Sari la conținut

rromeo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rromeo

  • Dată Naștere 01.01.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

rromeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. rromeo

    Anda 0742822135

    Cu scuzele de rigoare,am gresit postarea.... Rog moderatorul sa o mute la Anda mica.... Bine ca au fost colegii pe faza...
  2. rromeo

    Anda 0742822135

    Minune mare acest forum....sa fii tinut la curent cu tot ce misca pe piata sexului....si sa stii la ce surprize(placute sau neplacute)sa te astepti cand ai chef de o mica escapada! Evident,am dorit sa merg la ceva de top si pot spune ca nu am gresit deloc. Am sunat-o pe Anda si ne-am inteles asupra orei si modalitatii de a o gasi la locatie in cel mai civilizat mod posibil. Odata ajuns a reusit sa ma faca sa ma simt ca un vechi prieten...printre imbratisari,mangaieri si glumite a castigat un mare plus ca nici macar nu a adus vorba de bani,timp,nu am auzit telefoane sunand sau alte lucruri al naibii de deranjante in situatii de genul acesta. Nu mai era nevoie de nici un efort sa gasim pe undeva o erectie...fiind complet relaxat m-am trezit direct cu banana inghitita intr-o minunatie de oral,slow,cald si umed.Nu stiu cat a durat ca nu prea mai eram pe aici....nu stiu nici cat ne-am mai harjonit pana am trecut la normal,stiu doar ca am vazut-o agitata sa se termine si ea....hmmm sa tot fii misionar si sa vezi cum si-o freaca in timp ce tie iti creste temperatura de parca dai in viroza.... Nu stiu cat o fi fost de simulat orgasmul ei dar stiu ca imediat s-a udat la pasarica de-ti venea s-o mananci....asa ca...ceva,ceva o fi fost... N-am mai rezistat nici eu mult....mi-am dat jos gluga(de ploaie) si am terminat,cu tremuraturi,in gurita ei....Aici cel mai mare plus al Andei!!!!...si pentru mine un lucru ce nu l-am mai experimentat pana acum.... Dupa swallow nu s-a ridicat,nu s-a oprit....ci a continuat minute bune sa stea cu ea in gura si sa se miste incet,umed si adanc.Placerea parea ca nu se mai termina.....si acum,cand scriu,mi se scoala numai cand ma gandesc la ce am trait atunci. De obicei,fie ea prietena,iubita sau alte cele cand terminam,terminam!...si atat!...eventual luam o pauza si dupa aceea ne apucam din nou de lucru....Aici a fost altfel....am descoperit ca poti avea placere continua si dupa ce termini...dar cu conditia unui oral mai special....extrem de delicat. Concluzii: Locatie : 8 - apartament curatel,baia ok,dar lenjeria de pat total nepotrivita si care poate strica ambianta. Atitudine 10 - GFE total,cred punctul forte al Andei Aspect: 10- aici pot sa spun ca mie imi si place genul skinny. Oral nep: 10 -mai ales dupa CIM e ceva la care inca ma mai gandesc si acum... Normal prot:10 - am fost incantat sa o vad cum se masturbeaza si eu sa i-o trag. Igiena:10+ Halatul- 200 lei....cu mentiunea ca nu am tinut cont deloc de timp,abia la final am vazut amandoi ca a trecut mult peste o ora.... De revenit,Anda isi merita locul in top. La cat mai multe numere!
  3. Mare surpriza ...si placuta...sa descopar acest forum.... Asa voi fi cu lectiile mai bine facute...si stiu unde sa merg....si datorita colegilor de forum.
×
×
  • Creează nouă...