Sari la conținut

theseeker

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre theseeker

  • Dată Naștere 08.12.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

theseeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. La magurele e forta pe centura , stau cateva la luckoil si pana in el , dar si dupa el. Am fost azi pe acolo si era o bruneta slaba cu ceva forme si tatuata , pana am intors eu masina a venit pestele intr-un peugeot si a mai adus o blonda. Dupa ce a plecat le-am intrebat si eu zis 70 lei combinat , bineinteles ca am incercat hard pe negociere , bruneta a avut o reactie aroganta/ingamfata ca ea nu vine mi-a cerut 50 pe normal si le-am zis ca nu am decat 40 lei cash la mine. Blonda a acceptat , dar stiind ca am mai multi bani in portofel am zis ca vreau bruneta care initial refuzase si bine am facut ca a refuzat in continuare. Intre timp blonda mi-a spus ca ea e ok pe 40 , dar sa nu dureze mult , deci dupa aprecierea mea maxim 10 minutele cu totul. Ca si nivel al conversatiei exprimare , intonatie si tonalitate am ramas uimit ca erau destul de educate. Baietii mei daca vreti tinta sigura si negociere acolo sa mergeti , eu am trecut pe acolo ieri pe 19.02.2019 in jur de 12:30 prima oara si a doua oara pe la 16:30 si inca erau multe. Este al 2-lea post al meu , daca am scris cu greseli sau textul e greoi de citit imi cer scuze si sper sa fi ajutat pe cineva.
  2. Multumesc, lesin de ras cand aud cuvantul "civile" e beton.
  3. Mai exista dragoste?..... ooo stai reload asta-i filmu gresit. Valeu si sa vezi acum ce ma pun pe scris, asta-i postarea numarul doi, prima a fost cea de salut. (*)=>> Sunt de cateva zile activ pe aici, activ la modul m-am lecturat putin si clatit ochii printre postari. Tin sa recunosc, de curand am realizat deruland filmul vietii mele, ca eu m-am nascut cu ceva in mine, dar viata, agitatia, problemele, dramele, scarbele, tehnologia etc.. m-au opturat si nu am putut rezona cu cealalta creatura din mine. Ma pregatesc intens sa o scot la suprafata, insa din pacate nu pot, este foarte lugubra.... na a stat ascunsa atata amar de timp. Noi avem oarecum un fel de relatie, ca exemplu atunci cand un agent imobiliar prezinta proprietatea unui client, ii face un tur etc.. asa si eu incerc sa introduc in grafic, dar ea are niste dorinte care pot fi indeplinite tot de o bestie, insa una pasionala si care sa dea dovada de un erotism care sa isi aiba granitele la marginea universului, pardon cand ajunge acolo sa foreze mai departe sa treaca prin spatiu si timp. Nici o supernova nu ar arata, cum arata flacara ce-si face carare afara din mine, as putea incerca prin rime, cu poetul din mine, insa tot nu ar putea sa exprime elocvent, cu bun simt, decent si anume ca sunt omniprezent pe trupul corect. Lasand la o parte vrajeala si abureala, am rugamintea la cei doxa de pe acest forum, daca exista pe aici vre-o faptura de un ospat medieval unde PULA si PIZDA sa fie un intreg. Au trecut mai bine de trei ani, atunci am avut ultima experienta memorabila, unde termenii CIM, CIF, PIF, LIF, FK, etc... au fost la superlativ. Recunosc am fost la fetite,escorte,curva,panarame in viata mea, cred ca ma invart undeva intre 15/20 maxim , insa nu pentru momente memorabila ci pentru depravare, dezmat, rupere de nori. De curand mi-a trecut ptin cap, ca tot sunt asa insetat sa incerc pe aici. Da sunt dispus sa platesc, logic pula mea ca altfel nu as mai fi aici, dar nu sume astronomice, sunt dispus sa ofer maxim 400 lei pentru 2.5 h, bineinteles cu pauzele de rigoare, practic 1:30 h de actiune propriu-zisa, nu ca ar conta eu stiu ca mananc din timp 2.5 ) Pretentiile fizice sunt decente, intre 6.5 si 8 o medie generala. Daca este un cunoscator care sa ma directioneze catre acea zeita, care sa-mi dea contoarele peste cap si sa-mi arate cum s-a format universul, ii sunt foarte recunoscator. Doresc ceva cu atitudine si in primul rand sa fie asa nu ca trebuie, asa sa fie ea construita ca o ispita, sa isi doreasca asta mai mult decat bancnotele primite. Daca am postat gresit imi cer scuze, daca am jignit pe cineva la fel si daca ce am cerut este prea de tot macar am incercat. PS: Nu fiti rautaciosi in raspunsuri
  4. Salut Eu sunt cine sunt, plec de nicaieri si ajung departe. Incantat sa va cunosc intre " " ca nu va cunosc, dar avem timp.... daca par arogant nu sunt, doar putin high in rest spor la ale voastre, poate ne vom intersecta pe viitor.
×
×
  • Creează nouă...