Sari la conținut

sexcursionistul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexcursionistul

  • Dată Naștere 10.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

1.131 citiri profil

sexcursionistul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Scuzati greselile de ortografie, sunt din cauza grabei. Am vrut sa le corectez, dar nu-mi dau seama cum!
  2. Buna! Stationand 2 saptamani in Suceava, citind unele recenzii. fiind infierbantat peste masura datorita caniculei, mi-am dorit foarte mult sa cunosc niste fete mai jucause si perverse, care nu se dau inapoi de la prostioare si care nu fac mofturi cand vine vorba de-al dezmierda cu gurita pe "Inaltul Lord". Am vrut sa le cunosc pe Alina si pe colega ei blonda, avand in plan de-a le propune un ménage a trois (una din fanteziile mele, inca neindeplinita) este de-a face sex oral concomitant cu doua domnisoare pofticioase. Drept urmare, am sunat trei zile la rand la cele doua numere, dar am avut parte de o dezamagire crunta: la fiecare apelare mi-a intrat casuta vocala. Am mai dat un telefon si doamnei marture, dar am avut parte de acelai rezultat. Nu stiu ce se intampla in Suceava, peste tot sunt fete jucause si dispuse la distractie, dar aici, nimic. Drept urmare, notele acordate in urma aceste recenzii, nu pot fi decat 0 pe linie: locatie: 0, comunicare: 0 barat, sex (de oricare ar fi el): 0. Chiar imi pare rau, mi-ar fi placut sa scriu o recenzie mai frumoasa despre Suceava si fetele ei, as fiu vrut sa descopar niste nimfomane adevarate aici!
  3. Azazill, m-ar interesa sa stiu daca dkmnisoara Alina accepta sa faca oral neprotejat,deepthroat si CIM ... Ai putea sa-mi dai un răspuns in aceasta privinta? Multumesc anticipat!
  4. Eu am intalnit-o, de cele mai multe ori, intre orele 20 - 23, dar uneori sta si la ore mai tarzii. Am mai observat ca mai are, in unele perioade si ore, zile sau chiar saptamani de absenteism.
  5. Ceva mai jos de Gold Plaza, pe langa bezinaria OMV de pe Bulevardul Independentei, puteti gasi una dintre putinele romance care practica la strada. Am cunoscut-o inca din vara anului 2014 si trebuie sa afirm ca mi-a placut si am dorit-o foarte mult. Are in jur de 20 de ani, o infatisare extrem de placuta, dar si o privire ce poate parea ... diabolica. Fiind foarte frumoasa si una din rarele romance care practica la strada in urbea noastra, si-a permis niste preturi ceva mai piperate: 100 de lei numarul (intr-o parcare obscura vizavi de OMV) sau 200/h la camera (spune ca are camera la hotel, dar eu nu am fost). Anul acesta am revenit la ea, dar am constatat cu surprindere ca s-a ingrasat putin, motiv pentru care a mai lasat din pret: 50 lei numarul, oral sau normal. Pentru oral, ii acord nota 8. Plusurile sunt date de faptul ca se implica, suge fara a-si retrage gura pana cand simte ca iti vine sa-ti dai drumul, precum si pentru faptul ca, in cazul meu cel putin, a fost dispusa la deep-throat. Minusurile sunt date de faptul ca nu accepta oralul fara prezervativ, iar cand simte ca esti pe punctul de a ejacula, isi retrage gura. La normal ii acord nota 10, stie sa se miste si pe cei novici cu siguranta ii face in cateva secunde (normalul doar protejat). In concluzie, o experienta de neuitat, recomand! Nu am reusit sa aflu numarul de telefon, sorry.
  6. Am avut și eu plăcerea de a o cunoaște pe Petruța și trebuie să vă spun că mă miră impresiile voastre și notele rele pe care i le acordați. Într-o seară de decembrie 2014 eram în compania unui amic când acesta a recunoscut-o pe Petruța pe stradă. Ulterior, mi-a spus că a cunoscut-o după ce a sunat la un anunț dat de ea într-un ziar local. Am tratat cu ea să-i dăm 50 de lei de persoană pentru o partidă de gang-bang, cu inversări de roluri și vă jur că a fost o experiență pe cinste. Fata are cam 23 de ani, este minionă, foarte tatuată si brunețică cu origini nomade. Ne-a condus într-o garsonieră cam infectă,situată nu pe Caragiale, ci undeva în spate la Meda, ne-a servit cu bere, apoi am trecut la gang-bang. Am obervat că îi face plăcere să fie sărutată pe sâni și să te privească în ochi în timp ce prestează oral. La sfârșit mi-a lăsat numărul de telefon, dar, din nefericire, l-am pierdut. Pentru că nici cel postat de cererea nu mai pare a fi valabil, dacă știți altul sau cum o pot contacta, va rog să îmi spuneți. Locație: 5 (deoarece igiena în garsonieră lasă de dorit). Sex normal: 8 (face și neprotejat, atenție la bolile cu transmisie sexuală!). Sex oral: 9 (preferă neprotejat).
  7. Bine v-am gasit,sunt din Baia Mare, heterosexual si ador sexul oral! Va doresc tuturor sa aveti parte de escorte minunate!
×
×
  • Creează nouă...