Pretul tot 100 RON numarul oral + normal protejat!0757 / 408 749 - Pretul tot 100 RON numarul oral + normal protejat!Urmatoarele 4 numere :0748 / 653 396 ; 0760 / 522 834 ; 0771 / 049 050 ; 0756 / 975 738toate sunt numerele de la un salon de masaj . Pretul ar fi de 200 RON ora de masaj + o finalizare si un dus impreuna cu tipa . Mai multe detalii doar daca ajungi la locatie !Sper sa va fie cat de cat cu folos ce am gasit pana acum.O zi placuta si spor la "ciocanit"
×
×
  • Creează nouă...