Sari la conținut

aalexandru011

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aalexandru011

aalexandru011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. oare tipa asta este aceasi cu asta http://www.placere.ro/user/fetizadulcik69?
  2. Salut all, Trecand prin Craiova m-am gandint sa apelez la o domnisoara , "rasfoind" forumul am ales sa o contactez pe Roxana.A raspuns din prima spunandu-mi ca se deplaseaza doar la hotel cu urmaotarele tarife: O sau N 100 Lei, combinat 150 nr iar ora este de 200 Lei.Am decis sa ne vedem la ora 21:30 la mine la pensiune. Fata este foarte punctuala venind chiar la fix, ma rugat sa o astept jos ca ii este rusine sa treaca singura pe la receptie, zis si facut. Am ajuns in camera unde am ales un nr combinat cu 150. La fata este chiar draguta cu ceva gropite in orbrajiori cand rade, par lung cam pana la jumatatea spatelui si bruneta. Corpul este de nota 10 pentru mine adica inalta si subtirica genul slim/fit cu sanii nici prea mari nici prea mici adica poti sa ii cuprinzi in mana. Dupa o analiza a corpului am purces la reprezentatie;). Oralul facut destul de bine cu tentative de deep protejat(asa face ea doar protejat dar nici eu nu am comentant fiind prima oara cu ea) nota 8 La normal se implica foarte bine schimba pozitiile cum vrei tu fara comentarii am inceput cu un clasic si am terminat cu un doogy style de zile mari;) nota 9 ca 10 ii pentru profesor;). De sarutat nu am incercat deoarce eu nu sarut, dar GFE fara sarut a fost de un 8, in sensul ca ai ce discuta cu ea , ii receptiva la glume etc. Sper ca v-am fost de folos. Din punctul meu de vedere cand voi mai ajunge la Craiova cvoi mai apela la ea cu siguranta.
  3. Buna seara dragi "frati" Ajungand pe meleagurile Craiovei cu ceva treaba, am zis sa imi incerc norocul sa o sun. Tovarasa Antonia a raspuns din prima,dupa o mica interogare(de unde sunt,cum ma chema), a spus ca ma primeste in 15 min. Ajungand pe bulevardul Bucuresti, ma pus sa parchez masina si prin telefon ma ghidat la locatie,in tot acest timp urmarindu-ma de pe geam. Urcat la ea am stabilit un combinat cu 100 Lei/Finalizare.A inceput cu un oral cu prezervativ(nu face fara) urmat de un doggy style unde ai o priveliste superba are un cur de mori;).Finalizare realizandu-se in prezervativ.Umectare naturala fara geluri si alte prostii, doar cu un pic de stimulare clitoridiana;). Desprea ea ce pot spune si nota in acelasi timp este ca: Corp 8/9 Fata 8/9 Igiena 10 Locatie 9, foarte curat dar parca prea miroase lumanari parfumate si alte prostii , prea exagereaza cu ele. Normal 8/9 doar doggy style unde a dat niste contre;) P.S Va pleca din tara in cateva zile asa ca repede la ea;). P.S.S Atentie sa nu i provocati orgasme ca o doare capu pe urma( asa mi a spus ea).
  4. Salut, Saptamana trecuta aflandu-ma prin plaiurile Maramuresene am apelat la domnisora Anca, si culmea a raspuns din prima, am chemato la hotel unde sa prezentat in in maxim jumatate de ora.Tipa este foarte ok, adica inalta, subtire, sani maricei frumusica la fata si de culoare alba(pielea).A inceput cu un oral executat binisor , iar la partea cu normalul chiar se implica mai putin sa stea deasupra.Am luat o ora cu 150 RON normal si oral, si chiar nu ma grabit. Iar ca si note : Locatie: era hotelul ales de mine asa ca nota 10;) Fata corp: 8 ii pe gustul meu inalta si slabuta(nu atarna burta sau altceva) se vede ca nu mananca la McDonalds ca si altele. Oral: 8 nu face deep dar are incercari, limbi pe OO Normal: 8 nu ii place sa stea ea deasupra asa ca 9 sau 10 nu merita. Anal: nu am incercat, dar se putea Gfe: 8 poti sa povestesti multe cu ea, ceea ce am si facut la inceput ~20 min pana am inceput, care nu se pun la socoteala.A incercar ceva saruturi dar eu nu sarut escorte sorry. Sper sa fie ok postarea.
×
×
  • Creează nouă...