Sari la conținut

jimmyfallon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre jimmyfallon

  • Dată Naștere 01.01.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jimmyfallon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Macar de ai raspunde si clientilor pe care ii cunosti.
  2. Ma, stiu ca n-am postat de mult, stiu ca nici cand am postat n-am postat prea mult. Am vazut titlul anuntului si am zis ca trebuie sa dau share. Dupa cum scrie, ori are tulburari de personalitate, ori nu vorbesc bine limba. Oricare ar fi cazul, vedeti si voi daca sunati sau nu. Anunt (valabil din 15.01.2019) Buna... suntem rebeka nou in orasul tau Te invit la mine pentru o ora de relaxare si destindere,pozele sunt reale.Te astept intr-o locatie de lux,ne deplasez la tn sau la hotel și va aștept cu drag 0733224349
  3. Dupa cum spuneam, pe mine nu m-a deranjat. Apelul a fost preluat undeva pe la jumatatea orei, si tinand cont ca n-am iesit din dormitorul ala cat am stat acolo, plus felul in care mi s-a bagat sub piele pana in acel moment, m-au facut sa trec cu vederea. Al doilea apel venise catre finalul orei. Cat despre "GFE maxim", tocmai de asta nu dau note. Dar da, daca raspundea la telefon in timpul oralului, m-as fi suparat. Ar fi pierdut mai mult de 2 clienti.
  4. Adaug un detaliu, care nu m-a deranjat dar pe altii i-ar putea deranja, raspunde la telefon in timpul actiunii. In cazul meu a apucat sa raspunda la un apel cand schimbam pozitia, la al doilea am inceput sa pompez mai tare si a respins.
  5. http://nimfomane.com/forum/topic/72461-blonda-fierbinte-0737417297/ Nu stiu daca fetele au avut alta locatie, eu le-am gasit la Rustic. Cat despre atitudinea de la telefon, poate am fost mai norocos, dar a fost ok.
  6. I-am facut o vizita domnisoarei, iar eu, cel putin, cred ca imi voi face abonament. Telefon: 0731 522 637 Locatie in apropiere de Rustic, impartita cu o colega. Am sunat, am intrebat daca pot veni in 10-20 de minute, iar de cand am parcat si pana in apartament nu cred ca am facut 5 minute (traiasca liftul). Dupa dus, am achitat 200 ron pentru o ora. Ceasul bate de la ultimul apel. Aspect: e o pustoaica de 19 ani, nici slaba, nici pufoasa, cu un zambet si niste ochi superbi (si am prins-o nemachiata) Oral: nimic spectaculos, fara atentie zonelor adiacente, tente de deep, fara maini. Normal: Am schimbat cateva pozitii si ne-am admirat reciproc in oglinda. Gemete si contre usoare, placute. GFE: Glume, tachinari, complimente, ospitalitate. Finalizare: in prezervativ. Personal m-am simtit foarte bine, voi reveni cu prima ocazie. Daca mi-a scapat ceva, sau daca nu va convine ca nu am folosit prea multe verbe mai sus, dau vina pe ora tarzie la care scriu toate astea.
  7. Conform ultimelor postari ale domnisoarei Tel: 0767813256 Locatie: Pe langa Filicori Lapusneanu Tarif: 70/150 RON Daca ati sunat la alt numar si ati fost indrumati altundeva ori ati platit alt tarif, dar ati vazut aceleasi poze in anunt, sunt sanse ca pozele sa ii fi fost furate. Eu inca nu am fost, incerc maine seara, poate revin si cu recenzie sa clarificam ultimele nelamuriri.
  8. Va salut, si vin si eu cu o recenzie. Fiind deja in zona la Ciresica, sun fata la numarul lasat de teribilul, 0734255453. De la primul apel si pana la ea in apartament n-au trecut 10 minute, e foarte usor de ajuns. M-a primit echipata doar cu o pereche de pantofi cu toc, ma indruma spre dormitor si decid sa raman o ora. Am intrat la dus, din pacate nu avea prosop uscat - doar ce le spalase. Am fost servit in schimb cu un pahar de cola, si de-ndata ajuns in pat imi cere banii (doream sa vad daca ii vrea la sfarsit, asa cum citisem undeva mai sus). Urmeaza apoi actiunea, pe care incerc sa o exprim direct in note Aspect: Nu o notez, arata bine, nu extraordinar, insa nici n-ai trece pe langa ea fara sa intorci capul. Oral: 6.9 - N-a fost grozav, insa a acordat atentie zonelor adiacente, si am avut tot timpul o priveliste super. A acceptat 69 (de aici si nota, ca altfel dadeam direct 7), desi am cu ce sa o gadil. Normal: 7/8 - Am schimbat pozitii si la cererea ei, si la cererea mea, a dat contre binisor, finalizare in prezervativ. N-am apucat decat o finalizare. Anal: ?? - Nu m-a invitat, nu am intrebat, poate daca revin. GFE/Atitudine: 5 ca GFE, 8 ca atitudine; n-am cum sa dau o singura nota, nu te face sa te simti ca si cu o amanta, dar cu siguranta te face sa te simti intr-un film porno. Pe durata actiunii nu s-a grabit, a gemut, se plesnea singura, tot tacamul. A devenit in schimb grabita cand a vazut ca mi-a luat putin peste jumatate de ora sa finalizez. Pretul prezentat mie: 200/fin, 300/h Durata vizitei, de cand am sunat si pana am verificat iar telefonul afara: 54 de minute Tragand atentia la diferentele intre ce am primit eu de banii mei si ce relateaza altii ca au primit de banii lor, pare vorba si de putin noroc. De revenit? Probabil, daca ma tin buzunarele. De recomandat? Putin riscant, dar merge.
  9. Fiind prima mea recenzie, sper sa nu fac mari greseli. Nu dau note, nu vreau sa fiu subiectiv. Am fost la Sonia in urma cu aproximativ o saptamana, nu a fost cea mai stralucita experienta, dar nu neaparat din vina ei. Zona Mega Image de la Tic Tac, se intra pe o alee. E liniste, insa mi se plansese de o vecina curioasa/bagacioasa; posibil factor deranjant, in cazul in care ar incepe sa bata la usa (la mine nu a fost cazul). Baia curata dar inghesuita, dotata cu cabina de dus, toaleta si chiuveta si foarte putin spatiu in plus. Camera actiunii mobilata cu o canapea intinsa, si oglinzi mari pe unul din pereti, daca va intereseaza. In camera alaturata se auzea un televizor (probabil colega, nu am intrat/intrebat). Pozele sunt reale, sanii sunt imensi (numarul 5), are ochi frumosi si un zambet frumos de asemenea. Nu mi-a placut in mod special nimic mai jos de talie, dar nu am fost afectat nici negativ. Am fost asteptat intr-un halat de baie care ascundea o lenjerie neagra, clasica. S-a comportat bine cu mine, m-a sters de cateva ori cu servetelul, a fost deschisa la conversatie. Pentru actiune in sine, am fost intrebat ce am de gand. Nu voiam nimic iesit din comun in acel moment, insa mi-a dat de inteles ca ofera mai multe. Oral si normal protejat, finalizare in prezervativ. Cum nu eram tocmai in apele mele, nici n-am cerut mai mult. Am ramas pentru un numar, banii plus o ciocolata oferite la inceput. Finalizarea 80 de lei, ora 150 daca imi amintesc bine. E posibil sa taxeze in plus pentru servicii extra. Planuiesc sa mai trec pe la ea, in mare parte pentru sanii ei, dar si sa vad mai mult din ce poate oferi.
×
×
  • Creează nouă...