Sari la conținut

pistolarul2015

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pistolarul2015

  • Dată Naștere 01.03.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

pistolarul2015's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Sa ii fie tarana usoara. Nu am cunoscut-o personal, doar telefonic datorita distantei. Am ajutat-o cand am putut cu cat am putut, imi amintesc o data chiar avea nevoie pentru un set de analize si imi zicea ca s-a nimerit cum nu se poate mai bine. O persoana foarte optimista. Dumnezeu sa o odihneasca.
  2. In masina, la padure, in parcare, in timp ce conduceam mi s-a facut oral. La ea la job in timpul programului :) .
  3. https://www.youtube.com/watch?v=40Ha3-aVNgg
  4. Pestele/iubitul/protectorul sau cum i-o mai zice. Cu riscul de a nu primul care a dat acest raspuns.
  5. Ontopic : blonda nu vrea sa se futa cu tine. Vrea sa se razbune pe sotia ta iar tu ca sot al ei nu ar trebui cuiva sa permiti asa ceva. Daca vroia sa ti-o traga se dadea la tine mai devreme si iti dadeai seama. Nu te baga intre doua femei care se cearta deci ...nu te fute cu Tania. Offtopic : propun sa alcatuim o lista aici cu cei care ar fute-o pe Tania iar apoi sa i-o inmanezi spunandu-i ca acestia sunt cei care o stimeaza pe bruneta. Ca se razbune pe ea trebuie sa ii incerce/tavaleasca pe toti din lista. Toata lumea fericita : cei de aici isi inmoaie biscuitele, Tania crede ca se razbuna, sotia ta isi vede de treaba iar tu ramai cu casatoria
  6. Mai aveti si alte titluri de filme japoneze horror bune ?
  7. Ar mai fi si "The Last House on the Left" din 2009 care nu e chiar horror dar mie mi-a placut.
  8. Ar mai fi Cannibal Holocaust din 1980 dar acesta este mai mult ... scarbos/grotesc.
  9. The Grudge 1,2 si 3 The Ring - cel din 2002 este cel mai bun, ceea ce a urmat ... cam slabut Dark Water varianta japoneza din 2002 Shutter varianta japoneza. Mie mi se pare ca japonezii fac filme horror foarte bune. PS : uita-te la filme de genul acesta noaptea cu lumina stinsa si sonorul dat un pic mai tare. Dupa aceea o sa ai un somn muult mai linistit. )
  10. Calea Vacaresti seara. Mihai Bravu in dreptul statiei de metrou; vis-a-vis de Kaufland; mai este o domnita care "lucreaza" la Dristor langa statia de autobuz dar tarziu in noapte si destul de rar. Piata Muncii. Gara de Nord in parculetul de vis-a-vis de gara plus imprejurimi, Gara Basarab. Centura, langa padure in parcarea de tiruri cum te duci spre fabrica de bere Tuborg day and night.Calea Plevnei. Spor.
×
×
  • Creează nouă...