Sari la conținut

wank

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wank

  • Dată Naștere 17.04.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

wank's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Bună de pula grasu Nica!
  2. Salutare, Am fost acum 2-3 săptămâni la domnișoara. Locație - hotel Bascov. Pozele sunt reale. Este blonda, are tatuaje și piercing in buric. Este din Bucuresti, prestează mai mult pe la Cluj și nu sta in Pitești mai mult de 2 zile/săptămână. Este curata si rasa la foto, comunicativa și energetica. Servicii: oral neprotejat și normal protejat. Oralul executat binișor cu tendințe de deep fara atenție la outze. Trecut la normal ea deasupra 2 mine că i-au amorțit picioarele. Trecut la misionar un timp scurt apoi căpriță. Terminat pe sâni. Că și minus este faptul că strânge măciucă între degete că sa termini mai repede și de vede că este deranjată daca o ții mult in oala. Zice că este obișnuită cu cei ce termina repede. Note: - oral - 8 - normal - 7 Cadou: 250 lei/ora Impresie: la tariful asta ar putea mai bine.
  3. Salut, Am avut neplacerea sa o vitez eu pe aceasta "domnisoara de 27 de ani" dar in realitate 40+. Cu toate ca pozele si informatiile sunt false am zis sa stau si rau am facut. Servicii: oral protejat, normal proteja. Actiunea se desfasoara pe o canapea mica in sufragerie acoperita cu o paturica. Doar pozitia misionarului. Asa ca...nu se merita.
  4. Salutare, Acum am venit de la cele 2 fete. Initial am sunat la Nicoleta insa cand am urcat am vazut ca era si Alexandra. Am intrebat de servicii si tarife mi s.a spus ca amandoua presteaza oral neprotejat sau protejat si normal protejat. Cat despre tarife 100 lei finalizarea sau 200 lei ora cu o fata si 200 lei finalizarea sau 400 lei ora cu amandoua. Cum numai avusesem de mult o experienta cu 2 fete am optat pentru o ora cu amandoua. Am decartat 400 lei am fumat o tigara si am baut un pahar de apa rece in timp ce am stat la taclale cu cele 2. fetele sunt vorbarete, deschise si glumete. Am facut un dush scurt apoi am intrat in dormitor. Despre fete ce sa va spun; Alexandra este o fata zdravana are cam 1,75 inaltime si peste 75 kg cu sani mari si fund numai bin sa dai in el, pe de alta parte nicoleta este miniona are cam 1,50 si in jur de 50kg cu sani mici si cu un fund micut dar obraznic. Contrastul este f mare intre cele 2. Amandoua au multe tatuaje lucru care mi s.a parut incitant. Odata ajunsi in pat au inceput sa ma surute peste tot, iar cand una sugea ciocanul cealalta avea grija ca si bilutele sa se simta bine. Dupa 10 min de supt, lins si sarutari am pus caciulita si Alexandra s.a urcat prima in timp ce Nicoleta ma saruta peste tot. Am schimbat cu Nicoleta capra in timp ce ii dadea limbi Alexandrei. Terminat pe curul obraznic al Nicoletei. Am mers toti 3 la dus, ne.am spalat putin apoi am stat la o tigara. La al 2-lea numar le.am pus sa se joace intre ele si in timp ce Alexandra ii dadea limbi Nicoleta imi facea un oral de vis. Am pus.o capra pe Alexandra si am inceput sa dau ca doar aveam in ce. In acest timp Nicoleta se masturba uitandu.se la noi. Din pacate nu am putut sa termin si a 2-a oara cu toate ca Alexandra isi dorea "crema" pe sanii mari. Am facut iarasi un dus si am mai stat la o tigara. Locatia este in Fratii Golesti, o garsoniera mare, baie si prosoape curate, exista si gel de dus insa o problema o reprezinta patul prea mic pentru o destrabalare cu amandoua. Poate ca nu sunt cele mai frumoase escorte insa pentru atitudinea pe care o au sunt super. Prin urmare le recomand. Ca note: Gfe - 10 Oral - 10 (nu are cum sa nu.ti placa cand esti supt de 2 guri) Normal - 9.5 Aspect - 7.5
×
×
  • Creează nouă...