Sari la conținut

junior69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre junior69

  • Dată Naștere 02.01.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mangalia

Vizitatori Recenți Profil

925 citiri profil

junior69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Chiar imi pare rău că te-a respins eu am specificat de la început că nu merge cu oricine are o anumită clientelă a ei dar dacă totusi doresti si o vrei si tu poți intra dacă esti un bărbat adevărat.Dacă te păstrezi până undeva spre iarnă când revin la Deva ,uite îți promit că o să încerc să fac totul să o cunosti.Am un coleg de aici din Mangalia care mi-a luat locul la Deva la firmă pe care o să-l rog să facă rost de nr de telefon pt a fi afisat aici. Pt linistea ta sufletească treci si tu între orele 9-11 pe acolo câteva zile si dacă e acolo în permanență sau nu o să te convingi personal ,iar că este cu program sexual asa matinal am înteles că lucrează zilnic după masa la un anumit Spital(?!) Baftă........
  2. Sub nici o formă nu sunt prieten,partener s-au colaborator al ei si în afară de cele două ocazii nu am mai vorbit ea;cu toate acestea o văd aproape zilnic la locația respectivă.Am vorbit la telefon o singură dată(prima oară) si nu am salvat numărul fiindcă nu aveam nici un interes. Dar e foarte f simplu, asa cum am procedat eu cerându-l de la vânzătoare de la chiosc s-au abordată direct dimineața când soseste la locația respectivă.Baftă......
  3. Personal asa cum am specificat am făcut normal protejat dar am aflat că acceptă si neprotejat în grupul de clienți din acea locație având încredere între ei cunoscându-se de foarte mult timp.Această este probabil cauza că este mai greu abordabilă;nu prea merge cu oricine!
  4. Dănutz chiar am trecut prin zona aceea (Mol—Dedeman)si am văzut pe respectivele,sincer arată naspa si nu as risca sub nici o formă! Sigur acum nu stă cu respectivele!
  5. Nu cred că este si ea în acea formaţie deoarece pleacă întotdeauna în jur de 12 la Hunedoara spune că lucrează la Spital.Tarifele sunt de 50(+20 dacă e cazul pt locaţie ),nu te grăbeste spune că stă cât te simţi bine cu ea si poţi experimenta ce vrei.Eu nu sunt localnic ci numai pt o anumită perioadă în zonă,dar o văd zilnic când trec cu masina pe acolo.
  6. Nu pot sigur să—ti spun cum are acum vopsit părul dar dacă stătea la acele mese si la orele specificate ea este sigur.Are o clientelă bine structurată si efectiv de acolo o saltă clienții direct la masină sau eventual la garsoniera unde are locaţia.Am observat că este clienta mai multor jandarmi,încearcă si tu cu textul de genul...un prieten jandarm mi te-a recomandat etc.... S-au poţi obţine nr telefon de la vânzătoare si o suni dimineaţa eu asa am procedat si apoi am fost prima dată în garsoniera iar a doua oară în masină în zona căi ferate. Mult succes....
  7. Nu are pe net nimic din câte stiu,nu o cunosc asa bine am avut vre-o două relații cu ea nimic mai mult.....
  8. Din câte stiu are program luni—sâmbătă,oricum si telefonul îl are deschis numai intre 8 si 12 dimineaţa.
  9. Cobori mai jos de semaforul gară—mc.donalds si imediat lângă clădirea mare unde a fost Banca Raiffaisen este chioscul,mai jos sunt magazine cu piese.Este din Hd si am înteles că de la 12 merge la servici asistentă(?)la Hospital!
  10. Nu am acordul ei , poate fi obţinut de la vânzătoarele de la chiosc.
  11. La intrare în Deva după Mc.Donalds, peste drum de Bioclinica este amplasat un mic chiosc cu două măsuțe ;aici activează zilnic de la ora 09 la 11 o matură blondă circa 45 ani tunsă scurt, plinuță cu o vastă experientă în domeniu în diverse alte locatii.Face cam tot ce doresti,oral prot. s-au neprot. +normal prot. sau neprot. 50RON+20 RON locatia o garsonieră vizavi pe I. Maniu Bloc I pe la etj 4. Am fost cu ea e curățică,tâte foarte faine,fără nici un miros,parfumată bine ;ca minus are o operație pe abdomen care arată ca un fermoar încastrat în piele.Repet are o mare experientă în domeniu si face orice,totul depinde cum este abordată de client! -am făcut oral p si np,este meseriasă o ia până la rădăcină ,atentă cu toate zonele sensibile,si-o pune si între sâni,ejaculare în guriță soarbe si ultima picătură si c-am înghite tot;notă un 8+; -normal protejat am luat-o pe la spate având în vedere că e mai plină(circa 75 kg),curată,fără nici un miros ,se udă bine de tot,fierbinte în puță si stie să te facă să crezi că trăieste intens contactul;nota un 7. -anal nu am făcut fiindcă nu adeptul acestuia. Din discuții am aflat că undeva la 100 Ron acceptă hard sex cu 2-3 parteneri cu penetrări simultane. Recomand pt experienta ei , este meseriasă si curată.
  12. Multe salutări tuturor și bine v-am găsit!
×
×
  • Creează nouă...