Sari la conținut

geo_x36

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.586
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Back home

Vizitatori Recenți Profil

4.995 citiri profil

geo_x36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-663

Reputație

2

Community Answers

  1. Sfat ... pana pleci la dus spune-i fetei sa nu se dezbrace, vrei sa faci tu asta, doar nu esti rusinos, nu ? Pe mine ma distreaza cand vad anunturi cu escorta de LUX, preturi pe masura, dar poze in slapi, ciorapi murdari, talpi nespalate, lenjerie dubioasa la culoare ... etc. Poate asa vad ele LUX-ul ! Hai ... sa fim sanatosi !
  2. Daca te-ai luat dupa el ... Dumnezeu cu mila, are gusturi ciudate ! 🤣 Unde-i aia, sa-l minusez daca a bagat din top ! 😂
  3. geo_x36

    Întrebare !!!

    Fratioare e vb de raspunsuri si clientela, acolo vede interesul pt venire ! Hai ... te salut si io vere !
  4. Fara sanse ... la fecioare ma refer, el prefera milf-uri cu tzatze mari ! Un ciudat ... !!! 🤣
  5. Auzi mah motane ... da-le chatul inapoi, sa vezi atunci kilareala pe froum, basca participare, adica lovele pt tine !
  6. A reparat pe dreaq sa-l mance ... numa gura e da el !!! 🤣
  7. Absolut ... aici fuse o telenovela amoroasa/tenebroasa rau. 😂 P.S. Chiar imi e dor de ROZ !!! P.S. 1 ... pulete, da tine nu mi-e dor, sincer !
  8. Cum ar zice pulaul de motan ... aceste cuvinte ne doare !!! 🤣🤣🤣 Nu poate fi decat ROZ ... e singura persoana coerenta in gandire si cu o exprimare mirobolanta !!! 🤣🤣🤣
  9. Da ce mah ... are tzatze mari donsoara ? On toping ... Troleu, Afriq, Obse, V-Ship, Pic Poc, Mitza ... si multi altii
  10. Totusi o recenzie reala la domnisoara se poate gasi pe undeva ? Ma tenteaza pentru ca arata chiar bine ... nu prea am citit nimic care sa contribuie la alegere.
  11. Buna asta ... deci mintim la greu ! Posibil sa fie adevarat ce spui !!! 🤣
  12. Nu prea mai scrie nimeni p-acilisha, vaz io cu jeana umeda !!!
  13. Chiar vrei sa te convinga ? Sincer ? 😅
  14. Se pare ca si-a cam format cercul de clienti si greu mai poate cineva sa intre in acel cerc. Si eu am tot incercat sa sun, sms dar niciodata nu reusesc sa raspunda la telefon. De cele mai multe ori telefonul este inchis.
×
×
  • Creează nouă...