Sari la conținut

mmbv78

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mmbv78

  • Dată Naștere 17.06.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

950 citiri profil

mmbv78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Salutare. Am fost saptămâna trecută la ea...din nou. Locuiește în blocul de vis-a-vis de gară (cel turn), la unul din etajele superioare. Tipa este ok, nu este urâtă deloc și aș putea spune ca nu este nici grasă, doar puțin pufoasă. Are sânii mișto tare. Acțiunea în sine a fost extrem de plăcută. OP, la cererea mea...normal, cu mine la cârme...finalizare în balonaș, și cam atât. La a doua finalizare am renunțat în schimbul unui masaj de relaxare. Decartat ca de obicei...100 lei finalizarea/200 lei ora. Per ansamblu...recomand!
  2. Salutare frati futăcioși. Am fost eu la ea anul trecut,avea locatia pe Saturn, într-unul din blocurile turn de pe lângă restaurantul Viena. La telefon spunea multe, însă odată ajuns la fața locului a uitat și de finalizare faciala. Fast fuck, așa aș caracteriza acțiunea în sine. Fata este frumușica, corp superb, păsăret la fel...dar din păcate dezamagire maximă! Un fel de labă tristă asistată, nici măcar oral nu se numea ce a făcut ea. Nu recomand ...decât pentru o eventuală descărcare
  3. Salutare confrati futaciosi. Am fost eu ieri la doamna cu pricina, am sunat ...mi-a raspuns, mi-a dat indicatii, cand am ajuns la locul actiunii am sunat-o si nu a mai raspuns. Am zis ca am dat de alta neserioasa, cand ma indreptam spre masina m-a sunat ea. Locatia este una frumoasa, primitoare si intr-un "bloc de lux", mai rau cu parcarea, gasesti pe stradutele din spatele blocului (In spate la Spitalul Marzescu). Doamna nu pare a avea doar 40ani si sigur are 80kg. Indemnat de recenziile despre prestatia ei la oral am decis sa raman la o finalizare orala. Ca si actiune: a inceput o scurta igienizare cu servetelele umede, anilingus, oral executat cum nu gasesti in Brasov la ora actuala, cu tentative de deep...pacat ca nu face finalizare orala (am intrebat-o de COF si a ezitat sa-mi raspunda). Per total se merita ca si experienta pentru o singura finalizare orala...de revenit (!?), sigur nu.
×
×
  • Creează nouă...