Sari la conținut

catalin112233

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalin112233

  • Dată Naștere 24.09.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    botosani

Vizitatori Recenți Profil

991 citiri profil

catalin112233's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Ce tot te bagi in seama??vrei sa iti spun si de unde pot sa o iau??o cunosc din cap si pana in picioare..are ai copil..care e problema ta??nu stai bine??vezi-ti de treaba ta si de clientii tai..nu mai cauta bagare in seama cu mine..si apropo blonda-i a lu' mata!!si ce faci???ma faci peste indirect..nu ai pic de bun simt in tine??ia cheam-o pe florentina la tine sa va futeti in 3..(tu ea si pestele tau)..si ai sa te convingi singura cum pute de la ea...dar tu alta treaba nu ai??stai sa imi dai mie replici??nu vorbesc numai eu...vorbeac toti care au vizitat-o!!!
  2. Confrati e jalnica fetita asta..nu merita nici un leu..sincer e prea de tot..vorbeste vulgar..a facut dus in prezenta mea si tot mirosea de la ea..a venit un miros tare ciudat din pizda de m a dat pe spate..mai bine ar sta in lanul cu porumb ca spieretoare pentru ciori..i am dat 50 de lei de mila ca am auzit ca are copil...
  3. Hai lasa asa..ca o dai in diverse acum..nici eu nu stiu de cand faci oral neprotejat??vad ca si adminul iti ia partea!!eu stiu ce stiu si nu vorbesc prostii..o seara faina..
  4. Apropo camera 208 iti spune ceva??te pup.cati mai multi clienti!
  5. Buna seara! Lore cred ca ai inteles gresit nu am treaba cu tine si nici nu vreau sa am treaba cu tine.e doar parerea mea.nu sunt pestele nimanui.daca merg la curve las verigheta acasa.si daca tu crezi ca ti-am facut reclama negativa e tot problema ta.eu mi am spus punctul meu de vedere.sa inteleg ca daca as reveni la tine ar sta baietii in fata blocului si m-ar astepta??eu nu am fost astazi la tine,cred ca ma confunzi.inca odata pentru toti asta e parerea mea!!!
  6. Salutare confrati.am fost si eu la domnisoara .intradevar arata bine,placuta ,locatia e curata dar Este o mare PROBLEMA..Locuieste cu pestele ei.tot timpul este cu pestele in casa cand are clienti..locatia e la blocul turn pe unirii.nu cred ca v ar place sa futeti cu pestele in camera alaturata.se pot intampla multe.gen sa intre peste tine,sa te fure.sau sa te ia la bataie.eu unul m am futut cu spasme stiind ca este cineva in camera alaturata putand intra oricand peste mine.m a facut cat de cat sa ma simt oarecum bine.parerea mea este ca fata e tigancusa si pestele sa nu fie tot tigan.e prima si ultima oara cand merg.am platit 200 ron pentru oral normal PROTEJAT ambele. Note: oral protejat:7 Normal protejat:8 Anal nu face. Fratilor e alegerea voastra daca vreti sa futeti cu frica in spate...
×
×
  • Creează nouă...