Sari la conținut

silent_bay

Serious Contributor
  • Număr conținut

    251
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre silent_bay

  • Dată Naștere 01.01.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    women, hai la un futai!

Vizitatori Recenți Profil

3.742 citiri profil

silent_bay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Aoleo, se face pula tanc doar când vede. Meriti niste limbi acolo ! Frumos ! Edit: La multi ani! Am și uitat sa urez :))
  2. Ar merge si un anal, la asemenea curulet 😍
  3. Cred că dai un căcat ... de poți dormi apoi la umbra lui.
  4. Bună păsărica! Merge o pornăreală cu ea :atm :feet :felatie :sexanal :sweaty
  5. Ieftin. Dar nu stiu daca e ce trebuie si daca chiar asa o fi. :no2
  6. S au dat ca painea calda, sau mai nou - precum covrigii calzi.
  7. Succes! https://s15.postimg.org/a4y8ueefv/IMG_20161125_WA0014.jpg
  8. Fara suparare, dar habar nu stii despre ce scrii. Inteleg ca foarte multi au internet, ca foarte multi n-au discernamant, inteleg ca este democratie (sau cel putin asa pare la noi), inteleg ca tot romanul stie si fotbal, stie politica, si cam de toate, dar nu fa un obicei. Mai bine ne-am abtine, decat sa scriem doar de dragul de a scrie si/sau comunica. Si daca dorim sa tastam, haide sa facem un efort si sa scriem corect, macar. „Zic” si eu, imi exprim opinia. In rest, fara suparare. Doar a sarit in ochii.
  9. Pare buna rau negresa. Pacat ca nu-i din Bucuresti. Oricum, e aproape. Ar merita o vizita.
  10. Ma, teaca am. Topicul era mai mult pamflet, se observa asta din modul in care l-am descris. Totusi, topicul a demonstrat ca sunt multi frustrati pe forum asta, din pacate. Aia e, acum toata lumea are net si calculator. Stii cum e: numarul oamenilor pe Pamant e in continua crestere, dar inteligenta constanta.
  11. De cretini! Cine se aseamana, se aduna! Ia mai mergeti voi spre mortii mamelor voastre si mai muriti odata! Sper sa `aud` de voi, de curand, doar cu vata in nas, iar de ce va este mai drag, la fel! Na, luati-o p-asta si mestecati-o de Craciun, cu sarmaua-n cur! N-aveati ce face si va freca degetele sa faceti spam si sa vorbit aiurea, ca papagalii. p.s. si nu, nu blestem ca nu sunt mama omida si nici nu cred in d-asta. dar totusi, hai sa fiu optimist in seara de Craciun! :-)
×
×
  • Creează nouă...