Sari la conținut

sangre

VIP Member
  • Număr conținut

    4.442
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    16

sangre a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 8 2014

sangre a avut cel mai apreciat conținut!

3 Urmăritori

Despre sangre

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Boucalessburg

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

167.683 citiri profil

sangre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

-989

Reputație

1

Community Answers

  1. A zis că nu o sa.ti mai raspunda niciodată la telefon. Și eu zic sa scrii de pe contul tău nemulțumirile, nefericirile, lua.ti.as toată familia în pula. Și să te iau în pula că iar mi ai dat 6 minusuri degeaba, baga.ti.ai toată pula n mata aia ruptă.
  2. Da, e clar ca simți tu ceva, ia spune.ne.
  3. Cunni, anni, cuvintele astea sunt noi, odată cu preturile.
  4. LOCATIE - 9 Am mai scris despre locatia de la Zepter, care e foarte ok si convenabila ca amplasare, singura problema fiind ca e doar o baie la doua fete si doua camere "de lucru". Am fost putin intrigat, asadar, gandindu-ma cum ar putea activa 3 fete in respectiva locatie, dar am aflat ca formula este doar temporara, deocamdata Melisa urmand sa lucreze alternativ cu Ioana (care oricum va fi plecata in urmatoarele cateva zile). Citat de la varu kasparian.
  5. Din ce știu eu Delia n.a mai fost prin București de la paste. Vara asta a zis că ajunge la sfârșit în august dar nu a mai venit.
  6. I ai dat maxima:))) Cică nu știe cum să se invoiasca de la munca acum.
  7. Ieri dimineață fiind cu treabă foarte multa in zona am zis sa sun la Diana stiind că începe ff devreme, am sunat, m.am programat in 10 min, in lift când urcam am văzut că tocmai își pusese și disponibilitatea aici. Prestație bună, preț corect, garsoniera mișto, toate condițiile, igiena perfecta, Diana la vreo de 30 de ani, bine proporționată, oral neprotejat, normal intr.o singura poziție apoi cim. Fff bn, plecat mulțumit, e de revenit oricând mai ales că începe programul la 7 și un pic când unii se duc acasa, alții pleacă de acasă. Recomand! 100fin 200h.
  8. Erai beat când ai scris postu ăla mare și l.ai șters de beat ce erai. Și fiind atât de beat nu ai reușit să mai scrii atât și ai scris mai puțin.
  9. Pai vine te fute și scrie aici verzi și uscate.
  10. Al doilea user a dat punctu la mișto, mi.a zis mie:)))
×
×
  • Creează nouă...