Sari la conținut

incitatus900

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre incitatus900

  • Dată Naștere 18.09.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.164 citiri profil

incitatus900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

15

Reputație

  1. Bună. Întrebare: Bețele din poză (mai veche) au supraviețuit?
  2. I-am vizitat. Totul a decurs bine, m-am simțit ok. Ambii arată bine, sunt deschiși, poți sta de vorbă. Nu am atins toate aspectele, a fost și tracul acela de primă întâlnire, dar pe viitor cred că e loc de mai bine. Fără grabă, fără stres, nu ți se cere ceva înainte, dar am avut inițiativa. Ai parte și de o surpriză dacă știi ce să faci! Atitudine 10 Halat 400 Baie 8, prosop 10 Locație în general 9 Cu locul de parcare mai greu. Trebuie să te învârți puțin....8 Mulțumesc pentru clipele plăcute petrecute împreună! De revenit.
  3. Mie la fel, tot 600 lei. Cam mult... Așteptăm să se hotărască.
  4. Buna, Să înțelegem că activați și în București? Halatul?...
  5. Bună, Am fost la ei. Sunt un cuplu open, se poate comunica. Adică se poate stabili de la început cam ce se poate face. Fata arată foarte bine. Păsărica superbă și împodobită, limba întâmpină și puțin metal :rax2 Dominare? Depinde ce vrea fiecare. Eu am vrut o penetrare cu Strap On. Mi s-a părut cam mare. Am renunțat. Dar fata era hotărâtă și părea că știe ce are de făcut. În plus nu aveau cremă potrivită pentru așa ceva. Cred că cine propune dominare ar trebui sa aibă lubrifianți și geluri, eventual cu proprietăți dilatante, din belșug. Se interpretează ca reproș sau nu?! Eu cred că dacă își spune fiecare părerea și serviciile se îmbunătățesc. Poate altă dată... Am încercat cuckolding-slave. Sunt buni. În mare au răspuns cerințelor. Dar se și mai uită... mi-ar fi plăcut ca ea să mai "retușeze" cu câte o palmă și să vorbească mai mult. Locația curată, baie ok. Recomand. Presupun ca au mai multe de oferit. Numai bine!
  6. Salut. Am fost la acest cuplu. Am sunat, iar Eveline a raspuns. Am fost surprins, inca de la primele cuvinte, de o voce placuta. Conversatia a fost deschisa, mi-a raspuns la intrebari, stabilind cum am putea sa ne cunoastem. Desi eram decis sa incerc a doua zi, incitat parca de vocea ei, de pozele vazute si de comentariile de pe aici, am zis ca nu mai e timp de pierdut. Am stabilit prin sms. si am plecat spre ei. Am gasit locatia cu usurinta. Desi am ajuns mai devreme, am sunat si am fost primit. Eeee.. de cum am intrat am avut o surpriza. Mi s-a taiat respiratia. Eveline e superba. Stiti cum se spune despre o femeie: "intorci capul pe strada". In cazul ei cred ca se insurobeaza de cateva ori! Fetisoara frumoasa, funduletul e mai fost laudat pe aici. Confirm. Corpul in ansamblu bine proportionat, iar picioarele lungi si drepte. Chiar merita sa le mangai si sa le saruti primele Unii ar spune ca are sanii mici. Pe mine nu ma deranjeaza, am acasa!!! Chiar m-am jucat cu ei si mi-a facut placere. Roman e un tip ok. Si e asa cum a fost descris de altii anterior. Nu voi relata in detaliu ce s-a intamplat acolo. Vreau insa sa precizez faptul ca EU am vrut sa merg la cuplu. Comentariile sunt de prisos. Daca mergi la cuplu iti asumi ca este si un EL acolo. Am vazut opinii pe aici.... Roman ere un comportament normal. Ai intaietate. Initiativa iti apartine. Nu se napusteste asupra ei, iar tu sa lupti sa prinzi ceva. Intervine astfel incat sa existe o armonie. Dorintele sunt respectate, desigur in limitele firescului si a celor discutate. Nu exista presiune. Putin trac, poate, cand e prima data. Nu se uita la ceas. Nu stii cand trece timpul. In pauze se poate discuta orice, fara retineri. Sunt si jucarii, multe fantezii pot fi indeplinite. A meritat. Nu dau note ca nici mie nu-mi place sa fiu cotat!!!
  7. buna, da, cateva poze sugestive trebuie sa pui! Nu numai cu tine ci si cu instrumente si ambient!!! merci!
  8. Buna Fantezia cu participarea unui barbat mai poate fi indeplinita? Multumesc.
  9. Buna Zici ca poti sa oferi si fantezii? Cockold?! Ai partener? Mutumesc.
×
×
  • Creează nouă...