Sari la conținut

putzache

Membru Banat
  • Număr conținut

    4.090
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre putzache

  • Dată Naștere 07.09.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

5.990 citiri profil

putzache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1,1k

Reputație

2

Community Answers

  1. Leau,miau, doamna Doctor aveam pretentii de la dumneavoastra. Si domnu care te-a avut doua zile te-a pus la curatat de porumb de nu ai avut timp sa fumezi o tigare.
  2. Unii dintre voi chiar mai haliti gogosi, mai sunteti si foarte afectivi si ocrotitori!
  3. Doamna doctor! E bine sa ai imaginatie si sa visezi frumos,dar tinele pentru tine ca te faci si mai rau de ras! La ce fata ai, mai mult de prostituata nu ai cum sa fii!
  4. Daca analizai prima postare, de la care te-ai aprins vedeai ca nu am spus nimic de rau, daca analizezi topricurile celorlalte fete nu o sa vezi 250/fin servicii clasice, poti sa ceri 1000€/fin daca tu atat crezi ca faci. Zi buna , ps . Am futut peste 80% din femeile testate pe aceat forum.
  5. Pai cu ce te-am denigrat? Ca ti-am spus ceea ce esti!Scuza-ma, de fapt esti programator sexual. Sa nu va uitati locul in societate atunci cand dati replici !
  6. Esti doar una din multele prostituate, crezi ca ai vre-o meserie nobila! Asa ca rupe-ti miju si joc de glezne,ai servicii limitate pentru pretul cerut! In rest e istorie , cu ce stii sa faci!
  7. La banii astia ai fete top si vip,dar cum e si vorba “ nu e prost cine cere, prost e ala care da”
  8. Daca tu crezi ca parerile tale de pensionar obosit conteaza pentru cineva te inseli
  9. Nu trebuie sa fie nimeni cu mine, doar am remarcat ca fata asta nu e corecta, si nu expune lucrurile corect, si ai aparut tu un neica nimeni coate goale sa lingi in cur un zero barat al societatii! Daca ai argumente pro expunele, ai fost la ea ca sa-ti dai cu parerea?
  10. Ca sa inchei discutia ca nu ma pasioneaza individa. o pufoasa la 1,60 maxim cu o pizda neagra(probabil de la atata lama) nu cred ca sa epilat altfel vreodata, cu o taietura de barda pe burta, probabil au iesit gemeni pe acolo sau a avut/are ciroza. Cu un aspect comun de gospodina de la sat. Care inca o data repet incearca sa arda, daca tine bine daca nu iarasi bine, poate o sa fii mai transparenta!
  11. A postat ea asa ceva pe topicul ei, ca a postat ea in anunturi un rahat acum nus cat timp, trebuie sa cauti in toate topicurile sa gasesti o informatie. trebuiau sa apara si aplaudaci ca tine!
×
×
  • Creează nouă...