Sari la conținut

szerelemhiany

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre szerelemhiany

  • Dată Naștere 28.06.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tirgu mures

szerelemhiany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Andreea a schimbat un pic si stilul de masaj pe pareta de masaj, aproape ca ajungi la finalizare numai din asta. Bronzata mai jucausa poata mai matura este ceva ce trebuie gustat. daca ar fii sa aleg dintre marul din paradis si ea.? Mere sunt la tot pasul.Este perversa dar si decenta nu face tot ce iti trece prin minte la un anumit moment dat dar la final esti satisfacut si nu scirbit si iti vine sa te intorci din usa.Nu vreau sa fac reclama nu este rolul meu am incercat si alte locuri.Nu dau note ca nu mai pot sa fiu subiectiv.
  2. Fata nu numai ca a schimbat nr de telefon dar si atitudinea. Nu am crezut ca se poate si mai bine. Nu face extra in plus dar ce a facut o face la perfectiune. Nu dau acum note ca nu sunt profesor si oricum este vacanta dar stiu ca aceasta '' vacanta'' va fii ok.
  3. A facut o diferentiere de tarif in favoarea clientilor dar tot acceasi fata buna ramine. Eu am lasat acceasi bani pentru o sedinta mai scurta si am regretat ca nu am ramas mai mult.La mine nu prea conteaza daca platesc un pic mai mult 150 dar conteaza extrem de mult calitatea. Daca te duci la un salon nici macac nu te lasa sa atingi o pizda. Nici aici nu ai sex dar este mult mai erotic decit acasa cu sotia. Fata stie toate secretele masajului erotic si stie limitele. Poti sa te duci acasa fara mustraqre de constinta (doar la un masaj am fost) dar te asigur ca de data asta tu o sa zici la sotie ca nam chef ca ma doare capul. Algocalminul ,perna pe cap si in "vise" restul stiti. Probabil si sotia are noroc. Note? nu ma intrebati. Intrebati de la sotia care a zis ca nu a avut de mult un sex ca azi dimineata. Ghicit de ce?
  4. Si eu care am crezut ca forumul este ca sa-ti impartaseti experienta, mai ales ceea placuta nu sa dai cu presupusul in necunostinta de cauza. Dar vad ca esti in retragere si este bine.Ar fi mai bine sa ai experienta si sa nu dai cu presupusul,nu suntem la un forum de ghicitorii.
  5. Baieti , am avut dreptate si sa confirmat. Fata asta este super tare,si la a doua intilnire.Cred ca imi fac abonament.
  6. Scuzati-ma Domnilor Am uitat ca sa specific notele ptr D-ra Andrea. Notele sunt: Locatie 8,Prestatie 10, ptr. Andrea 9
  7. Eram prea entuziasmat la prima postare,si nu am scris despre locatie una foarte curata te rimeste cu pauci ptr baie,prosop mare si curat baie curata,sapunuri de buna calitate, toata locatia are un miros placut ambientia calda,cu un semineu electric care iti da si o senzatie de caldura interioara.Iti realizezi acest lucru imediat dar si uti si filtrez dupa ca intr timp fata te duce la un nivel superior. forte curind o sa ma mai duc inca odata sa vad daca chiar este adevarat.
  8. Andrea mutumesc pentru aceasta prestatie Era super tare.O sa te recomand si prietenilor care chiar vreau calitate. 10 cu felicitari. Domnilor un sfat,nu ezitati ca o sa stam la rand sa ne facem programare.
  9. Hello este un forum tare, prin asta am intilnit-o pe Andrea din Tirgu Mures.O tipa forte tare cu o tehnica chiar de calite si la relaxere si la erotca. locatie discreta curata fata nu numai sexy si atragatore dar si forte comunicativa. Jos palaria( adica chiloti) prieteni. Merita incercat. In sfirsit ceva de calitate in orasul asta
×
×
  • Creează nouă...