Sari la conținut

radja

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radja

  • Dată Naștere 25.12.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BucureÅŸti

Vizitatori Recenți Profil

630 citiri profil

radja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Salut, imi poti lasa te rog pm si mie? sunt curios cum este la figura, e delicata? Chiar e elegantish dameza?
  2. Dap, va fi asediu in patu ei in primele zile, sper s-o tina balamalele 😜
  3. Rezista bine in pwla? I-as turna o vizita, sunt pe stilul mai sportiv si as vrea sa cred ca nu face nazuri sa faca sex total si sa i auda vecinii gemetele :)
  4. Este frumoasa la fata? Geme fain in pula daca tot ii place mai groasa? Ar fi fain sa ii placa sexul intens si sa geama pe masura ðŸ˜
  5. radja

    0767226688

    Sper ca geme intens si accepta la puli mai groase. Someone? 😎
  6. Confirm, ea este! Isi merita banii, mai ales daca ne purtam cum trebuie. Sta central, te asteapta cum e imbracata in poze, devii teapan direct cand o vezi in usa, numai numai sa ajungi odata-n pat. Odata ajuns, ai parte de o femeie cu o figura frumoasa care iti ofera fk ce se transforma in sarutari f pasionale cand se incinge ca lumea asternutul. Nu comenteaza la pozitii, se lasa tavalita asa cum vrei, patul rezistand eroic asaltului. Ce-i drept, facandu-mi fix pe plac a fost nevoita sa se manifeste apoi in toate felurile cu infipt de unghiute in mine, strans tare de cearsaf, gemete foarte intense si feminine. O placere sa observi cum se schimonoseste o femeie superba cand e patrunsa adanc, zeci de minute in sir, nu ma mai opream .. Ii seamana Emmei, o civila care rupe patul si ea pe outcall, tot pe circuit inchis cu domni potenti financiar si in pantaloni. Tratati-o bine pe Geo, chiar daca sta doar pana in august aici!
  7. Ai fost la ea? Ce ne poti spune, arate bine in poze macar ..
  8. Bunã, Raluca! ÃŽmi doresc o programare, am încercat de mai multe ori să te sun, însă nu răspunzi. Cum deblocăm situaÅ£ia? 😋
  9. Lucia, e o tipa din categoria civilelor toata ziua, foarte foarte frumusica la chip si micutza, in stilul alinutzei, dar mai papusica oricum. Nu intru in detalii, nu scriu recenzii de fel, insa este beton, o pui cum vrei, nu se plange la pozitii, se manifesta chiar minunat in pat, in special la intensitati mai mari, cand geme de mama focului, foarte pasional. Nu este pusa pe hard, ca stil, dar prefera tavaleala cu domni dotati, cum a si recunoscut toata un zambet dupa. De revenit!
  10. Colega ei mai micutza e piesa de piesa, a mai fost cineva? 😄
  11. Salut Pidsadera, imi poti lasa si mie PM, te rog? Mersi fain!
×
×
  • Creează nouă...